Mosjøen

Hoteller i Mosjøen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Se prisene på hoteller i Mosjøen

Sjekk prisene i Mosjøen for i kveld, 18. sep. - 19. sep.
Sjekk prisene i Mosjøen for denne helgen, 20. sep. - 22. sep.
Sjekk prisene i Mosjøen for neste helg, 27. sep. - 29. sep.

Hotell i Mosjøen

Bilde av Napoli resturant & Hotell
3 out of 5
Øyvind Lambesvei 4, Sandnessjoen, Alstahaug, Nordland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 000 kr
per natt
19. sep.–20. sep.
4.1/5Veldig bra! (67 anmeldelser)
Gjennomreise

"Greit opphold, fin beliggenhet"…"

Anmeldelse skrevet 14. jun. 2019

Napoli resturant & Hotell
Bilde av Mosjøen Hybelhus
3 out of 5
13 Vollanvegen, Mosjøen, Nordland
Hent priser
Mosjøen Hybelhus
Bilde av Holandsvika Bomiljø
2.5 out of 5
Bergsnevvegen, Vefsn
Hent priser
Holandsvika Bomiljø
Bilde av Scandic Syv Søstre
3 out of 5
Torolv Kveldulvsons gate 16, Sandnessjoen, Alstahaug, Nordland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Hent priser
4.3/5Utmerket! (107 anmeldelser)
Nytt hotel midt i sentrum.

"Flott hotell midt i Sentrum."…"

Anmeldelse skrevet 26. okt. 2018

Scandic Syv Søstre
Bilde av Fru Haugans Hotel
3.5 out of 5
Strandgaten 39, Mosjøen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 445 kr
per natt
27. sep.–28. sep.
4.1/5Veldig bra! (164 anmeldelser)
Tipp topp hotell - kjedelig by

"Flott hotell, med bra service og greie rom. Totalt dødt sentrum på lørdagen, så måtte litt ut av sentrum for å finne noe å gjøre."…"

Anmeldelse skrevet 27. mai 2019

Fru Haugans Hotel
Bilde av Frøken Skjolds Hotel
17 Vollanvegen, Mosjøen, Nordland
1 095 kr
per natt
23. sep.–24. sep.
Frøken Skjolds Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Mosjøen fra 1 000 kr per natt
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Mosjøen

Hotell Mosjøen: Mosjøen er en liten by nord i Norge med en befolkning på omtrent 10 000 personer. Naturlig nok er det begrenset med hoteller i en så liten by, noe du vil se når du søker etter hoteller på siden vår. Du finner et par hoteller i Mosjøen å velge mellom, begge plassert sentralt i sentrum av byen.

Hotellrommene har jevnt over en god standard, og selv om dette ikke er de aller billigste hotellene, er prisnivået fornuftig. Siden det er begrenset med overnattingsplass i byen, bør du være tidlige ute med å bestille, siden overnattingsstedene ofte er fulle i høysesongen.

Mosjøen: naturopplevelser rett utenfor døren

Når du er på besøk i Mosjøen, trenger du ikke reise langt for å oppleve flotte naturopplevelser. Det er god tilgang til fjell og skogsmark fra byen, og reiser du med små barn bør du vurdere å ta en tur til Trollvar Naturpark. Denne flotte parken ligger vakkert plassert mellom tre elver, og byr blant annet på flere grotter og en rekke andre aktiviteter. Du kan ta med barna på kanotur i stille elver eller rafte i rolige stryk. Parken er like interessant både sommer og vinter, så sørg for å stikke innom i løpet av oppholdet ditt i Mosjøen.

Museer i Mosjøen

Hvis du liker å besøke museer når du er ute å reiser, kan du ta turen innom Vefsn Museum. Museet ligger på Jacobsenbrygga, og byr på både fast utstillinger om historien til Mosjøen samt aktiviteter og tema-utstillinger som skiftes ut jevnlig. Museet holder stengt på søndager, men er ellers åpent. Bygdetunet, som er en del av museet og består av gamle gårdsbygninger, er stengt fra september til juni.

Kunst og arkitektur

Det er en livlig kunstforening i Mosjøen, som blant annet arrangerer Galleria Kunstfestival. Denne festivalen er et utstillingstilbud med lav terskel, hvor du kan se verkene til både amatørkunstnere og profesjonelle kunstnere. Byens elvepark byr også på kunst, og i parken finner du blant annet kunstverket Tre Éldar, som er en del av Skulpturlandskap Nordland.

Dersom du setter pris på arkitektur, kan vi nevne at Mosjøen er kjent for sin gamle og maleriske trehusbebyggelse i Sjøgata. Dette er faktisk Nord-Norges lengste sammenhengende bebyggelse av eldre trehus og -brygger, og er et flott skue. Mosjøen var en av få nordlandsbyer som ikke ble bombet under andre verdenskrig, noe som er grunnen til at man fortsatt finner bebyggelse fra 1800- og 1900-tallet i byen.

Arrangementer i Mosjøen

Det arrangeres en rekke arrangementer i Mosjøen, og med litt planlegging får du kanskje med deg noen av dem. I april hvert år går Bysprinten av stabelen, hvor norske og utenlandske skiløpere konkurrerer i byens gater. I juni arrangeres Hanedagene, som byr på torghandel, langåpne butikker, musikkarrangementer og andre festligheter. Galleria Kunstfestival, som nevnt tidligere, foregår i juli. Setter du pris på et ordentlig godt marked, bør du ta turen til Mosjøen i september, når Tiendebytte pågår. Dette er en stor begivenhet i byen som trekker folk fra både inn- og utland.

Hotellbestilling: Mosjøen

Søk etter et hotell i Mosjøen. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Mosjøen ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Mosjøen.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Mosjøen. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Mosjøen for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Mosjøen. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Mosjøen.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Mosjøen