Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

G Hailey på trover

Hoteller i Konavle

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Konavle

Apartments Dub Cavtat
3 out of 5
Juraja Dalmatinca 1, Cavtat, Konavle
Hent priser
12.66 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (78 anmeldelser)
Hyggelig, ren og praktisk

"En kveld før avreise med fly - hyggelig ankomst (ved bussstop fra Dubrovnik nr 10), enkelt å gå til havna, så kan man være kjørt til fly plassen"…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2016

Apartments Dub Cavtat
Residence Delta
3.5 out of 5
Ulica Stjepana Radica 50a, Konavle
Hent priser
12.23 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (15 anmeldelser)

"Fantastisk utsikt, fine leiligheter, godt utstyrt."…"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2019

Residence Delta
Overwhelming Mediterranean Sunset Apartments
4 out of 5
Prečica 10, Obod-Cavtat, Konavle
Hent priser
12.27 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (112 anmeldelser)

"Flott leilighet, godt utstyrt, fredelig nabolag og nydelig utsikt til solnedgangen. Kort vei til stranden og en passelig spasertur langs strandpromenaden til Cavtat sentrum. Anbefaler leiligheten på det varmeste. Eierne var vennlige og hjelpsomme. De ga oss til og med skyss til og fra ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2019

Overwhelming Mediterranean Sunset Apartments
Apartments & Rooms Mihajica
3 out of 5
Prijeko 2, Konavle
Hent priser
13.05 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (9 anmeldelser)
Hold dere unna bet 10% mer og få et bra sted

"Dette burde dere få vekk av menyen"…"

Anmeldelse skrevet 14. okt. 2018

Apartments & Rooms Mihajica
Hotel Croatia
5 out of 5
Frankopanska 10, Cavtat, Konavle
Prisen er 2 590 kr per natt
13.18 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (1,468 anmeldelser)
Top of the top!

"Ferie på samme hotell 7 år på rad og hotellet og servicen blir bedre og bedre!!! Neste års ferie er allerede bestilt."…"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2019

Hotel Croatia
Villa Luka's
4 out of 5
Ulica Stjepana Radica 2a, Cavtat, Konavle
Prisen er 885 kr per natt
12.54 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (159 anmeldelser)
Et flott, hyggelig sted å bo i Cavtat

"Et hyggelig sted å være. Leilighet 8 har liten balkong, utsikt mot skog og sjø. God seng, rent og fint. Huset ble åpnet for ca tre år siden. Parkeringsmuligheter hvis du kommer med bil. Flotte malerier/ bilder og dekor rundt om i huset, laget av husets frue Irena. Selvbetjening av drikke i oppholdsrommet. ..."…"

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2019

Villa Luka's
Hotel Supetar Cavtat
3 out of 5
Obala A. Starcevica 27, Cavtat, Konavle
Hent priser
13.34 km fra sentrum
4/5Very Good! (137 anmeldelser)

"Cavtat var et veldig innbydende sted. Og utrolig heldige med været. MEN stort minus med all støyen fra lavtflygende fly som hadde innflyging spesielt rett over Cavtat. Veldig veldig mange ganger utover dagen. Dette er stor grunn til at vi ikke reiser tilbake. Hotellet perfekt beliggenhet og gjorde ..."…"

Anmeldelse skrevet 27. okt. 2019

Hotel Supetar Cavtat
Remisens Hotel Epidaurus
3 out of 5
Šetalište Žal 4a, Konavle
Hent priser
12.72 km fra sentrum
3.2/5 (39 anmeldelser)
helt innafor

"flott og ny resepsjon og område. vil ikke påstå at han vi fikk i skranken var det hyggeligste mannen jeg har møtt. damen vi sjekket ut med var mye hyggeligere. vi måtte nesten trygle om hjelp til bagasje, jeg har en synelig skadet hånd med ble ikke tilbudt hjelp. rommet var rent men utrolig bittelite! ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. okt. 2017

Remisens Hotel Epidaurus
Apartments Didan
3 out of 5
Baletinova 2b, Obod, Cavtat, Konavle, Dubrovnik
Hent priser
12.66 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (77 anmeldelser)
Obod / Cavtat

"herligt leilighetshotel med fantastisk utsikt over Cavtat bukten. gang avstand til restauranter og butikker i Cavtat. ikke beregnet til folk med gangbesvær da der er betraktelig høydeforskjell"…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019

Apartments Didan
Hotel Konavle
3 out of 5
Bistroce 67, Cilipi, Konavle
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 912 kr per natt
6.66 km fra sentrum
3.9/5Good! (92 anmeldelser)
Meget dårlig lokalisering.

"God service i resesjon. Ingen service ved frokost. Dårlig språkkunnskap hos servitører. Flystøy og trafikkstøy. Fullstendig malplassert hotell med god teknisk standard. Røyking i bar med dører åpne til restaurant."…"

Anmeldelse skrevet 16. jun. 2019

Hotel Konavle
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Konavle
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Konavle: Konavle – helt syd i Kroatia – er et område som tiltrekker seg stadig flere tilreisende. Det er administrasjonssenteret Cavtat som kan lokke med de flotteste hotellene i Konavle. Allikevel er det mange spennende og idylliske steder rundt om i kommunen som innbyr til en deilig ferie, enten du reiser med venner eller familie.

