Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Leiligheter i Karlstad

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Leiligheter i Karlstad 

1-roms Studio i Nærheten av Uni
Jakthornsgatan, Karlstad, Värmland landskap
Hent priser

Denne leiligheten ligger i Karlstad, 1 kilometer unna Karlstad Universitet og 5 kilometer unna Alsters herrgård og Östra bron. Dessuten ligger Karlstad CCC og ...

1-roms Studio i Nærheten av Uni
Vänern Property apartments
3.5 out of 5
38 Karlbergsgatan, Grums, Varmland
Hent priser

Denne leiligheten ligger i Grums og 25 kilometer unna Billeruds golfklubb, Bergvig kjøpesenter og Klacksjöns badplats. Dessuten ligger Wermland Opera og Rådhuset ...

Vänern Property apartments
3 Roms Overnatting i Kristinehamn
Södra Ringvägen, Kristinehamn, Värmland landskap
Hent priser

Denne leiligheten ligger i Kristinehamn, 2,7 kilometer unna Jarsberg runestein og 3,6 kilometer unna Kristinehamns kunstmuseum. Dessuten ligger Kristinehamns ...

3 Roms Overnatting i Kristinehamn
Berling Hotel
3 out of 5
Drottninggatan 1, Karlstad, Värmland landskap
Hent priser

Denne leiligheten ligger i Karlstad og 10 minutters gange unna Rådhuset og Karlstad domkyrka. Dessuten ligger Sandgrund Lars Lerin-museet og Värmlands museum ...

Berling Hotel
Bårumsgatan
3 Bårumsgatan, Vålberg, Värmlands län
Hent priser

Denne leiligheten med golfmuligheter ligger i Vålberg og 20 kilometer unna Bergvig kjøpesenter, Klacksjöns badplats og Wermland Opera. Dessuten ligger Rådhuset ...

Bårumsgatan
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Karlstad
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Karlstad

Best Western Gustaf Fröding Hotel & Konferens
Best Western Gustaf Fröding Hotel & Konferens
3 out of 5
Höjdgatan 3, Karlstad
Prisen er 728 kr per natt
3.9/5Good! (973 anmeldelser)

"Kjempegod frokost"…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Best Western Gustaf Fröding Hotel & Konferens
Scandic Klarälven
Scandic Klarälven
3 out of 5
Sandbäcksgatan 6, Karlstad
Prisen er 769 kr per natt
3.9/5Very Good! (417 anmeldelser)
Jentetur til Karlstad og Sandgrund

"Veldig bra, men bra å huske at rydding faktisk må bestilles før kl 23 kvelden i forveien hvis man vil ha nye håndklær, tømt søppelkurven etc. Langt å gå fra rom til resepsjon/restaurant. Veldig søte og hjelpsomme jenter i resepsjonen. Meget bra frukost, middag på hotellet var helt utmerket også."…"

Anmeldelse skrevet 2. sep. 2019

Scandic Klarälven
Clarion Collection Hotel Bilan
Clarion Collection Hotel Bilan
3.5 out of 5
Karlbergsgatan 3, Karlstad
Prisen er 1 227 kr per natt
4.4/5Excellent! (704 anmeldelser)

"Sentralt, rent, hyggelig personale, kveldsmåltid inkludert."…"

Anmeldelse skrevet 26. aug. 2019

Clarion Collection Hotel Bilan
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det å bo i leilighet i Karlstad?
Du finner 26 hoteller og andre overnattingssteder i Karlstad, deriblant en rekke leiligheter. La deg fascinere av elveområdet mens du er i området.
Hvorfor burde du velge en leilighet i stedet for et tradisjonelt hotellrom?
En leilighet gir deg muligheten til å kunne lage dine egne måltider. I tillegg pleier de å være mer omfattende enn tradisjonelle hotellrom. En leilighet er et godt alternativ for par som ønsker å bo unna de største turistfellene, men også for familier som ønsker å benytte seg av de samme bekvemmelighetene som hjemme.
Hvilken leilighet bør jeg leie for reisen min til Karlstad?
Nedenfor ser du noen av de mest populære leilighetene i området: Berling Hotel: ligger i I Karlstad, 0,4 km fra sentrum. 1-roms Studio i Nærheten av Uni: ligger 4,4 km unna i I Karlstad. Byr på blant annet sovesofa. Vänern Property apartments: ligger i I Grums, 22 km unna. Kan friste med wi-fi og smart-TV. Det er dessuten parkering (uten ekstra kostnad) og vaskeritjenester på stedet. 3 Roms Overnatting i Kristinehamn: 35,7 km unna i I Kristinehamn. Bårumsgatan: Leiligheten ligger i I Vålberg, 17,5 km fra Karlstad.
Hvordan er værsesongene i Karlstad?
Været er en av faktorene som kan ha betydning for reiseplanene dine, særlig hvis du planlegger å bli en stund. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 15 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -2 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Karlstad er 592 mm.
Hva bør jeg se og gjøre i Karlstad?
Elveområdet er noe av det Karlstad er mest kjent for. De som er glad i å være ute, bør sjekke ut Mariebergsskogen og Kroppkärrsbadet. Hvis du er mer interessert i kulturelle opplevelser, kan du ta turen til Sandgrund Lars Lerin-museet og Värmlands museum. Mens du er i byen, bør du også få med deg Rådhuset og Karlstad domkyrka.
Hvordan er det best å komme seg til og rundt i Karlstad?
Fly til Karlstad (KSD), som ligger 11,3 km unna sentrum. Hvis du vil se mer av områdene i nærheten, kan du ta tog fra Karlstad sentralstasjon eller Välsviken stasjon.