Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Høyrebreddsukraina

Lyst på en tur til Kiev? Hvis du velger overnatting i Høyrebreddsukraina, kan du enkelt ta deg omkring i hovedstaden. Du er garantert å møte noen lokale blant de 2 800 000 innbyggerne som kaller denne byen sitt hjem. Ankommer du Borispol internasjonale flyplass? Høyrebreddsukraina er ca. 35 kilometer vest for flyplassen. For å reise til Høyrebreddsukraina fra sentrum av byen, må du dra 4 kilometer mot vest.

Spar tid og penger med en pakkereise til Høyrebreddsukraina

Sett sammen din fly- og hotellbestilling hos Expedia. Den beste måten du kan spare på er ved å bestille et pakketilbud med flyreise og hotell. Det vil si at du får penger til overs som du kan bruke under oppholdet ditt i Høyrebreddsukraina.

Besparelser på opptil $603 venter deg som bestiller en pakkereise.

I vår internasjonale database finnes det omtrent 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden å søke blant.

Ta en titt på de gode tilbudene på Expedia og unn deg ferien du har tenkt på så lenge. Familien din kommer til å takke deg.

Nesten alle hotellreservasjoner hos oss kan endres uten ekstra gebyrer.

Pakkereiser til Høyrebreddsukraina

Etter at du har sjekket inn, er det på tide å se et par lokale attraksjoner. Den gylne porten og St. Andreas-kirken bør du helt klart få med deg. Uavhengighetsplassen og St. Sophia katedral anbefales på det varmeste av både lokale og tilreisende. Du kan også utforske de omkringliggende områdene, slik som Shevchenkivs'kyi-distriktet og Nivkiparken.

Kiev zoologiske hage og Kiev operahus er bare noen av de interessante severdighetene du kan glede deg til i denne hyggelige byen. Du bør også få med deg Kiev hulekloster og Rodina Mat-statuen.

M17 senter for samtidskunst, Gallery 36, Pintsjuk kunstsenter og Gamma galleri bør du få med deg hvis du ønsker å lære mer om kulturlivet i Kiev.

Du bør sette av litt tid så du kan beundre kunstverkene på Det nasjonale kunstmuseet i Ukraina, House with Chimaeras, Museum for vestlig og orientalsk kunst og Kiev museum for russisk kunst. Her kan du få vite mer om de som lagde kunsten eller bare slappe litt av i de fredelige omgivelsene.

Ta en titt på de fantastiske samlingene og hør om det tilbys noen omvisninger på Tsjernobyl-museet, Kiev planetarium, Statlig flymuseum og Museet for bøker og trykking i Ukraina.

Frister det med middag og en forestilling? Bestill billetter til et av underholdningsstedene i nærheten, for eksempel Nasjonalfilharmonien i Ukraina, FREEDOM konserthus, Kiev nasjonalakademiske teater for operette og Kiev akademiske duketeater.

Nasjonalbiblioteket, Kyiv voksmuseum, Experimentanium og Vernadsky nasjonalbibliotek i Ukraina er barnevennlige attraksjoner. Her kan du holde de minste opptatt mens du tar deg en liten pause.

De lokale parkene passer perfekt når du vil nyte en dag i solen. Pakk ned piknik-utstyret og besøk Askolds grav, Obolonska kai, Landskapsalléen og Mariinskijparken.

Besarabsky marked, Cosmopolite shopping- og underholdningssenter og Globus kjøpesenter er de rette stedene når du vil gjøre litt gaveshopping.

Opplev en historisk reise på Mariinskij-palasset, Tomb of the Unknown Soldier, Babi Yar og Taras Sjevtsjenko nasjonale universitet i Kiev. Å se bildene på nettet blir ikke helt det samme.

Uansett hvilken bakgrunn eller tro du har, er det verdt å se St. Mikaels kloster med gullkuppel, St. Vladimirs katedral, Karaite Kenesa og Jesu fødsels kirke.

