Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Honolulu

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Honolulu

Finn de beste områdene og bydelene i Honolulu for aktivitetene du liker best. Les mer om Honolulu

Hoteller i Honolulu

Waikiki Beach Marriott Resort & Spa
4 out of 5
2552 Kalakaua Ave, Honolulu, HI
Hent priser
5.7 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (7,042 anmeldelser)
Gammelt og slitent hotell

"Gammelt og slitent hotell som bærer preg av å trenge en oppussing. Generelt gammeldags både rom og bassengområder. Bassengbaren var heller ikke veldig bra."…"

Anmeldelse skrevet 22. apr. 2018

Waikiki Beach Marriott Resort & Spa
Sheraton Waikiki
4 out of 5
2255 Kalakaua Ave, Honolulu, HI
Hent priser
4.8 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (4,749 anmeldelser)
Waikiki

"Stort upersonlig hotell. Men, meget god sentral beliggenhet. Flott utendørs område, med vannsklie og barnebasseng"…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2015

Sheraton Waikiki
Aston Waikiki Beach Hotel
3.5 out of 5
2570 Kalakaua Ave, Honolulu, HI
Hent priser
5.75 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (9,355 anmeldelser)
Flott

"Fint hotell med flott beliggenhet. Vi fikk oppgradering av rommet og fikk sjøutsikt."…"

Anmeldelse skrevet 24. apr. 2019

Aston Waikiki Beach Hotel
Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort
4 out of 5
2005 Kalia Rd, Honolulu, HI
Hent priser
3.94 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (16,984 anmeldelser)

"Likte: Fint uteområde og nært stranden. Likte ikke; støy/høy musikk fra baren, bodde i 12 etg og måtte sove m ørepropper pga lyd. Å ta 40 usd ekstra pr dg. i tillegg til døgnprisen uten å forklare hva det er betaling for."…"

Anmeldelse skrevet 14. mar. 2019

Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort
Outrigger Reef Waikiki Beach Resort
4 out of 5
2169 Kalia Rd, Honolulu, HI
Hent priser
4.56 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (6,382 anmeldelser)
Nærmere Waikiki Beach kommer du ikke

"Var helt fantastisk. Vi sov godt i 2 uker. Men frokost og middag var altfor dyrt, så vi reiste heller ut.mange butikker på hotellområdet, som gjorde det lett å kjøpe alt nødvendig av drikke, mat eller småting. Vi hadde med en liten en på snart 2. Så vi syntes kanskje det manglet et barnebasseng eller ..."…"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2018

Outrigger Reef Waikiki Beach Resort
Outrigger Waikiki Beach Resort
4 out of 5
2335 Kalakaua Ave, Honolulu, HI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 917 kr per natt
5.07 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (5,439 anmeldelser)
Pretty ok

"Check-in took a long time. It is like a tourist machine, they seem a bit too focused on getting the most of you. The rooms were on the small side. Parking and resort fee was expensive. The balcony and view was nice. The valet was courteous."…"

Anmeldelse skrevet 29. jun. 2019

Outrigger Waikiki Beach Resort
'Alohilani Resort Waikiki Beach
5 out of 5
2490 Kalakaua Avenue, Honolulu, HI
Hent priser
5.51 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (2,481 anmeldelser)

"Fikk først ett rom med mye støy fra vifte på utsiden, men de fikset opp i det."…"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2019

'Alohilani Resort Waikiki Beach
Ala Moana Hotel
3.5 out of 5
410 Atkinson Drive, Honolulu, HI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 777 kr per natt
3.19 km fra sentrum
4/5Very Good! (4,747 anmeldelser)

"Good location, good facilities, nice staff and much more."…"

Anmeldelse skrevet 18. feb. 2020

Ala Moana Hotel
Pacific Monarch Hotel
3 out of 5
2427 Kuhio Ave, Honolulu, HI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 218 kr per natt
5.36 km fra sentrum
3.9/5Good! (2,061 anmeldelser)
Supert Hotel 50 m frå strand

"Kjempe greitt Hotell, altid reint å me følte oss velkommne heile tida. Nok handkle på bade altid to extra, dei tok oppvasken om me yngste det- nye klutar og handkle på kjøkkenet kvar dag, kaffi,te og sukker vart fylt på kvar dag luxsus"…"

Anmeldelse skrevet 19. mai 2016

Pacific Monarch Hotel
Hyatt Place Waikiki Beach
3.5 out of 5
175 Paoakalani Ave, Honolulu, HI
Gratis avbestilling
Prisen er 1 889 kr per natt
5.75 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (4,236 anmeldelser)

"Perfekt beliggenhet!"…"

Anmeldelse skrevet 2. nov. 2018

Hyatt Place Waikiki Beach
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Honolulu
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Honolulu

Hotell Honolulu: Hoteller i Honolulu holder jevnt over en god standard, noe prisnivået reflekterer – det er nemlig ganske høyt. Det er noen billige hoteller i Honolulu, men da må du regne med å bo et stykke fra stranden. De fleste hotellene i byen er i det midtre sjiktet, men det er også en rekke luksuriøse hoteller med 5 stjerner. Vil du bo på et av de eksklusive hotellene på stranden må du regne med å betale mange tusen kroner natten – men det kan uten tvil være verdt det. Det er flere forskjellige typer hoteller du kan velge mellom, som strandhoteller, romantiske hoteller og familiehoteller.

Honolulu: drøm deg bort i dette paradiset

Honolulu er hovedstaten i staten Hawaii og ligger på øya Oahu, omtrent 3700 km sørvest for California. Hawaii er USAs 50. delstat, og ble en del av unionen i 1959. Turisme er svært viktig for Hawaii, og står for over 10 milliarder dollar av statens årlige inntekt – det er med andre ord tilrettelagt for at du skal få en super ferie i Honolulu!

Attraksjoner

Det er utrolig mye å gjøre i Honolulu, enten du liker å være aktiv eller slappe av. Byen har flere flotte strender, som Waikiki Beach og Ala Moana Beach Park. Førstnevnte er uten tvil den mest kjente, men sistnevnte er den flotteste. Noe av det første du bør gjøre når du kommer til Honolulu, er å ta turen opp til toppen av Diamond Head, den utdødde vulkanen som er et ikonisk landemerke i byen. Gåturen opp tar omtrent en halvtime, og fra toppen har du flott utsikt ut over byen. Et besøk til USS Arizona Memorial er noe annet du absolutt bør sørge for å få med deg. Dette er det endelige hvilestedet for mange av de 1177 personene som mistet livet 7. desember 1941 – dagen for angrepet på Pearl Harbor. Hawaii er kjent for flotte snorkle- og dykkemuligheter, og tar du turen til Hanauma Bay Nature Preserve vil du kunne oppleve fantastiske koraller, fisker og skilpadder når du snorkler.

Uteliv

Hvis det er én ting Honolulu absolutt ikke mangler, er det barer og restauranter langs stranden. Langs hele Waikiki Beach er det barer og restauranter hvor du kan kose deg med fantastisk utsikt ut over havet. På disse stedene er det ikke noe problem å komme inn med shorts og flippers, men velger du en finere restaurant vil du ikke komme inn med badeshorts. Hawaii er kjent for sin tilgang på fersk tunfisk, så husk å smake noen av de fantastiske rettene med tunfisk i løpet av oppholdet ditt.

Shopping

Du trenger ikke bekymre deg for at det bare er strender, barer og restauranter i Honolulu, byen har nemlig også veldig gode shoppingmuligheter. Det naturlige midtpunktet er Ala Moana Center, som er verdens største utendørskjøpesenter. Her finner du det aller meste du kan tenke deg av butikker, blant annet eksklusive merkebutikker som Louis Vuitton, Burberry, Abercrombie & Fitch og Diesel. Det er også en rekke restauranter og barer i kjøpesenteret, så du kan uten problem tilbringe hele dagen på kjøpesenteret. Er du glad i å gå på marked, vil du sette pris på at det hver lørdag er gårdsmarked på Kapiolani Community College.

