Billige flybilletter til Pompeii

Billige flyreiser til Pompeii

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 233 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Air France
Air Baltic
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Air France
Lufthansa
KLM
Air France
Air Baltic

Fly til Pompeii

Skal du fly til Pompeii eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Pompeii. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Pompeii eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Pompeii eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Pompeii?
Det finnes bare én flyplass her, nemlig Napoli (NAP-Napoli internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til NAP fra sentrum av Pompeii?
NAP ligger 25 km fra sentrale Pompeii, så du kan forvente en liten reise videre til byens sentrum.
Kan jeg fly til Pompeii nå?
Sørg for at turen til Pompeii går knirkefritt ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Slik kan du enkelt få informasjon om reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Pompeii?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Pompeii, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Pompeii med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Pompeii, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Pompeii?
Folk fra alle verdens hjørner passerer gjennom Napoli (NAP-Napoli internasjonale flyplass) daglig. Når du lander og henter bagasjen din, befinner du deg 25 km fra bykjernen i Pompeii.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Pompeii?
Det finnes totalt 38 flyselskaper som forbinder Pompeii med 116 flyplasser.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Pompeii?
EasyJet, Ryanair og Wizz Air har de fleste flyvningene til Pompeii. De fleste av flyvningene går fra Milano, med easyJet.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Pompeii?
Det er mye enklere å fly til et nytt sted når det ikke er stopp underveis. Hvis du skal reise til Pompeii, så er det ca. 916 flyvninger uten stopp hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Pompeii avreise fra?
Mange av flyvningene til Pompeii har avreise fra flyplasser i San Siro, Magenta og Milano.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Pompeii?
Hvis du skal reise til Pompeii fra San Siro, må du regne med å være i luften i ca. 1 t og 23 min. Reiser du fra Magenta, kan forvente en reisetid på rundt 1 t og 23 min. Fra Milano tar det rundt 1 t og 23 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Pompeii?
Vi kjenner alle noen reisende som alltid klarer å finne grisebillige flybilletter uansett hvor reisen går. Vil du vite hemmeligheten? De venter ikke til siste liten med å bestille. Det kan også være lurt å sjekke ulike alternativer på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet byr på flere enn én flyplass, kan du finne bedre tilbud ved å fly til en av de mindre. Og til slutt: Kjøp billetter tidlig hvis du finner en uimotståelig pris. Billettprisene kan nemlig endre seg raskt! Med gode råd og flaks kan de rimelige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Pompeii?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyturen din til Pompeii være enkel og grei eller være langtekkelig. Vi har laget noen nyttige tips som hjelper deg med å få en uforglemmelig ferie.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Det å fly kan gå som smurt hvis du pakker de rette tingene i håndbagasjen. Det første du trenger, er grunnleggende toalettsaker som tannbørste og deodorant samt ekstra sokker og noe spennende lesestoff. Deretter finner du plass i kofferten eller bagen til eletronikk, ladere, viktige medisiner og for eksempel en nakkepute. Og sist, men ikke minst – ikke glem å ta med pass, reisepapirer og litt penger.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over forbudte gjenstander kan variere fra flyselskap til flyselskap, er en generell regel å ikke ta med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter skrutrekkere, kniver, brennstoff og blekemidler. Sportsutstyr som golfkøller og andre gjenstander som kan skade folk, f.eks. Skytevåpen og ammunisjon, er heller ikke lov å ha i håndbagasjen.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Målet er å være så komfortabel som mulig. Du bør kle deg lagvis med usyntetiske klær og ta med en cardigan hvis det skulle bli kaldt i kabinen. Det er også lurt å ha på et par behagelige, flate sko ettersom føttene kan hovner opp litt i løpet av flyreisen. Pakk heller de høye hælene og de tunge turskoene i hovedbagasjen.
  • En tilstand som heter DVT (dyp venetrombose), kan være en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodlevring som oppstår som følge av inaktivitet og dårlig blodsirkulasjon. For å forhindre dette kan det være lurt å gjøre ben- og fotøvelser mens du sitter i setet. Det anbefales også å ha på kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Pompeii?
Det enkle svaret er – vær forberedt. Vi har samlet sammen nyttige tips til hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen. Snart er du i Pompeii:

  • I kontrollen er det første de gjør, å sjekke at du har gyldig pass og tilhørende reisedokumenter før du kommer videre. Du bør derfor ha dette innen rekkevidde.
  • Så er det røntgenmaskinen sin tur. Tøm lommene og fjern alt som antakeligvis piper i metalldetektoren. Det kan være øretelefoner eller hodetelefoner samt jakker og kåper. Alt dette må plasseres på båndet og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektronikk som laptoper og telefoner må også sendes gjennom røntgenmaskinen. Det er ingen grunn til bekymring – du er raskt tilbake på nettet.
  • Har du med deg en ny parfyme? Det går fint. Så lenge den ikke er større enn 100 milliliter og ligger i en gjennomsiktig pose, er det lov å ha den med seg i håndbagasjen.
  • Du blir kanskje bedt om å ta av deg skoene og sende dem gjennom maskinen, så det kan være en god idé å ha på praktiske sko.
  • Du kan ikke ha med kniver og andre skarpe gjenstander på flyet. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør pakke dem i kofferten du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Pompeii
AnkomstflyplassNapoli internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kodeNAP
AnkomstbyNapoli
Pris for flyreisen1 233 kr

Populære flyvninger til Pompeii

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 233 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle