Reiser til Færøyene

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Færøyene og spar

Mest populære reisemål i Færøyene

De mest populære hotellene i Færøyene

Hilton Garden Inn Faroe Islands
Hilton Garden Inn Faroe Islands
3.5 out of 5
Staravegur 13, Torshavn, 100
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 285 kr per natt fra 19. sep. til 20. sep.
4,6/5 Exceptional! (219 anmeldelser)
"Bare helt ok hotell"

Anmeldelse skrevet 17. des. 2021

Hilton Garden Inn Faroe Islands
Hotel Føroyar
Hotel Føroyar
4 out of 5
Oyggjarvegur 45, Torshavn, 110
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 717 kr per natt fra 21. aug. til 22. aug.
4,3/5 Excellent! (546 anmeldelser)
Great hotel with stunning views
"We had a great week at Hotel Føroyar. The staff was friendly and helpful. The hotel is centrally located just outside the city centre of Tórshavn. Our room was spacious and comfortable. The best part was the amazing view over Tórshavn and Nólsoy."

Anmeldelse skrevet 10. jul. 2020

Hotel Føroyar
Hotel Brandan
Hotel Brandan
4 out of 5
Oknarvegur 2, Torshavn, 100
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 321 kr per natt fra 7. sep. til 8. sep.
4,5/5 Wonderful! (238 anmeldelser)
"Stille & rolig hotell. Vennlig og imøtekommende betjening. God frokost og trivelig bar. Gratis og god parkering. Hyggelig med "free wine hour" mellom 17.00 og 18.00!"

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2022

Hotel Brandan
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg reise til Færøyene akkurat nå?
For å få den nyeste informasjonen om reiser til Færøyene kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der finner du nyttig informasjon om reiserestriksjoner, karantenekrav og andre ting.
Hvilke er de beste hotellene i Færøyene?
Hotel Tórshavn og Hotel Føroyar vet virkelig hvordan de får gjestene til å trives i Torshavn. Hvis du også skal besøke Vestmanna, kan du vurdere Cozy house by the sea in Vestmanna og Krakureidrid, som begge er ettertraktede blant tilreisende.
Når på året er det best å besøke Færøyene?
Høysesongen i Færøyene er , mens som regel er en roligere periode. Hvis du er på jakt etter den beste prisen på ferien din i Færøyene, bør du vurdere å reise i . Det er også verdt å merke seg at gjerne er den dyreste tiden på året å dra hit på.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Færøyene?
Når du bestiller reisen til Færøyene tidlig, belønnes du med det største utvalget av lave priser. Flyselskapene pleier ofte å legge ut flybilletter opptil tolv måneder innen avreise, så det kan være smart å begynne å planlegge så snart som mulig. Når det er sagt, så gjør Expedia det de kan for at du skal få de beste tilbudene som finnes, så det er alltid et godt tidspunkt for å bestille drømmeferien.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Færøyene?
Det å bestille alle deler av ferien din sammen gir deg store besparelser. Kombiner flyreiser, leiebiler og hoteller til én praktisk pakkereise. Det finnes imidlertid flere alternativer enn hoteller. Expedia har alle typer overnattingssteder, inkludert ferieboliger som leiligheter ved stranden og romslige boliger. Mulighetene er nærmest uendelige.

Populære steder å besøke