Billige flybilletter til Southampton

Fly til Southampton

Skal du fly til Southampton eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Southampton. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Southampton eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Southampton eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Southampton?
Hvis du har valgt å fly, slipper du å bestemme deg for hvilken flyplass du vil lande på. Byen har bare én – Southampton (SOU).
Hvor langt er det til Southampton (SOU) fra sentrum av Southampton?
Southampton (SOU) er bare en kort kjøretur fra det pulserende livet i sentrum av Southampton. Den ligger bare 6 km fra bykjernen.
Kan jeg fly til Southampton nå?
Sørg for at turen til Southampton går knirkefritt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. Slik kan du enkelt få informasjon om reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Southampton?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Southampton, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Southampton med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Southampton, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Southampton?
Skal du fly til Southampton, lander du på Southampton (SOU). Når du ankommer, vil du befinne deg 6 km fra sentrum.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Southampton?
6 flyselskaper har flyvninger til Southampton fra minst 21 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Southampton?
Flyvningene til Southampton betjenes stort sett av Blue Islands. De fleste av disse flyvningene har avgang fra Vale, og Blue Islands betjener de fleste av dem.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Southampton?
Det er svært lett å arrangere en opplevelsesrik ferie til Southampton når du kan velge fra 171 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Southampton avreise fra?
Flyvninger til Southampton fra flyplasser i Trinity, Vale og St. Peter Port, er svært populære.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Southampton?
Hvis du reiser fra Trinity, kommer du til å være i luften i omtrent 1 t og 7 min før du lander i Southampton. Reiser du fra Vale, tar det rundt 45 min, og fra St. Peter Port tar flyturen 45 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Southampton så rimelig som mulig?
Vi vet alle om noen som alltid drar i land grisebillige flybilletter hver gang de skal på ferie. Har du lyst til å vite hvordan de gjør det? De setter det ikke på vent til siste liten. En annen bra måte å dra i land de rimeligste prisene på er å sammenligne alle mulighetene. Hvis destinasjonen har flere flyplasser, bør du finne ut hva det koster å lande på en av de mindre. En annen måte å spare penger på er å bestille tidlig. Hvis du kommer over et bra tilbud, er det ingen tid å miste. Grip sjansen når du kan!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Southampton?
Her har du all informasjonen du trenger for å få en god reise. Det er bare å følge tipsene våre, så freser du gjennom flyplassen og er på sightseeing i Southampton før du vet ordet av det.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Det er enkelt. Først bør du pakke pass, reiseinformasjon, bankkort og viktige medisiner. Deretter tar du med noe som får flyturen til å gå litt raskere. For eksempel en spennende bok og en smarttelefon med filmer du kan se. Er planen å hvile øynene litt på turen, er en nakkepute og støydempende hodetelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du pakke tannbørste og ansiktsservietter, så du ser opplagt ut når du kommer frem.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du må legge større flasker med sjampo og balsam i bagasjen du skal sjekke inn. Har du mer enn 100 milliliter væske i håndbagasjen, kan du ikke ta det med deg om bord. Spisse eller skarpe gjenstander, som en lommekniv, og produkter som er eksplosive eller lett antennelige, f.eks. Aerosolbeholdere og brennstoff, er heller ikke lov å ha med i kabinen.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Målet er så god komfort som mulig. Du bør ha på usyntetiske klær og ta med en cardigan i tilfelle det er kaldt på flyet. Det er også lurt å ha på et par romslige, flate sko ettersom det er mulig at føttene og anklene hovner opp litt i løpet av flyreisen. Pakk heller de høye hælene og de tunge fjellskoene i bagasjen.
  • Tilstanden med navnet dyp venetrombose (DVT) kan være en potensiell risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodproppdannelser som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon og inaktivitet. For å forhindre utviklingen av denne tilstanden er det lurt å gå opp og ned midtgangen samt å gjøre ben- og fotøvelser i setet. Det anbefales også å bruke gode kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Southampton?
Det enkle svaret er – ha ting klart. Vi har nyttige tips til hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen. Snart er du i Southampton:

  • Først må du vise pass og ombordstigningskort i sikkerhetskontrollen. Ha dette i nærheten, så går alt mye raskere.
  • Røntgenmaskinen er neste steg. Ta av deg alt som kan pipe i metalldetektoren. Det kan være øretelefoner eller hodetelefoner samt yttertøy. Alt må gjennom røntgenmaskinen.
  • All elektronikk, inkludert PC og telefon, må dessuten skannes.
  • Væske og gelé du vil ha med på flyet, som parfyme og håndkrem, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en pose på én liter.
  • Du må kanskje også ta av deg skoene og sende dem gjennom maskinen, så det er en god idé å ha på lette joggesko.
  • Du kan ikke ta med skarpe gjenstander som kniver og sakser om bord. De blir tatt fra deg i sikkerhetskontrollen, så du bør heller legge dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Southampton
AnkomstflyplassSouthampton
Ankomstflyplassens IATA-kodeSOU
AnkomstbySouthampton
Pris for flyreisen2 143 kr