Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Santa Monica

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Santa Monica

Om Santa Monica

Hvor drar kjendiser og Hollywood-personligheter for å ha det gøy? Santa Monica er Californias lekeplass ved stranden like utenfor Los Angeles, og her kan du surfe, svømme og vise deg fram. Ikoniske Santa Monica Pier vil få deg til å smile fornøyd med sine butikker, boblemaskiner og berømte pariserhjul. Gå eller lei en sykkel, og se majestetiske sandskråniger med utsikt over Stillehavet fra Palisades Park. Utallige filmer og TV-programmer har scener fra dette lokale landemerket. Spaser ned Ocean Avenue og Montana Avenue og sug inn det sørlige Californias vibber i småbutikker og fine restauranter. Leiebil i Santa Monica anbefales på det sterkeste, slik at du kan komme deg til alle de beste strendene. Ta turen til Third Street Promenade etter at solen har gått ned, og nyt synet av gateartister og et energisk natteliv. Får du stjerner i øynene over muligheten for å nyte glitrende solskinn og glamour i Hollywoods lekeplass ved havet? Dette er tidspunktet for å få tak i billige flybilletter til Santa Monica, California. Let videre her på Expedia.no for budsjettvennlige tilbud.

Fly til Santa Monica

Du trenger ikke være filmstjerne for å ha det gøy i Santa Monica. Bare bruk våre online bookingverktøy og finn billetter basert på by og reisedatoer. Du kan leve som en bortskjemt filmstjerne ved å begrense søket ned til et bestemt flyselskap eller en bestemt flyplass. Glem bryet med å besøke flere nettsteder på jakt etter best mulige tilbud. Vi sørger for at de garantert beste prisene ligger og venter på deg på slutten av den røde løperen. Dette er tiden for luksus til overkommelige priser.

Fly med stil

Alle viktige personer flyr til Los Angeles International Airport (LAX) når de skal på ferie i California. Gjør som alle kjendisene som har blitt observert med bagasje på tur gjennom denne ikoniske flyplassen. Når du flyr med oss, får du selvfølgelig flyreiser med stjernekvalitet til budsjettvennlige priser. Benytt deg av våre gode tilbud når du skal fly ut fra LAX lufthavn når luksusferien går mot slutten.

Bestill fantastiske flyreiser, hoteller og reisepakker til Santa Monica-turen

Ikke avbryt jakten etter utrolige priser når du først har benyttet deg av et av flytilbudene våre. Legg til et fabelaktig hotell i Santa Monica ved å benytte deg av en av våre totalpakker. Du vet aldri hvilke kjendiser du kan få øye mens du har brunsj på hotellrommets balkong. Gjør vestkysten med stil med billige flyreiser til Santa Monica fra dine venner på Expedia.no.

Informasjon om flyreiser til Santa Monica

Ankomstflyplass Los Angeles internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode LAX
Ankomstby Los Angeles

Populære flyvninger til Santa Monica

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.