Starten på sidens hovedinnhold

Se prisene på hoteller i Karon strand

I kveld 24. jul. - 25. jul.
Denne helgen 26. jul. - 28. jul.
Neste helg 2. aug. - 4. aug.

Mest populære hoteller nær Karon strand

Vis alle de 3 414 overnattingsstedene i Karon strand

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Pacific Club Resort
Pacific Club Resort
4.5 av 5.01.4 km fra Karon strand
Gratis avbestilling
4,8/5 (284 anmeldelser)
490 kr per natt for 2 gjester

Great place frendly staff and clean

Anmeldelse skrevet 1. mai 2018
Baan Karonburi Resort
Baan Karonburi Resort
4.0 av 5.00.1 km fra Karon strand
3,9/5 (288 anmeldelser)
337 kr per natt for 2 gjester

Strand, svømmebasseng med skjenk og barstoler i bassenget. Hadde ikke kaffe på menyen. Fulle litt støyete Briter i vannet som drikker hele dag i bassenget men bruker aldri toalett. Ellers veldig fin Hotel med hyggelig personalet.

Anmeldelse skrevet 24. apr. 2019
Karon Sea Sands Resort & Spa
Karon Sea Sands Resort & Spa
4.0 av 5.00.3 km fra Karon strand
4,3/5 (308 anmeldelser)
559 kr per natt for 2 gjester

Flott hotell som ligger fint til rett ved stranden. (Man må krysse en gate, og gaten er noe traffikert, så det kan ta litt tid å krysse den.) Smilende personale, og grei frokostbuffet. Sengene er stenharde på dette hotellet, det er verdt å merke seg. Vi kjøpte flytemadrasser som vi la under overmadrassene, ...

Anmeldelse skrevet 11. jun. 2018
Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa
Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa
5.0 av 5.00.7 km fra Karon strand
Gratis avbestilling
4,2/5 (967 anmeldelser)
1 066 kr per natt for 2 gjester

Dette er andre gang vi bor på dette hotellet! Koser oss veldig her, hotellet er stort og uteområdet har masse å by på! Nærområdet er behagelig rolig, men hvis du går litt utenfor, finner du barer og restauranter overalt. Vil si beliggenheten er perfekt :)

Anmeldelse skrevet 23. apr. 2019
Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket
Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket
5.0 av 5.00.2 km fra Karon strand
Gratis avbestilling
4,3/5 (1189 anmeldelser)
895 kr per natt for 2 gjester

Vi nøt hver sekund. Så hyggelig betjening og fantastisk mat og drikke!

Anmeldelse skrevet 8. des. 2018
Novotel Phuket Karon Beach Resort and Spa
Novotel Phuket Karon Beach Resort and Spa
4.5 av 5.01.0 km fra Karon strand
Gratis avbestilling
4,2/5 (896 anmeldelser)
607 kr per natt for 2 gjester

Fint hotell, romslige familierom, grei frokost, god service. Men ligger litt utenfor hovedområde av karon, men nært stranda.

Anmeldelse skrevet 18. mar. 2019
Avista Grande Phuket Karon - MGallery
Avista Grande Phuket Karon - MGallery
5.0 av 5.01.4 km fra Karon strand
Gratis avbestilling
4,5/5 (198 anmeldelser)
1 134 kr per natt for 2 gjester

Upåklagelig service, topp kvalitet på all konstruksjon (nybygg) og en frokost som inneholder alt du kan tenke deg. Litt "dyrt" å spise middag på hotellet.

Anmeldelse skrevet 28. mar. 2019
Baumancasa Beach Resort
Baumancasa Beach Resort
3.5 av 5.00.1 km fra Karon strand
Gratis avbestilling
3,4/5 (125 anmeldelser)
187 kr per natt for 2 gjester

Nice and friendly staff, though not all of them spoke English. Had no problem with the Russian guests. Not the cleanest towels or bedsheets. The best part of it was that the hotel is located in a quieter part of Karon and is literally across the beach.

