Spahoteller i Hafjell

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

De fleste hoteller er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Spahoteller i Hafjell

Scandic Hafjell
4 out of 5
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 894 kr per natt fra 2. nov. til 2. nov.
3.9/5 Very Good! (750 anmeldelser)
"Kjekke folk"

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2021

Scandic Hafjell
Nermo Hotell
3 out of 5
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 655 kr per natt fra 1. nov. til 1. nov.
3.6/5 Good! (60 anmeldelser)
Fornøyd
"Kjempe fint område og bra Service!"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2020

Nermo Hotell
Finner du ikke det du leter etter?
Spahoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Spahotell @{region}: 15 kilometer nord for Lillehammer har du et fantastisk utgangspunkt for alle mulige slags vintersportaktiviteter, og et spaopphold på Hafjell kan være akkurat det du trenger for å stresse ned i en hektisk hverdag. Hafjell er i tillegg en snøsikker og svært familievennlig destinasjon.

Hoteller med spa på Hafjell

Ønsker du å bo på et hotell på Hafjell i nærheten alpinanlegget, har du flere gode alternativer å velge mellom. Ved noen av overnattingsstedene kan du praktisk talt spenne på deg skiene utenfor døren, og hvis du vil unne deg noe ekstra, kan du velge deg et spahotell på Hafjell med utendørsbasseng som holder 28 grader og som er åpent hele året.

Felles for flere hoteller med spa på Hafjell er at de ofte tilbyr gode fasiliteter som kostnadsfritt trådløst internett, treningsstudio og inkludert frokost. Dersom du virkelig vil slå på stortromma og vil overraske med noe ekstra, kan du også finne hoteller som tilbyr flotte suiter med egen badstue. Du trenger heller ikke dra sulten tilbake til hverdagen når du kombinerer hotell og spa på Hafjell. Flere av hotellene har gode restauranter som serverer nydelige retter som tilberedes med lokale råvarer.

Med barn på spahotell på Hafjell

Enten du er ekspert, viderekommen eller nybegynner, vil du finne en alpinløype på Hafjell som tilfredsstiller ditt ferdighetsnivå. Med sine 31 nedfarter og 18 skiheiser, er skianlegget Norges tredje største, og utmerker seg i tillegg med et stort barneområde som lar de håpefulle få utfolde seg i fullt monn. Hafjell er også et utmerket utgangspunkt for langrennsentusiastene, og tar du gondolen til topps i skianlegget, venter over 300 kilometer med preparerte langrennsløyper på deg.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Hafjell

Flere reisealternativer