Selv om din endelige destinasjon ikke er i kommunen, kan det ofte lønne seg å finne overnatting i Konavle. Flyplassen som sokner til Dubrovnik ligger her, og dersom du ankommer med et fly til Konavle sent på kvelden, kan det være fornuftig å ta inn på et hotell. Konavle har mange steder å by på som passer til formålet.

En reise til Konavle kan by på en veldig variert ferie som passer for både liten og stor. Både by og land, fjell og sjø er innfor rekkevidde, i tillegg til at denne delen av Kroatia kan by på hyggelige priser på både mat og drikke og andre opplevelser.

Hotellrom i Konavle

Siden Konavle er en kommune med et utvalg av småbyer å velge mellom, vil du nesten uten unntak finne noe som passer for deg i form av hoteller. Konavle ligger kort vei fra grensene til både Montenegro og Bosnia-Hercegovina, noe som gjør at prisene på overnatting her ofte holdes lave for å tiltrekke turister fra nabolandene. Hvis du har lyst til å oppleve nabolandene, kan du skaffe leiebil i Konavle og kjøre selv. Begge landene ligger under en times kjøring fra Cavtat.

Vil du bo nærmere grensen, kan du for eksempel velge byer som Molunat og Gruda for nærhet til Montenegro. Herfra kan du se over landegrensene også om du har valgt et billig hotellrom. I Konavle er det nesten sånn at du ser mot havet eller nabolandene avhengig av hvor mye du vil betale for hotellrommet. Dette gjelder også i byene Plat, Soline og Zavrelje, som ligger helt nord i Konalve, der Kroatia er på sitt aller smaleste.

Aktiv ferie i Konavle

Det er ikke vanskelig å finne på ting å fylle ferien med når du legger reisen hit. Ikke bare er det deilige middelhavsvannet godt og varmt året rundt, men inn i landet finner du spennende fjellområder som innbyr til vandringer som passer for både mosjonister og nybegynnere. Kjenn følelsen av å nå toppen av de bratte åsene, og kjenne en bris fra Middelhavet i fjeset samtidig som du varmes av sola.

Vil du ha aktiviteter som ikke er like krevende fysisk, har du mange spennende ting å finne på som dreier seg rundt havet og kysten. Dykking er populært, og hvis du drar med en erfaren guide, kan du også fiske mens du er under vann. Få ting smaker like godt som selvfanget fisk, tilberedt av kokken på et herlig hotell i Konavle. Akkompagnert av god drikke i glasset og en kobberfarget sol som går ned over de mange, herlige øyene som ligger like ute i havet, er det lite som spiller søtere enn nettopp denne symfonien.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Konavle?
Hotel Croatia er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 5 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og 4 restauranter. Noen andre gode valg basert på anmeldelser fra reisende er Hotel Cavtat og Hotel Konavle.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Konavle hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste romreservasjoner er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Konavle.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Konavle?
Basert på anmeldelser er Bacan Serviced Apartments et populært overnattingssted med 3 stjerner. en leilighet passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. Andre budsjettvennlige alternativer er Hotel Croatia og Remisens Hotel Albatros.
Hva er det beste overnattingsstedet for en familieferie i Konavle?
Bacan Serviced Apartments er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. en leilighet er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis parkering og vaskeritjenester. Attraksjoner som Dubrovnik akvarium og Dubrovnik kabelbane ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet med alt inkludert i Konavle?
Remisens Hotel Epidaurus er et overnattingssted 3 stjerner. et hotell kan dessuten friste med en privat strand samt 2 restauranter – og er en favoritt blant Expedia-reisende. Remisens Hotel Albatros er også et bra alternativ for oppholdet ditt.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Konavle?
Hotel Croatia er et populært overnattingssted 5 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med 4 restauranter og et utendørsbasseng. To andre alternativer for strandferien er Hotel Supetar Cavtat og Remisens Hotel Epidaurus. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Pasjača-stranden eller Ključice Beach.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Konavle?
Hotel Croatia har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med 4 restauranter og 2 strandbarer.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Konavle?
Villa Pattiera er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og gratis frokost.
Hvordan er det å overnatte i Konavle?
Familier kan finne barnevennlige aktiviteter i Konavle, og reisemålet byr dessuten på strender og flotte restauranter, som de besøkende liker godt. Denne byen med en hyggelig lokalbefolkning kan også friste besøkende med sport. Banje-stranden, Kotor-bukta og Lapad-stranden er noen av de mest populære attraksjonene i området. I Konavle kan du velge mellom 618 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Konavle?
Blant byens kulturattraksjoner finner du Bukovacs hus og galleri og Sogneprestens palass. Her finner du dessuten severdigheter som St. Nicholas’ kirke, Vår frue av snøen kirke og Racic-mausoleet. Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet strender og steder som Kotor-bukta, Pasjača-stranden og Ključice Beach.
Hvordan er værsesongene i Konavle?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 23 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 10 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Konavle er 821 mm.

Nylige anmeldelser i Konavle

Flere reisealternativer