Starten på sidens hovedinnhold

Se prisene på hoteller i Karon strand

I kveld 20. mai - 21. mai
Denne helgen 24. mai - 26. mai
Neste helg 31. mai - 2. jun.

Mest populære hoteller nær Karon strand

Vis alle de 3 268 overnattingsstedene i Karon strand

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Baan Karonburi Resort
Baan Karonburi Resort
4.0 av 5.00,1 km fra Karon strand
3,9/5 (273 anmeldelser)
302 kr per natt for 2 gjester

Fint opphold. Minus må være vanvittig kjøring på veg mellom hotell og strand.Det gjelder alle hotell på Karon Beach.

Anmeldelse skrevet 1. jan. 2017
Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa
Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa
5.0 av 5.00,7 km fra Karon strand
Gratis avbestilling
4,2/5 (943 anmeldelser)
683 kr per natt for 2 gjester

Vi bestilte reise til Hilton hotel , gikk ut i fra flotte bilder med havsutsikt noe som ble en kjempe stor skuffelse når vi ankommer hotellet , blir da henvist til en suitte med terasse ut mot baksiden av hotellet rommet var også veldig mørkt og trist . Dette var tross alt en reise vi hadde planlagt ...

Anmeldelse skrevet 11. jun. 2018
Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket
Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket
5.0 av 5.00,2 km fra Karon strand
Gratis avbestilling
4,2/5 (1 169 anmeldelser)
828 kr per natt for 2 gjester

Vi nøt hver sekund. Så hyggelig betjening og fantastisk mat og drikke!

Anmeldelse skrevet 8. des. 2018
Ramada by Wyndham Phuket Southsea
Ramada by Wyndham Phuket Southsea
4.0 av 5.00,3 km fra Karon strand
Gratis avbestilling
3,5/5 (127 anmeldelser)
528 kr per natt for 2 gjester

Det var et greit hotell, noe slitent, men bra service, rent og pent

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2019
The Old Phuket - Karon Beach Resort
The Old Phuket - Karon Beach Resort
4.0 av 5.00,1 km fra Karon strand
Gratis avbestilling
4,0/5 (288 anmeldelser)
614 kr per natt for 2 gjester

hotell og frokost bra. Ved ankomst ble vi lovet rommet kl 14, men fikk det ikke før kl 18. svært dårlige engelskunnskapet og wifi virket bare av og til. måtte betale for en håndduk som hadde fått litt avvfarging. ikke et firestjernes hotell, og ikke bra service.

Anmeldelse skrevet 18. apr. 2017
Waterfront Suites Phuket by Centara
Waterfront Suites Phuket by Centara
4.0 av 5.00,3 km fra Karon strand
Gratis avbestilling
4,0/5 (96 anmeldelser)
323 kr per natt for 2 gjester

Et hotell som bar preg av sin alder, men hyggelig personale, store rom. Hotellet var sentralt og synlig, lett å orientere seg i forhold til omgivelsen. Nærhet til strand, taxi, tuktuk og butikker, restauranter. Flott uteområde med eget basseng. Mange vakter i området som medførte en trygghet. Fordel ...

Anmeldelse skrevet 20. sep. 2015
Novotel Phuket Karon Beach Resort and Spa
Novotel Phuket Karon Beach Resort and Spa
4.5 av 5.01 km fra Karon strand
Gratis avbestilling
4,2/5 (841 anmeldelser)
627 kr per natt for 2 gjester

Dyrt til å være Thailand, men hotellet er knallbra.

Anmeldelse skrevet 3. feb. 2019
Baumancasa Beach Resort
Baumancasa Beach Resort
3.5 av 5.00,1 km fra Karon strand
Gratis avbestilling
3,4/5 (123 anmeldelser)
195 kr per natt for 2 gjester

Nice and friendly staff, though not all of them spoke English. Had no problem with the Russian guests. Not the cleanest towels or bedsheets. The best part of it was that the hotel is located in a quieter part of Karon and is literally across the beach.

