Hoteller i Hua Hin

Hua Hin, Thailand

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Hua Hin

Resort de Paskani
3 out of 5
33/2 Soi Moobaan Takiab, Khao Takiab Rd, Hua Hin, Prachuap Khiri Khan
771 kr
per night
Mar 9 - Mar 10
4.2/5Very Good! (60 anmeldelser)
Fint hotell nær sjøen.

"Veldig bra standard på rom og fasiliteter. Hyggelig og imøtekommende betjening."…"

Anmeldelse skrevet 27. feb. 2018

Resort de Paskani
ibis Hua Hin
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
294 kr
per night
Mar 11 - Mar 12
3.9/5Good! (565 anmeldelser)

"Helt ok ............................................"…"

Anmeldelse skrevet 23. mar. 2019

ibis Hua Hin
G Hua Hin Resort & Mall
742 kr
per night
Mar 22 - Mar 23
4.4/5Excellent! (1,384 anmeldelser)
Sentral beliggenhet i Hua Hin

"Fint Hotel som levde opp til forventningene. Perfekt beliggenhet - både til shopping, restauranter og strand. Rommet var stort og rent, god seng og en hyggelig liten balkong med utsikt over bassenget. Velger du dette hotellet får du mye for pengene."…"

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2019

G Hua Hin Resort & Mall
The Rock Hua Hin Boutique Beach Resort
735 kr
per night
Mar 17 - Mar 18
4.2/5Very Good! (534 anmeldelser)

"Great welcome! Lovely rooms with wonderful bedding and very nicely decorated. Some problems with the doors to the balcony. Very helpful staff. They clear the breakfast at 10.30 at the minute so make sure to have a enough time. Rip- off prices at the pool bar good prices in the mini bar. Over all ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. nov. 2019

The Rock Hua Hin Boutique Beach Resort
Hua Hin Marriott Resort & Spa
5 out of 5
107/1 Phetkasem Road, Hua Hin
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 282 kr
per night
Mar 18 - Mar 19
4.7/5Exceptional! (596 anmeldelser)

"Hyggelig personal, fantastisk god service og meget godt renhold. Kommer garantert tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 21. mar. 2019

Hua Hin Marriott Resort & Spa
Amari Hua Hin
4.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
794 kr
per night
Mar 4 - Mar 5
4.4/5Excellent! (460 anmeldelser)

"Vi elsket dette hotellet. Maken til hyggelig og service innstilt personale skal du lete lenge etter. Alle var så hyggelige mot oss og det var alltis rent og pent overalt. Sender en spesuell hilsen og takk til de som jobbet i poolbaren som gjorde opphildet vårt ekstra spesielt. De er helt unike. Menyen ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. feb. 2020

Amari Hua Hin
V Villas Hua Hin - MGallery
4 975 kr
per night
Feb 25 - Feb 26
4.6/5Wonderful! (84 anmeldelser)

"excellent really good I will back"…"

Anmeldelse skrevet 1. des. 2019

V Villas Hua Hin - MGallery
Hyatt Regency Hua Hin
5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 382 kr
per night
Mar 11 - Mar 12
4.6/5Wonderful! (387 anmeldelser)

"Hotellet var fint, men sto ikke til våre forventninger. Hotellpersonalet ytet ikke spesielt god service, og maten der var ikke noe spesielt å skryte av, og da tenker jeg på bassengkafeen, you&me. Veldig dyrt også. Kommer ikke til å anbefale dette hotellet. Alt i alt, et helt greit hotell. Men fortjener ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2019

Hyatt Regency Hua Hin
Intercontinental Hua Hin Resort
5 out of 5
Gratis avbestilling
1 479 kr
per night
Mar 17 - Mar 18
4.6/5Exceptional! (293 anmeldelser)
Deilig hotell og beliggenhet

"Vi har bodd på dette hotellet 2 ganger før. Et herlig hotell med flott beliggenhet. Det er relativt dyrt å spise på hotellet, men det behøver man jo ikke når det finnes så mange lokale restauranter rundt omkring. Lurt å kjøpe med frokost inkludert. Hotellet ligger en ca 10 min, Tuck - tuck tur fra ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. mar. 2015

Intercontinental Hua Hin Resort
Hilton Hua Hin Resort & Spa
5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
909 kr
per night
Mar 22 - Mar 23
4.3/5Excellent! (1,394 anmeldelser)

"Bra beliggenhet rett på stranden og nært alt i byen."…"

Anmeldelse skrevet 13. jan. 2020

Hilton Hua Hin Resort & Spa
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Hua Hin
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Hua Hin

Hotell: Hua Hin: Dette populære feriestedet på Thailands vestlige kyst tiltrekker seg et stort antall turister hvert år og passer like godt for en romantisk ferie som for en familieferie, eller en ferie med venner. Du finner videre alle typer overnattingssteder her. Eksempelvis kan du bo på et av de mange strandhotellene som finnes, et av luksushotellene, eller kanskje et av familiehotellene i dette ferieparadiset. Du vil også kunne finne hoteller tilpasset alle forskjellige budsjetter.

