Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Leiligheter i Hoofddorp

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Andre typer overnattingssteder i Hoofddorp

Hyatt Place Amsterdam Airport
Hyatt Place Amsterdam Airport
4 out of 5
Rijnlanderweg 800, Hoofddorp
Prisen er 801 kr per natt
4.4/5Wonderful! (3,658 anmeldelser)

"Grei plass nær flyplass. Enkelt å parkere og pick up service flyplass."…"

Anmeldelse skrevet 10. feb. 2020

Hyatt Place Amsterdam Airport
easyHotel Amsterdam Airport Schiphol
easyHotel Amsterdam Airport Schiphol
2.5 out of 5
Kruisweg 565, Hoofddorp
Prisen er 529 kr per natt
4.1/5Very Good! (190 anmeldelser)
Pros and cons

"Close to airport. About 40minutes with bus to the City. Room is okay, I miss a small fridge to keep drinks cold. Nice and friendly staff. The surrounding area doesn't consist of any place you would spend a day, so if you're an Amsterdam tourist you shouldn't mind spending some time just getting back ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2019

easyHotel Amsterdam Airport Schiphol
Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol
Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol
4 out of 5
Neptunusstraat 1, Hoofddorp
Prisen er 810 kr per natt
4.2/5Excellent! (1,955 anmeldelser)
Overnatting i Hoofddorp

"Store rom, frokosten var grei, men kanskje litt sparsommelig og kjedelig? Da jeg skulle sjekke ut på morgenen var det lang kø i resepsjonen med folk som skulle sjekke inn og ut, og ingen som jobbet. Veldig merkelig kl 11:40 når utsjekk er kl 12. Det kom noen etterhvert, men det burde vært flere folk ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. jan. 2020

Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det å bo i leilighet i Hoofddorp?
Det finnes en rekke overnattingsmuligheter i Amsterdam-området. Det er tilsammen 1625 hoteller og andre overnattingssteder, hvorav 501 av dem er leiligheter. De populære butikkene og de flotte restaurantene er noe av det du bør få med deg i løpet av oppholdet ditt. Du kan for eksempel få med deg populære attraksjoner i området, som Keukenhof-hagene og Vondelpark.
Hvorfor gå for en leilighet fremfor et tradisjonelt hotellrom?
En leilighet gir deg muligheten til å kunne lage dine egne måltider. I tillegg pleier de å være mer omfattende enn tradisjonelle hotellrom. En leilighet er et godt alternativ for par som har lyst til å menge seg med lokalbefolkningen, men også for familier som ønsker å føle seg som hjemme.
Hvilken leilighet bør jeg leie for reisen min til Hoofddorp?
Her ser du noen av de mest etterspurte leilighetene i området: Studio i Hoofddorp Center nær Schiphol: ligger i I Hoofddorp, 0,6 km fra sentrum. Short Stay Group Amsterdam Harbour Serviced Apartments: ligger 16,5 km unna i I Amsterdam. Byr på både wi-fi, eget spiseområde og flatskjerm-TV. Appartementen Zeespiegel: Leiligheten ligger i I Zandvoort, 12,9 km unna. Kan friste med wi-fi og flatskjerm-TV. Beach House Zandvoort: ligger 13,3 km unna i I Zandvoort. Byr på både wi-fi og flatskjerm-TV. Det er dessuten parkeringsmuligheter på stedet. Eric Vökel Boutique Apartments Amsterdam Suites: ligger i I Amsterdam, 16,7 km fra Hoofddorp. Kan friste med wi-fi, vaskemaskin/tørketrommel og stue. Det er dessuten concierge-tjenester og døgnåpen resepsjon på stedet.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Hoofddorp?
Været er en av faktorene som har betydning for ferien din og det du ønsker å få ut av den, spesielt hvis du har planer om å bli en stund. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 4 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Hoofddorp er 1933 mm.
Hva bør jeg få med meg Hoofddorp?
De som reiser til Hoofddorp oppsøker ofte spisestedene og shoppingmulighetene. Artis zoo er et eksempel på en lokal familievennlig severdighet. De som liker å tilbringe tid ute i frisk luft, kan ta en tur til Keukenhof-hagene. I de nærliggende områdene finner du også populære steder som Vondelpark og Van Gogh-museet.
Hvordan er det best å komme seg til og rundt i Hoofddorp?
Fly til Amsterdam (AMS-Schiphol), som ligger 4,9 km unna byens sentrum. Du kan også vurdere å fly til Rotterdam (RTM-Rotterdam-Haag), som ligger 43,5 km unna. Hvis du vil utforske resten av regionen, kan du ta et av togene som går fra Hoofddorp stasjon.