Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Karlstad

Leiebil Karlstad

Bilutleie Karlstad – Byen Karlstad ligger i Värmland, i den sørlige delen av Sverige. Med idyllisk beliggenhet nord for store Vänern ligger byen som huser nesten 90 000 innbyggere. Siden byen er et relativt stort sted, anbefales det å ordne leiebil i Karlstad. Med leiebil er det enklere å komme seg rundt, slik at du får opplevd alt det flotte byen og området har å by på.

Når du har valgt å leie bil i Karlstad, bør du finne ut hvilken type bil du skal ha, og hvilken prisklasse du ønsker. Det er her søkeverktøyet til Expedia kommer inn, siden det hjelper deg med å finne en billig leiebil i Karlstad på en enkel måte.

Turen til Karlstad

Når du har bestemt deg for å dra på ferie til Karlstad, blir det neste punktet å finne ut hvordan du kommer deg dit, og her finnes det flere alternativer. For de fleste er fly til Karlstad som regel det beste og mest komfortable alternativet. Karlstad flygplats ligger en liten mil utenfor sentrum av byen, og har daglige avganger til Stockholm og København, som det er direkteruter til fra de fleste større flyplasser i Norge. Hvis du tenker å leie bil i Karlstad, kan det være like greit å hente den på flyplassen, slik at du kan kjøre til ditt utvalgte hotell i Karlstad på egen hånd. Et annet alternativ er tog, en tre og en halv times tur fra Oslo via Kongsvinger.

Hvilken leiebil passer best for deg?

Karlstad er kjent for sin vakre og idylliske beliggenhet ved Sveriges største innsjø, Vänern. Det er ikke mye fjell rundt Karlstad, så du trenger derfor ikke de største og mest drivstoffglade SUV-ene. Reiser du med små barn og skal ha leiebil i Karlstad, må man nesten velge stasjonsvogn, det er det sikreste valget. Det blir kanskje mye bykjøring og kjøring i nærområdet rundt Karlstad, så en økonomisk kompaktbil kan være lurt, slik at man kan bruke pengene på gøy og moro i stedet for drivstoff.

Kjør til Karlstads attraksjoner

Hvis du har leiebil i Karlstad, er det enkelt å komme seg rundt i området. Karlstad har nær sagt noe for enhver! Enten du vil ligge og nyte solen på stranden, besøke en av de mange teaterscenene, spise på noen av de beste restaurantene eller oppleve sommerfestivalen i byen. Foretrekker du shopping, så finnes det rikelig med alternativer. Fordelen med å ha leiebil i Karlstad, er at man da står fritt til å oppsøke de stedene man selv ønsker, og man kommer seg enkelt og trygt frem og tilbake.

Karlstad, smilets by

Karlstad er først og fremst et sommersted, på grunn av sin beliggenhet, og det er derfor best å besøke byen om sommeren. En attraksjon verdt å nevne, er Putte i parken, som arrangeres hvert år i sentrum av byen. Da er det masse sang, mat, dans og rikelig med underholdning. Det er kanskje ikke så rart denne byen kalles smilets by?

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Karlstad

Hva er den beste prisen på leiebil i Karlstad?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Karlstad .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Karlstad?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Karlstad er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Karlstad?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Karlstad?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Karlstad

Utforsk Karlstad med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!