Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Sam Y på trover

Hoteller med basseng i Hounslow

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Hoteller med basseng i Hounslow

Hilton London Heathrow Airport Hotel
4.3/5Excellent! (2,141 anmeldelser)
Meget bra

"Meget flotte rom med gode senger og forseggjort interiør. God mat i restauranten og god frokost inkludert. Kort avstand til terminal 4."…"

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2016

Hilton London Heathrow Airport Hotel
Heston Hyde Hotel
4.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 912 kr per natt
3.8/5Good! (1,161 anmeldelser)

"Var ok hotell, mye støy pga motorvei.Hadde ikke kjøleskap på rommet og ikke spesielt utvalg på frokosten.Rommet var fint og gode seng.Er et stykke unna sentrum og ingen butikker i nærheten.Parkering er gratis.Bra svømmebasseng med badstue."…"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2019

Heston Hyde Hotel
The Continental Hotel Heathrow
Hent priser
3.5/5Good! (743 anmeldelser)
Sweet little hotel.

"Lovely people that work there. Super comfy bed. Great location. But....squeeky floor. I'm taking haunted house squeeky! The doors get slammed easily so bring earplugs if you want to sleep is peace. And one last thing to the owners of this hotel...and this is a serious one. Understand the: General ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. des. 2019

The Continental Hotel Heathrow
Finner du ikke det du leter etter?
Hoteller med basseng: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Hoteller med basseng - Hoteller i Hounslow

Søk etter hoteller i Hounslow på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Hounslow ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Hounslow.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Hounslow.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Hounslow. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Hounslow.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Hounslow – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det å besøke Hounslow?
Dersom du har lyst til å kjøle deg ned ved et basseng i løpet av oppholdet ditt, bør du vurdere å reise til Hounslow. I løpet av reisen kan du besøke severdigheter som Twickenham stadion og Hampton Court Palace og deretter lade opp ved bassenget på et av overnattingsstedene i Hounslow som er kjent for bassengfasilitetene sine.
Hvilke overnattingssteder i Hounslow har basseng?
Heston Hyde Hotel: Et hotell 4,5 stjerner ligger i nærheten av Twickenham stadion. Overnattingsstedet har en restaurant, et innendørsbasseng og en badstue. The Continental Hotel Heathrow: Et hotell 4 stjerner ligger i nærheten av Twickenham stadion. Overnattingsstedet tilbyr spa med full service, et innendørsbasseng og en restaurant. Hilton London Heathrow Airport Hotel: Gjestene har tilgang på 3 restauranter, et innendørsbasseng og en bar.
Hva kan man se og gjøre i Hounslow?
Utforsk steder som Twickenham stadion, Hampton Court Palace og Westfield London kjøpesenter mens du er i området. Få med deg lokale attraksjoner som Stamford Bridge stadion og Thorpe Park. Hounslow frister de tilreisende med et godt utvalg av restauranter, et fantastisk uteliv og gode shoppingmuligheter.
Når er det best å reise til Hounslow?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Hounslow er 592 mm.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Hounslow?
Du kan gå til T-banestasjoner i nærheten, som Hounslow Central undergrunnsstasjon, Hounslow East undergrunnsstasjon og Hounslow West undergrunnsstasjon. Hvis du vil se mer av området, kan du ta tog fra Hounslow Station, Heathrow Terminal 4 Station eller Heathrow Central Station.

Flere reisealternativer