Billige flybilletter til Oxford

Billige flyreiser til Oxford

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 1 744 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Widerøe
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
British Airways
Widerøe
Scandinavian Airlines

Fly til Oxford

Skal du fly til Oxford eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Oxford. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Oxford eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Oxford eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Oxford?
London (LHR-Heathrow) er den ene flyplassen i nærheten av denne byen.
Kan jeg fly til Oxford nå?
Sørg for at reisen til Oxford går som smurt ved først å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du holde deg oppdatert om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de nyeste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Oxford?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Oxford, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Oxford med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Oxford, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Oxford?
Besøkende fra hele verden er innom London (LHR-Heathrow) hver dag. Når du går av flyet og henter bagasjen din, befinner du deg 65 km fra sentrum av Oxford.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Oxford?
79 flyselskaper har flyvninger til Oxford fra minst 200 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Oxford?
British Airways, Virgin Atlantic og American Airlines betjener de fleste av flyvningene til Oxford. De fleste av flyvningene kommer fra Cypress Hills, med British Airways.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Oxford?
Det går mye raskere å fly til et nytt sted hvis du slipper lange mellomlandinger underveis. Hvis du skal reise til Oxford, så finnes det rundt 4471 flyvninger uten stopp ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Oxford avreise fra?
Mange drar fra flyplasser i Gamlebyen, Orange og Dublin når de skal til Oxford.
Hvor lang tid tar det å fly til Oxford?
Hvis du skal fly til Oxford fra Gamlebyen, må du regne med en flytur på rundt 3 t og 50 min. De med avreise fra Orange, får en flytid på rundt 6 t og 40 min. Fra Dublin tar det omtrent 1 t og 26 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Oxford?
Ikke vent for lenge med å bestille flyreisen. Dette er et av triksene erfarne jetsettere bruker for å få de beste tilbudene. Hvis du bestiller i god tid, er valgmulighetene flere, og flybillettene er rimeligere. Det kan også være lurt å undersøke litt på nettet og sammenligne valgmulighetene. Hvis reisemålet kan friste med flere enn én flyplass, kan du finne bedre tilbud ved å fly til en av de mindre. En annen måte du kan spare litt på, er å bestille tidlig. Hvis du finner et utrolig tilbud, er det ingen tid å miste. Grip sjansen når den dukker opp!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Oxford?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en behagelig flytur hvis du har forberedt deg. Vi har samlet sammen noen reisetips, slik at du kan få en pangstart på ferien til Oxford.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Hemmeligheten bak en problemfri flytur er å planlegge pakkingen av håndbagasjen. Begynn med det viktigste: pass, billett, kredittkort og daglige medisiner. Deretter bør du pakke noe som får tiden til å gå, som diverse elektronikk eller en spennende bok. Du bør heller ikke glemme ladere, en behagelig nakkepute og et par hodetelefoner. Og til slutt – toalettartikler som tannbørste, leppepomade og en ren t-skjorte er også lurt å ha i håndbagasjen.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over forbudte ting varierer fra flyselskap til flyselskap, er en generell regel å ikke pakke med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter skrutrekkere, driller, brennstoff og blekemidler. Sportsutstyr som skøyter og andre ting som kan skade folk, f.eks. Pistoler og sverd, er heller ikke lov å ta med på flyet.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Midtgangen på et fly er ikke laget for motevisninger. Du bør kle deg lagvis og ta med en genser ettersom det kan være litt kjølig på flyet. Lukkede, flate sko er også et bra valg.
  • Tilstanden som heter DVT (dyp venetrombose), er en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodproppdannelser som oppstår som følge av inaktivitet og dårlig blodsirkulasjon. For å unngå denne tilstanden kan det være lurt å gå litt rundt og gjøre ben- og fotøvelser mens du sitter i setet. Du kan også bruke kompresjonsstrømper.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Oxford?
Trikset er å være forberedt før man skal gjennom kontrollen på flyplassen. På den måten er du om bord på flyet til Oxford på null komme niks. Følg disse nyttige tipsene for å få en god start på reisen:

  • Det første du må gjøre er å vise reisedokumenter og ID i sikkerhetskontrollen. Det er lurt å ha dette lett tilgjengelig, så du slipper å lete.
  • Så er det på tide å strippe. På en måte. Du må legge belte, ytterklær, nøkler og småting som hodetelefoner i en plastkasse og sende kassen gjennom røntgenmaskinen. Det hele går raskere hvis du tar alt dette av deg før din tur nærmer seg.
  • Elektroniske enheter som PC-er og mobiler må også legges i en kasse for å sendes gjennom røntgenmaskinen. Det er ingen grunn til bekymring – du er raskt tilbake på nettet.
  • Ta ut all væske og gelé fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen. Hver beholder kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og du må få plass til alt én gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare verdifulle minutter. Snøresko må ofte tas av og sendes alene gjennom røntgenmaskinen. Har du på lette joggesko, kan du ofte beholde dem på.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du pakke dem i den innsjekkede bagasjen. Slike ting er ikke tillatt å ta med om bord og vil bli konfiskert.

Informasjon om flyreiser til Oxford
AnkomstflyplassLuton
Ankomstflyplassens IATA-kodeLTN
AnkomstbyLondon
Pris for flyreisen394 kr

Populære flyvninger til Oxford

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 1 744 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Scandinavian Airlines