Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller nær Karon strand

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mest populære hoteller nær Karon strand

Eiendom på Stranden
0.1 km fra Karon strand
Hent priser
5/5Exceptional! (2 anmeldelser)
Perfect location

"Excellent."…"

Anmeldelse skrevet 7. jan. 2020

Eiendom på Stranden
2 BDR Suite Suite Beachfront Karon
Washington Residence
2 out of 5
0.3 km fra Karon strand
Hent priser
3.9/5Good! (22 anmeldelser)

"Vi spenderade 6 nätter i ett deluxe rum med balkong mot vägen och stranden. Mycket trafik och musik utanför men ändå tyst och lugnt på rummet. Vi betalade en väldigt liten summa för vår vistelse, rummet var därför enligt mig över förväntan. Bra städning varje dag med nya handdukar+strandhanddukar ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. des. 2019

Washington Residence
Karon Princess Hotel
3.5 out of 5
0.1 km fra Karon strand
Hent priser
3.5/5Good! (57 anmeldelser)

"Hadde greit rom med litt havutsikt å rett ved resepsjonen.renholdet kunne vært bedre i krinker å kroker,men rene håndklær inkl strandhåndkle hver dag.bassenget var ikke så stort men helt greit,mår stranda ligger rett over veien."…"

Anmeldelse skrevet 25. mar. 2018

Karon Princess Hotel
Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket
5 out of 5
0.2 km fra Karon strand
Hent priser
4.2/5Excellent! (991 anmeldelser)
Bra hotell

"Fabelaktiv og dyrt hotell rett ved Karon bach"…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket
Baan Karonburi Resort
4 out of 5
0.1 km fra Karon strand
Prisen er 374 kr per natt
3.9/5Good! (320 anmeldelser)

"Helt OK. Grei beliggenhet, god mat, bra renhold."…"

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2019

Baan Karonburi Resort
Waterfront Suites Phuket by Centara
4 out of 5
0.3 km fra Karon strand
Prisen er 509 kr per natt
4/5Very Good! (117 anmeldelser)
Et godt opphold

"Et hotell som bar preg av sin alder, men hyggelig personale, store rom. Hotellet var sentralt og synlig, lett å orientere seg i forhold til omgivelsen. Nærhet til strand, taxi, tuktuk og butikker, restauranter. Flott uteområde med eget basseng. Mange vakter i området som medførte en trygghet. Fordel ..."…"

Anmeldelse skrevet 20. sep. 2015

Waterfront Suites Phuket by Centara
Woraburi Phuket Resort & Spa
4 out of 5
0.066 km fra Karon strand
Prisen er 774 kr per natt
3.4/5Good! (442 anmeldelser)
Storfornøyde

"Vi var kjempefornøyde med hotellet. Utrolig vennlig personale, behjelpelige med alt. Nydelig frokost, utrolig god seng og god plass på rommet. Vi fikk gratis oppgradering til Superior-rom med utsikt over bassenget, det var helt gull."…"

Anmeldelse skrevet 19. feb. 2020

Woraburi Phuket Resort & Spa
Baumancasa Beach Resort
3.5 out of 5
0.1 km fra Karon strand
Hent priser
3.5/5Good! (139 anmeldelser)

"Nice and friendly staff, though not all of them spoke English. Had no problem with the Russian guests. Not the cleanest towels or bedsheets. The best part of it was that the hotel is located in a quieter part of Karon and is literally across the beach."…"

Anmeldelse skrevet 16. feb. 2016

Baumancasa Beach Resort
Ramada by Wyndham Phuket Southsea
4 out of 5
0.3 km fra Karon strand
Prisen er 551 kr per natt
3.4/5Good! (143 anmeldelser)

"Nedslitt hotell men ok rom. Elendig internett.darlig romservice."…"

Anmeldelse skrevet 23. jan. 2020

Ramada by Wyndham Phuket Southsea
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Karon strand
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hoteller som ligger i Karon strand i Phuket

Hotell Karon strand: Den flotte Karon-stranden ligger omtrent 5 km sør for Patong, og det er godt med hoteller å velge mellom i området. Du finner hoteller med fra 2 til 5 stjerner, men det største utvalget er i mellomsjiktet. Det er ikke noe problem å finne billige hoteller nær Karon-stranden, samtidig som du har muligheten til å koste på deg selv et fantastisk opphold på et 5-stjerners luksushotell. Prisnivået varierer veldig etter sesongen, men det er stort sett ganske rimelig. Du kan blant annet velge mellom familiehoteller, spahoteller og strandhoteller.