Spenningen under en kamp med FC Dynamo Kiev eller FC Arsenal Kyiv på Lobanovsky Dynamo stadion vil ta pusten fra deg. Noen av nabolagets puber eller barer er det rette stedet hvis du ikke vil at moroa skal ta slutt.

Overnatting i Høyrebreddsukraina

Hvis du lurer på hvor du skal bo i Høyrebreddsukraina, kan du se nærmere på vårt hotelltilbud i byen. Vi har så mange som 108 forskjellige hoteller og leiligheter å velge mellom i denne fascinerende byen.

Hyatt Regency Kiev i 5, A. Tarasova Street og InterContinental Kiev i 2A Velyka Zhytomyrska Street er et par eksempler på svært kvalitetsbevisste overnattingsalternativer i Høyrebreddsukraina. Lukyanovsky i 3 Belorusskaya street og Park Hostel i Zadorozhniy Pereulok 5 building 2 er også noen overnattingsalternativer du bør ta en titt på hvis du er mer prisbevisst.


De beste hotelltilbudene i Høyrebreddsukraina

Vis alle de 434 overnattingsstedene i Høyrebreddsukraina
Khreschatyk City Center Hotel 1 023 kr
Anmeldelse skrevet 11. des. 2018
Mer informasjon
 
Khreschatyk City Center Hotel

Khreschatyk City Center Hotel

14, Khreschatyk street, Kiev
   
  4,2 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Bra Hotell med god belliggenhet . Midt i sentrum med gangbar avstand til gode restauranter og guided turer. Kommer gjerne tilbake med da på sommeren

  Hotel Ukraine 655 kr
  Anmeldelse skrevet 4. mar. 2019
  Mer informasjon
   
  Hotel Ukraine

  Hotel Ukraine

  4 Institutskaya Street, Kiev
    
   3,7 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Room was quite cold and the breakfast wasn't great. Otherwise an enjoyable stay. Excellent location.

   Premier Hotel Rus 490 kr
   Anmeldelse skrevet 22. des. 2018
   Mer informasjon
    
   Premier Hotel Rus

   Premier Hotel Rus

   4, Hospital'na str, Kiev
     
    4,0 av 5
    3.0 av 5.0 Stjerner

    Good place to stay a few nights. Superb service from all the staff!

    Ibis Kiev Railway Station 607 kr
    Anmeldelse skrevet 27. okt. 2018
    Mer informasjon
     
    Ibis Kiev Railway Station

    Ibis Kiev Railway Station

    Polzunova 6, Kiev
      
     4,5 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Nice hotel. However small rooms. Can recomand it.

     Hotel Dnipro 701 kr
     Anmeldelse skrevet 9. sep. 2018
     Mer informasjon
      
     Hotel Dnipro

     Hotel Dnipro

     1/2 Khreschatyk str., Kiev
       
      3,4 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Familie var glade

      Aloft Kiev 897 kr
      Anmeldelse skrevet 16. mai 2018
      Mer informasjon
       
      Aloft Kiev

      Aloft Kiev

      Esplanadna St.17, Kiev
        
       4,6 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Nytt og moderne

       Opera Hotel 1 522 kr
       Anmeldelse skrevet 23. apr. 2019
       Mer informasjon
        
       Opera Hotel

       Opera Hotel

       53, B. Khmelnitskogo str., Kiev
         
        4,6 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        Det var i hotelbeskrivelsen oppgitt at hotellet hadde nattklubb. Det stemmer ikke, de har kun en liten hotelbar, som stenger kl 01.00

        Premier Palace Hotel 2 046 kr
        Anmeldelse skrevet 29. mai 2018
        Mer informasjon
         
        Premier Palace Hotel

        Premier Palace Hotel

        5-7/29, Tarasa Shevchenka Blvd., Pushkinska Str., Kiev
          
         4,5 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         Dette er et helt fantastisk hotell med sentral og fin beliggenhet i Kiev. Hotellet har flere flotte restauranter og barer, samt øvrige fasiliteter av ypperste klasse.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.