Billige flybilletter til Sheffield

Billige flyreiser til Sheffield

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 1 041 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Swiss International Air Lines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Fly til Sheffield

Skal du fly til Sheffield eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Sheffield. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Sheffield eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Sheffield eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Sheffield?
Det finnes bare én flyplass i denne byen, og det er Doncaster (DSA-Robin Hood).
Hvor langt er det til DSA fra sentrum av Sheffield?
Reisen videre er ikke noe problem hvis du ordner med transport på forhånd. Sentrum av Sheffield ligger 35 km fra DSA, så det kan være lurt å undersøke transportalternativer videre til byen før du lander.
Kan jeg fly til Sheffield nå?
For å få den seneste informasjonen om fly til Sheffield kan du sjekke ut vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om eventuelle reiserestriksjoner og om du må i karantene etter landing.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Sheffield?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Sheffield, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Sheffield med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Sheffield, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Sheffield?
Hvis du planlegger å reise til Sheffield, er det stor mulighet for at du vil ankomme til MAN (55 km fra sentrum). Doncaster (DSA-Robin Hood) (35 km fra sentrum) er den andre hovedflyplassen her.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Sheffield?
Det er 49 flyselskaper som forbinder Sheffield med 179 flyplasser.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Sheffield?
Mange reisende velger å fly med Jet2, Ryanair og TUI Airways for å reise til Sheffield. De fleste av disse flyvningene ankommer fra Can Pastilla, og ruten opereres stor sett av Jet2.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Sheffield?
Det er ingen sak å planlegge en spennende reise til Sheffield når det går 1962 flyvninger uten stopp i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til Sheffield avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Sheffield har avreise fra flyplasser i Gamlebyen, Ashford og Dublin.
Hvor lang tid tar det å fly til Sheffield?
Hvis du reiser fra Gamlebyen, må du regne med en flytur på omtrent 2 t og 29 min før du lander i Sheffield. Fra Ashford tar det vanligvis 1 t og 3 min, og fra Dublin 1 t og 1 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Sheffield?
Ikke vent med å kjøpe flybilletter. Dette er et av triksene smarte jetsettere bruker for å få de beste prisene. Ved å bestille tidlig har du flere valgmuligheter, og flybillettene er rimeligere. Det kan også være lurt å sjekke ulike alternativer på nettet og sammenligne valgmulighetene. Hvis reisemålet byr på flere flyplasser, kan du dra i land fantastiske tilbud ved å fly til en av de mindre. Og til slutt må du huske at det lønner seg å være først ute. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å finne frem lommeboka når du snubler over et tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Sheffield?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en behagelig flytur hvis du har planlagt bra. Vi har noen reisetips, slik at du får en pangstart på ferien til Sheffield.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Først av alt bør du pakke pass, reisedokumenter, bankkort og medisiner. Deretter pakker du ting som holder deg underholdt på flyet. Noen bra forslag er en spennende bok og en PC med filmer på. Satser du på å ta en lur, er en nakkepute og et par øretelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du ta med deg tannbørste og ansiktsservietter, så du føler deg frisk og opplagt når du er fremme.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du bør pakke større flasker med sjampo og hårspray i den innsjekkede bagasjen. Har du mer enn 100 milliliter væske og gelé i håndbagasjen, kan du ikke ta det med deg om bord. Skarpe gjenstander, som en lommekniv, og farlige produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Nødbluss, blekemidler og fyrverkeri, er heller ikke lov å ha med om bord.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Målet er å ha det så behagelig som mulig. Du bør ha på naturlige klær og ta med en genser i tilfelle det blir litt kaldt i kabinen. På beina er det lurt å velge et par flate, romslige sko ettersom det er mulig at føttene og anklene blir litt hovne i løpet av flyreisen. Pakk heller stiletthælene og de tunge fjellskoene i hovedbagasjen.
  • DVT (dyp venetrombose) kan komme av inaktivitet over lengre tid og er en blodpropptilstand noen passasjerer kan oppleve på lengre flyreiser. Den gode nyheten er imidlertid at det er mulig å redusere risikoen for å få det. Drikk masse vann, gå opp og ned midtgangen når du kan, og bruk kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Sheffield?
Hvis du har alt klart før du kommer til flyplassen, øker du sjansen for at reisen til Sheffield går som smurt. Nedenfor finner du tipsene våre for hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen:

  • I sikkerhetskontrollen må de sjekke at du har gyldig pass og ombordstigningskort før du får gå videre. Du bør derfor ha dette innen rekkevidde.
  • Så er det på tide å kle av seg. På en måte. Du må legge belte, jakke, nøkler og småting som hodetelefoner i kassen som skal sendes gjennom røntenmaskinen. Alt går raskere hvis du kler av deg når det nærmer seg din tur.
  • Du må legge vekk teknologien i et par minutter. Telefon, laptop og annen elektronikk skal også gjennomlyses.
  • Gelé og væske du vil ha med på flyet, som parfyme og hårspray, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en pose på én liter.
  • Det kan være lurt å ha på joggesko ettersom det reduserer sjansen for at du blir bedt om å ta dem av i sikkerhetskontrollen. Tursko og tyngre sko må ofte sjekkes.
  • Flyselskapene tillater ikke skarpe gjenstander eller lommekniver i bagasjen du skal ha med på flyet. Hvis du må ta med deg slike ting, må du pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Sheffield
Ankomstflyplass
Manchester
Ankomstflyplassens IATA-kode
MAN
Ankomstby
Manchester
Pris tur-retur
1 041 kr

Populære flyvninger til Sheffield

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 1 041 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle