Hastings

Reiseguide
Hastings fasiliteter samt kyst og liten by eller landsby
To hovedtemaer dominerer den livlige byen Hastings i East Sussex: havet og 1066.

Hastings hadde tidligere en fremgangsrik fiskeindustri, og selv om denne ikke er like fremtredende i dag, hevder byen fortsatt å ha Europas største strandsjøsatte fiskeflåte. Fra overnattingssteder på kysten og B&B-overnatting ved vannet til de mer landlige stedene i innlandet har East Sussex et godt utvalg overnattingssteder å velge mellom.

Selv om Hastings ikke var det faktiske åstedet for slaget ved Normandie i 1066, bærer byen fortsatt tydelige spor av dette. På en reise til Hastings kan du besøke ruinene etter det som var Vilhelm Erobrerens første engelske slott.

Hvis du er interessert i historien om slaget i 1066, er nabobyen Battle verdt et besøk. Benytt muligheten til å ta en nærmere titt på den kjente kirken til Vilhelm Erobreren, og besøk stedet der man antar at kong Harald II døde. Hagen rundt kirken danner perfekte rammer for en familiedag med utforsking og lek for barna.

Et besøk til Rye Harbour vil helt sikkert sette fantasien i sving. Med en masse maritim historie, i tillegg til gylne strender, museer og naturreservater, finnes det en rekke severdigheter for hele familien.

Grevskapet East Sussex har noen av Storbritannias mest populære reisemål, inkludert Brighton og Eastbourne, som begge ligger langs kysten.

Ta en tur til Brighton

Brighton har mange populære turistattraksjoner og er derfor en skattekiste av spennende aktiviteter, fra Brighton Wheel og Brighton Pier til havet, har byen noe for alle. Langs selve piren ligger det en rekke butikker. Rusle ut til enden av piren for å nyte den fantastiske utsikten over stranden. Her kan det skapes mange gode minner.

Brighton Museum and Art Gallery ligger midt i byens kulturkvartal. Museet har et bredt utvalg samlinger, med utstillinger som tar utgangspunkt i historien til Brighton og resten av verden.

Brighton Royal Pavilion er helt enestående og noe du ikke bør gå glipp av dersom du planlegger en tur til Brighton mens du er i East Sussex. Dette er ikke noe du ville forvente å finne i sentrum av en by. Det stemningsfulle og vakre interiøret og den fantastiske hagen, som er perfekt for en lunsj i det fri, er helt utrolig.

Seven Sisters naturpark er et flott område der du kan rusle rundt og nyte landskapet. Med et stort utvalg turstier å velge mellom, inkludert flatere ruter til stranden og mer utfordrende over South Downs, vil du garantert få se mye av det lokale dyre- og plantelivet.

Beachy Head i nærheten av Eastbourne tar deg så nær Den engelske kanal du kommer uten å hoppe uti. Dette er et vakkert og fredelig sted å besøke.

Lansdowne Hotel
Lansdowne Hotel
3 out of 5
1 & 2 Robertson Terrace, Hastings, England
Prisen er 1 169 kr per natt fra 7. jul. til 8. jul.
1 169 kr
per natt
7. jul.–8. jul.
Hvis du bor i dette gjestehuset i Hastings, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert) og daglig rengjøring. ...
7,6/10 Good! (291 anmeldelser)
Consider first other options
"Old, run down hotel with suspicious brown spots on the ceiling and walls showing signs of mold. The room was better looking than th