Anmeldelse skrevet 16. feb. 2016
Woraburi Phuket Resort & Spa
Woraburi Phuket Resort & Spa
4.0 av 5.066 m fra Karon strand
Gratis avbestilling
3,4/5 (431 anmeldelser)
514 kr per natt for 2 gjester

Meget bra valuta for pengene. Bare noen meter fra stranda. Aircondition, TV og kjøleskap fungerte feilfritt. God restaurant. Anbefales.

Anmeldelse skrevet 16. des. 2018
Kart

Hoteller som ligger i Karon strand i Phuket

Hotell Karon strand: Den flotte Karon-stranden ligger omtrent 5 km sør for Patong, og det er godt med hoteller å velge mellom i området. Du finner hoteller med fra 2 til 5 stjerner, men det største utvalget er i mellomsjiktet. Det er ikke noe problem å finne billige hoteller nær Karon-stranden, samtidig som du har muligheten til å koste på deg selv et fantastisk opphold på et 5-stjerners luksushotell. Prisnivået varierer veldig etter sesongen, men det er stort sett ganske rimelig. Du kan blant annet velge mellom familiehoteller, spahoteller og strandhoteller.

Karon-stranden – en perle langs Phukets vestkyst

Denne flotte stranden er kjent for sine fem kilometer med kritthvit sand, og er reneste paradis for alle som reiser for å nyte strandlivet og få litt brunfarge på kroppen. Det er godt med solsenger langs stranden som man kan leie, og disse står stort sett på én lang rad, noe som gir fantastisk utsikt ut mot havet. Barer hvor man kan kjøpe snacks eller noe forfriskende å drikke er det også nok av langs strandkanten.

Klima

Karon-stranden ligger på Phuket, som har et fuktig og tropisk monsunklima. Dette innebærer at det fra midten av april og til starten av oktober ofte regner mye i området, selv om temperaturen er god. I mai kan det være opp mot 25 regndager, så dersom du planlegger å sole deg på stranden bør du reise mellom oktober og slutten av mars. Temperaturen er som nevnt ganske så stabil stort sett hele året, og ligger på i overkant av 30 grader.

Aktiviteter

Selv om mange av oss liker å slappe av med en god bok på stranden, er det ikke alle som klarer ligge i ro så lenge. Da er det godt å vite at det er et flott aktivitetstilbud langs Karon-stranden. Her kan du nemlig prøve deg på ting som paragliding, som gir deg flott utsikt ut over stranden og havet, brettseiling, snorkling og volleyball. Sistnevnte er blant annet en fin måte å komme i kontakt med andre reisende på. Det er også mulig å få forskjellige massasjer på stranden, som thaimassasje og fotmassasje.

Utflukter

Når du har ligget noen dager på stranden, kan det være greit å dra på en liten utflukt. Det er flere muligheter fra Karon-stranden, du kan blant annet ta båt til Bounty Island, Coral Island eller Phi Phi-øyene. Eller du kan bli med en båt ut på dykke- eller snorkletur, for å se de fantastisk fargerike korallene og fiskene. Mens utfluktene til øyene ofte tar hele dagen, er det mulig å dra på kortere turer dersom man vil dykke eller snorkle.

Shopping

Det er noen muligheter for shopping langs Karon-stranden, men dersom du virkelig vil slå deg løs, hopper du på en tuk-tuk til Patong, som ligger omtrent 5 km unna stranden. Her er det gode shoppingmuligheter og et livlig uteliv. I kjøpesenteret Jungceylon er det mer enn 200 butikker, så her finner du alt fra elektronikk og håndverk til de fleste merkeklærne du kan tenke deg.

Hotellbestilling: Karon strand

Søk etter et hotell i Karon strand. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Karon strand ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Karon strand.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Karon strand. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Karon strand for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Phuket. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Karon strand.