Anmeldelse skrevet 16. feb. 2016
Mandarava Resort and Spa Karon Beach
Mandarava Resort and Spa Karon Beach
5.0 av 5.01.2 km fra Karon strand
4,6/5 (1493 anmeldelser)
787 kr per natt for 2 gjester

Beautiful hotel with excellent views of the sea. Room was spacious and very clean. Enjoyed the sofa/day bed, and the small waterfall outside my window. Room service was the best I've experienced. Overpriced mini bar. A 15 minute walk from the beach, although a shuttle runs infrequently to and fro. ...

Anmeldelse skrevet 23. jun. 2018
Kart

Hoteller som ligger i Karon strand i Phuket

Hotell Karon strand: Den flotte Karon-stranden ligger omtrent 5 km sør for Patong, og det er godt med hoteller å velge mellom i området. Du finner hoteller med fra 2 til 5 stjerner, men det største utvalget er i mellomsjiktet. Det er ikke noe problem å finne billige hoteller nær Karon-stranden, samtidig som du har muligheten til å koste på deg selv et fantastisk opphold på et 5-stjerners luksushotell. Prisnivået varierer veldig etter sesongen, men det er stort sett ganske rimelig. Du kan blant annet velge mellom familiehoteller, spahoteller og strandhoteller.

Karon-stranden – en perle langs Phukets vestkyst

Denne flotte stranden er kjent for sine fem kilometer med kritthvit sand, og er reneste paradis for alle som reiser for å nyte strandlivet og få litt brunfarge på kroppen. Det er godt med solsenger langs stranden som man kan leie, og disse står stort sett på én lang rad, noe som gir fantastisk utsikt ut mot havet. Barer hvor man kan kjøpe snacks eller noe forfriskende å drikke er det også nok av langs strandkanten.

Klima

Karon-stranden ligger på Phuket, som har et fuktig og tropisk monsunklima. Dette innebærer at det fra midten av april og til starten av oktober ofte regner mye i området, selv om temperaturen er god. I mai kan det være opp mot 25 regndager, så dersom du planlegger å sole deg på stranden bør du reise mellom oktober og slutten av mars. Temperaturen er som nevnt ganske så stabil stort sett hele året, og ligger på i overkant av 30 grader.

Aktiviteter

Selv om mange av oss liker å slappe av med en god bok på stranden, er det ikke alle som klarer ligge i ro så lenge. Da er det godt å vite at det er et flott aktivitetstilbud langs Karon-stranden. Her kan du nemlig prøve deg på ting som paragliding, som gir deg flott utsikt ut over stranden og havet, brettseiling, snorkling og volleyball. Sistnevnte er blant annet en fin måte å komme i kontakt med andre reisende på. Det er også mulig å få forskjellige massasjer på stranden, som thaimassasje og fotmassasje.

Utflukter

Når du har ligget noen dager på stranden, kan det være greit å dra på en liten utflukt. Det er flere muligheter fra Karon-stranden, du kan blant annet ta båt til Bounty Island, Coral Island eller Phi Phi-øyene. Eller du kan bli med en båt ut på dykke- eller snorkletur, for å se de fantastisk fargerike korallene og fiskene. Mens utfluktene til øyene ofte tar hele dagen, er det mulig å dra på kortere turer dersom man vil dykke eller snorkle.

Shopping

Det er noen muligheter for shopping langs Karon-stranden, men dersom du virkelig vil slå deg løs, hopper du på en tuk-tuk til Patong, som ligger omtrent 5 km unna stranden. Her er det gode shoppingmuligheter og et livlig uteliv. I kjøpesenteret Jungceylon er det mer enn 200 butikker, så her finner du alt fra elektronikk og håndverk til de fleste merkeklærne du kan tenke deg.

Hotellbestilling: Karon strand

Søk etter et hotell i Karon strand. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Karon strand ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Karon strand.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Karon strand. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Karon strand for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Phuket. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Karon strand.