Karon-stranden – en perle langs Phukets vestkyst

Denne flotte stranden er kjent for sine fem kilometer med kritthvit sand, og er reneste paradis for alle som reiser for å nyte strandlivet og få litt brunfarge på kroppen. Det er godt med solsenger langs stranden som man kan leie, og disse står stort sett på én lang rad, noe som gir fantastisk utsikt ut mot havet. Barer hvor man kan kjøpe snacks eller noe forfriskende å drikke er det også nok av langs strandkanten.

Klima

Karon-stranden ligger på Phuket, som har et fuktig og tropisk monsunklima. Dette innebærer at det fra midten av april og til starten av oktober ofte regner mye i området, selv om temperaturen er god. I mai kan det være opp mot 25 regndager, så dersom du planlegger å sole deg på stranden bør du reise mellom oktober og slutten av mars. Temperaturen er som nevnt ganske så stabil stort sett hele året, og ligger på i overkant av 30 grader.

Aktiviteter

Selv om mange av oss liker å slappe av med en god bok på stranden, er det ikke alle som klarer ligge i ro så lenge. Da er det godt å vite at det er et flott aktivitetstilbud langs Karon-stranden. Her kan du nemlig prøve deg på ting som paragliding, som gir deg flott utsikt ut over stranden og havet, brettseiling, snorkling og volleyball. Sistnevnte er blant annet en fin måte å komme i kontakt med andre reisende på. Det er også mulig å få forskjellige massasjer på stranden, som thaimassasje og fotmassasje.

Utflukter

Når du har ligget noen dager på stranden, kan det være greit å dra på en liten utflukt. Det er flere muligheter fra Karon-stranden, du kan blant annet ta båt til Bounty Island, Coral Island eller Phi Phi-øyene. Eller du kan bli med en båt ut på dykke- eller snorkletur, for å se de fantastisk fargerike korallene og fiskene. Mens utfluktene til øyene ofte tar hele dagen, er det mulig å dra på kortere turer dersom man vil dykke eller snorkle.

Shopping

Det er noen muligheter for shopping langs Karon-stranden, men dersom du virkelig vil slå deg løs, hopper du på en tuk-tuk til Patong, som ligger omtrent 5 km unna stranden. Her er det gode shoppingmuligheter og et livlig uteliv. I kjøpesenteret Jungceylon er det mer enn 200 butikker, så her finner du alt fra elektronikk og håndverk til de fleste merkeklærne du kan tenke deg.

Hotellbestilling: Karon strand

Søk etter et hotell i Karon strand. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Karon strand ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Karon strand.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Karon strand. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Karon strand for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Phuket. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Karon strand.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Karon strand?
Karon strand ligger i Karon. Dette kulturelle området er kjent for vakre strender og et godt utvalg av restauranter. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 241 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste overnattingsstedet nær Karon strand?
Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket: en resort 5 stjerner har både 4 utendørsbassenger og spa med full service. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Karon strand og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Noen andre bra alternativer ikke langt unna er blant annet Novotel Phuket Karon Beach Resort and Spa og Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Karon strand?
Ja! De fleste romreservasjoner er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før ankomstdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan du kanskje avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Karon strand.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Karon strand?
Den store Buddha-statuen, Chalong tempel og Karon utsiktspunkt er fremstående landemerker du bør få med deg under et besøk til området. Ta en herlig spasertur langs Kata-stranden, Kata Noi strand og Patong-stranden. Dino Park minigolf, Kok Chang Safari elefantturer og Phuket fuglepark vil garantert by på moro for hele familien når dere besøker byen.

Nylige anmeldelser i Karon strand