Hua Hin: Et fasjonabelt feriested perfekt for late dager

Hua Hin er Thailands eldste feriested og ble oppdaget allerede på 1920-tallet av den thailandske kongen. Det ble bygget et sommerpalass for kongefamilien der, og den tidligere fiskerlandsbyen ble raskt et populært sted blant mer velstående thailendere. Etter hvert begynte også utenlandske turister å strømme til dette lille paradiset, og i dag finnes det hoteller i alle prisklasser her. Når du beveger deg rundt i Hua Hin kan du nå se en blanding av thailandske og vestlige turister slappe av på stranden eller spille en runde golf på en av golfbanene i området.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Hua Hin

Når du først har bestilt overnatting i Hua Hin, vil du mest sannsynlig tilbringe tid på stranden her. Den tre kilometer lange stranden byr ikke kun på ypperlige muligheter for soling, men det er også mulig å drive med en rekke aktiviteter i vannet her, som brettseiling, dykking og paraseiling.

Vil du bevege deg litt i terrenget og få en bedre oversikt over Hua Hin, kan du ta turen opp til høyden Khao Takiab. Fra toppen av det som er en av de høyeste utkikkspunktene i området, kan du nyte synet av strender som farges av solnedgangen, og det er også muligheter for å spise middag her.

Det finnes i tillegg et stort utvalg av andre typer aktiviteter som du kan drive med i Hua Hin. Du kan for eksempel bli med på en båttur til nasjonalparken Sam Roi Yod, fiske om bord i en båt, spille en runde golf på en av golfbanene i nærheten, skjemme deg selv bort med thailandske behandlinger i et spa, koble av med en thailandsk massasje, eller prøve kiteboarding, som er blitt svært populært blant turistene i Hua Hin.

Du kan også la deg imponere av de flotte kalksteinklippene og de fascinerende grottene som finnes i området. Dette krever imidlertid at du er villig til å padle i kajakk, da dette er det eneste fremkomstmiddelet du kan bruke for å se grottene. Alternativt, eller i tillegg kan du reise til nasjonalparken, Kaeng Krachan, hvor du via båt kan utforske områdets mangfoldige dyreliv.

Reiser du med barn, kan det kanskje være gøy å ta en ridetur opp langs stranden, og uavhengig av hesteerfaring finnes det ingen grunn til bekymring. Du vil bli veiledet av folk som vet hva de driver med. Imidlertid er Hua Hin's store badeland, Black Mountain Waterpark, kanskje den aller mest interessante aktiviteten for barna.

Mat og uteliv i Hua Hin

Takket være beliggenheten ved havet serveres det mye sjømat i Hua Hin, og du kan for eksempel dra fra ditt overnattingssted til en av restaurantene ved fiskermoloen for å nyte et smakfullt fiskemåltid. Du bør også oppleve det nattlige markedet, hvor lokale retter lages i stand rett foran deg der og da.

Nattelivet i Hua Hin er ikke like hektisk som i de større byene i Thailand, men du finner likevel en rekke barer her. Den største konsentrasjonen av disse befinner seg i gaten Bintabaht.

Dra på shopping fra ditt hotell i Hua Hin

Hua Hin er ikke noe shoppingmekka, men du kan likevel gjøre noen kupp her, da prisene generelt sett er lave. Du bør satse på å handle på noen av markedene i byen, hvor det selges alt fra suvenirer til silke og smykker. Gå ikke glipp av muligheten til å oppleve et av de nattlige markedene, og husk at det er vanlig å prute på prisen her.

Hotellbestilling: Hua Hin

Det finnes uttallige hotellalternativer å velge mellom i Hua Hin. Derfor kan det være en god idé å organisere søkeprosessen når du skal finne det perfekete hotell for deg. Dette kan gjøres ved å bruke følgende metoder:

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du eventuelt foretrekker i Hua Hin.
  • Sorter søkeresultatene ved å bruke filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Hua Hin. Du kan velge mellom både hotelltyp og hotellkjede, samt forskjellige hotellklasser.
  • Alternativt kan du også angi reisedatoene dine slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Hua Hin for disse datoene.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Hua Hin. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Hua Hin.

Ofte stilte spørsmål

Nylig bestilte hoteller i Hua Hin

Nylige anmeldelser av hoteller i Hua Hin

Flere reisealternativer