Reiser til Fort-de-France 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Fort-de-France og spar

De mest populære hotellene i Fort-de-France

Fort Savane
Fort Savane
5 rue de la Liberté, Fort-de-France, 97200
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 035 kr per natt fra 17. okt. til 18. okt.
4,2/5 Very Good! (233 anmeldelser)
By og strand
"Litt slapp service, men renholdet var utmerket."

Anmeldelse skrevet 26. feb. 2016

B&B Hotel Fort-De-France
B&B Hotel Fort-De-France
Rue Cadastre - Zac Étang Z'Abricots, Fort-de-France, 97200
Fullt refunderbart
Prisen er 1 124 kr per natt fra 23. okt. til 24. okt.
4,1/5 Very Good! (15 anmeldelser)
Nice hotel
"lovely hotel... clean and functional.. fully equiped. Only problem is the location is a bit remote with no public transport or shop.."

Anmeldelse skrevet 5. sep. 2022

Simon Hotel
Simon Hotel
4 out of 5
1 rue Loulou BoisLaville, Fort-de-France, 97200
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 351 kr per natt fra 23. okt. til 24. okt.
4,1/5 Very Good! (374 anmeldelser)
"The location of the property is great! next to the bus station and the port where you can take a boat to 3 or 4 different beaches for day trips. The only thing i miss was having english tv channels besides CNN. So if you planning to stay at the hotel for a rest of in a rainy day hopefully you can ..."

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Fort-de-France?
Fra bare kan du utforme din egen pakkereise til Fort-de-France. Det er bare å kombinere fly, hotell og leiebil, og så får du rabatt.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Fort-de-France?
Hvis du kombinerer flere bestillinger hos Expedia, kan du gjøre store besparelser. Med over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i hele verden, kan du sette sammen en pakkereise til Fort-de-France som passer ditt budsjett og din stil. Og hvorfor ikke bruke noe av pengene du sparer på å legge til et par spennende utflukter og opplevelser? Reisen du alltid har drømt om til Fort-de-France har aldri vært mer tilgjengelig.
Når på året er det best å besøke Fort-de-France?
Den mest travle sesongen i Fort-de-France finner sted i , mens som regel er roligere. Hvis du er på utkikk etter den beste prisen på ferien din i Fort-de-France, bør du vurdere å reise i . Det kan være verdt å merke seg at stort sett er den dyreste tiden på året å reise hit.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Fort-de-France?
Det avhenger helt av flyselskapet, men stort sett kan du søke etter priser på internasjonale flyvninger på Expedia opptil et år i forveien. Selv om det ofte er en god idé å bestille i god tid, kan heldige reisende noen ganger få tak i en billigere flyreise bare noen uker før avreisedatoen.
Hva inkluderer en pakkereise til Fort-de-France fra Expedia?
Uansett om du ser etter flybilletter og hoteller eller leiebiler, kan Expedia hjelpe med å lage en pakkereise til Fort-de-France som er tilpasset dine behov. Planlegger du å reise bort en uke eller to? Da kan du vurdere å bestille en pakkereise med leiebil, fly og hotell. Hvis du planlegger en weekendtur, passer det kanskje bedre å bestille et tilbud med fly og hotell. Når du har bestilt, kan du også legge til aktiviteter. Med våre pakkereiser er det lett å spare penger.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Fort-de-France?
En pakkereise kan være billigere enn å bestille alt du behøver for reisen hver for seg. Du kan for eksempel kombinere flyreiser, hoteller og leiebiler til en god pris. Uansett hva slags ferie du planlegger, finner du en pakkereise som passer dine behov.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Fort-de-France hos Expedia?
Ja, det kan du gjøre. Vi tilbyr over 500 flyselskaper i hele verden, så du kan velge flyselskapet som best passer dine ønsker.
Kan jeg reise til Fort-de-France akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er siden å gå til for å finne den seneste informasjonen om reiserestriksjoner og karantenekrav for Fort-de-France.

Populære steder å besøke