Reiser til Færøyene

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Mest populære reisemål i Færøyene

De beste tilbudene på fly + hotell Færøyene

Hotel Føroyar
Hotel Vágar
62N Hotel
Hotel Runavik
Hotel Tórshavn

De mest populære hotellene i Færøyene

Hotel Vágar
Hotel Vágar
2 out of 5
Djúpheiðar 2, Sorvagur, 0380
Prisen er 1 115 kr per natt fra 1. des. til 2. des.
1 115 kr
per natt
1. des.–2. des.
3,7/5 Good! (111 anmeldelser)
Self-service trøbbel, ellers bra
"Kom ikke inn hoveddøren, hadde ikke fått kode enda, og ikke svar på telefon. Heldigvis en gjest som åpnet (ikke mange på hotellet nå, ren flaks). Fikk kode, virket ikke på rommet, måtte tilbake for å fikse. Også senere, da vi hadde vært ute, kom ikke inn og måtte ringe for å få døren åpnet. Bra location, ..."

Anmeldelse skrevet 21. okt. 2022

Hotel Vágar
Hotel Føroyar
Hotel Føroyar
4 out of 5
Oyggjarvegur 45, Torshavn, 110
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 528 kr per natt fra 2. des. til 3. des.
1 528 kr
per natt
2. des.–3. des.
4,3/5 Excellent! (554 anmeldelser)
Great hotel with stunning views
"We had a great week at Hotel Føroyar. The staff was friendly and helpful. The hotel is centrally located just outside the city centre of Tórshavn. Our room was spacious and comfortable. The best part was the amazing view over Tórshavn and Nólsoy."

Anmeldelse skrevet 10. jul. 2020

Hotel Føroyar
Hilton Garden Inn Faroe Islands
Hilton Garden Inn Faroe Islands
3.5 out of 5
Staravegur 13, Torshavn, 100
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 136 kr per natt fra 25. des. til 26. des.
1 136 kr
per natt
25. des.–26. des.
4,6/5 Exceptional! (229 anmeldelser)
"Bare å kaste seg ut i det. 😊Meget behagelig"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2022

Hilton Garden Inn Faroe Islands
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Færøyene?
Det er bare å gjøre seg klar til å bestille, for en reise til Færøyene starter på bare 6,948 kr. Når du setter sammen hotell, flyreise og leiebil til en pakke, kan du sikre deg de største besparelsene.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Færøyene?
Forestill deg alt det spennende du kunne gjøre i Færøyene med litt ekstra i reisekassen. Hvis du setter sammen fly, hotell og leiebil i én pakkereise, kan du spare stort, og hos Expedia er mulighetene nesten uendelige. Du kan faktisk velge fra over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller i alle deler av verden. Uansett om du organiserer en reise til Færøyene for hele familien eller du skal på en romantisk ferie, blir alt mer praktisk med en pakke.
Hvilke er de beste hotellene i Færøyene?
En av de mest populære byene å besøke i Færøyene er Torshavn, og det er hit mange turister velger å dra først. Torshavn er blant de mest anbefalte overnattingsstedene her.
Når på året er det best å besøke Færøyene?
Hvis du prioriterer å holde deg innenfor et budsjett, er det beste tidspunktet å besøke Færøyene. I er prisene stort sett høyest, så du må forberede deg på å betale litt ekstra hvis du reiser da. Høysesongen er i , og det er gjerne da reisemålet er på sitt livligste. Foretrekker du et roligere opphold, bør du vurdere .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Færøyene?
Selv om prisene kan gå opp og ned, anbefales det gjerne at du bestiller flyreise så tidlig som mulig. Mange internasjonale flybilletter er tilgjengelige på Expedia opptil tolv måneder i forveien. Men ikke bekymre deg hvis du er sent ute, du kan fremdeles ha hellet med deg. Av og til er det mulig å finne billige reiser til Færøyene få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Færøyene fra Expedia?
Pakkereiser kan omfatte flyreise, leiebil og hotell, men du kan sette dem sammen som du vil for å skreddersy din perfekte ferie i Færøyene. Du kan også legge til et par aktiviteter og utflukter etter at du har bestilt. Det er du som bestemmer. Når du samler bestillingene dine hos Expedia, får du tilgang til rabatter du ikke finner andre steder.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Færøyene?
En pakkereise kan være billigere enn å bestille alt du behøver for reisen hver for seg. Du kan for eksempel sette sammen hoteller, flyreiser og leiebiler og spare en god sum. Uansett hva slags ferie du planlegger, finner du uten tvil en pakkereise som er perfekt for deg.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Færøyene hos Expedia?
Det kan du. Expedia har over 500 partnerflyselskaper å velge fra. Med så mange alternativer er det ikke vanskelig å finne et perfekt flyselskap ferieturen din til Færøyene.
Kan jeg reise til Færøyene akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er stedet å gå til for å få den nyeste informasjonen om karantenekrav og reiserestriksjoner for Færøyene.

Populære steder å besøke