Hotellbestilling: Honolulu

Søk etter et hotell i Honolulu. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Honolulu ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Honolulu.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Honolulu. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Honolulu for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Honolulu. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Honolulu.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Honolulu?
Waikiki Beachcomber by Outrigger er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og utendørsbasseng. Overnattingsstedet ligger dessuten like i nærheten av Kongelig hawaiisk senter. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er The Laylow, Autograph Collection og The Surfjack Hotel & Swim Club også to gode valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Honolulu hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Honolulu.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Honolulu?
Basert på anmeldelser er Hyatt Place Waikiki Beach et populært overnattingssted med 3,5 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. To budsjettvennlige alternativer er Aqua Aloha Surf Waikiki og Waikiki Beachside Hostel.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Honolulu?
Hilton Garden Inn Waikiki Beach er et populært overnattingssted på Expedia 3,5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et utendørsbasseng og en restaurant. Noen andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er Ambassador Hotel Waikiki og Queen Kapiolani Hotel. Attraksjoner som Honolulu dyrehage og Waikiki akvarium passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Honolulu?
Hyatt Regency Waikiki Beach Resort & Spa er et overnattingssted 4 stjerner. en resort er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med regndusjer og spa med full service. Noen andre muligheter for en romantisk tur er The Royal Hawaiian, a Luxury Collection Resort, Waikiki og Hyatt Place Waikiki Beach.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Honolulu?
Hyatt Regency Waikiki Beach Resort & Spa er et hundevennlig overnattingssted. en resort kan blant annet friste sine menneskelige gjester med 6 restauranter og spa med full service. To andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Lotus Honolulu at Diamond Head og Pearl Hotel Waikiki.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Honolulu?
Waikiki Beachcomber by Outrigger er et populært overnattingssted 5 stjerner og strand i nærheten. en resort kan dessuten friste med 2 utendørsbassenger og 2 restauranter. To andre alternativer nær stranden er Hilton Garden Inn Waikiki Beach og Hyatt Centric Waikiki Beach. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Waikiki Beach eller Ala Moana strandpark.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Honolulu?
Halekulani har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. en resort kan blant annet friste med 3 restauranter og 2 barer. Trump International Hotel Waikiki og Jet Luxury @ The Trump Waikiki er også to eksklusive valgmuligheter for turen din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Honolulu?
Coconut Waikiki Hotel er et overnattingssted 3,5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både utendørsbasseng og gratis frokost. The Surfjack Hotel & Swim Club og The Laylow, Autograph Collection er noen andre valgmuligheter i boutique-stil.
Hvor er det best å bo hvis jeg vil spille golf i Honolulu?
Waikiki Sand Villa Hotel er et populært overnattingssted 3 stjerner, og er en favoritt blant golfentusiaster. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og utendørsbasseng. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Ewa Hotel Waikiki og Hyatt Place Waikiki Beach. Hvis du vil øve på golfteknikken, kan du dra til Ala Wai golfbane, Moanalua Golf Club eller Mamala Bay golfbane.
Hva er det beste spahotellet i Honolulu?
Waikiki Sand Villa Hotel er blant de beste spahotellene med restaurant, utendørs basseng, treningssenter og bar/lounge. Senk skuldrene og slapp av i boblebadet. Honolulu har også andre populære spahoteller, som The Kahala Hotel & Resort og Hilton Waikiki Beach.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Honolulu?
Honolulu har strender, shoppingmuligheter og omvisninger, som de besøkende liker godt. Denne byen kan også friste besøkende med Chinatown. Noen av byens mest populære attraksjoner er Ala Moana Center, Honolulu Harbor og Kongelig hawaiisk senter. I Honolulu kan du velge mellom 1973 hoteller og andre overnattingssteder.

Nylige anmeldelser i Honolulu

Flere reisealternativer