Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Mosjøen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Mosjøen

Mosjøen Hybelhus
3 out of 5
13 Vollanvegen, Mosjøen, Nordland
Hent priser
Mosjøen Hybelhus
Holandsvika Bomiljø
2.5 out of 5
Bergsnevvegen, Vefsn
Hent priser
Holandsvika Bomiljø
Scandic Syv Søstre
3 out of 5
Torolv Kveldulvsons gate 16, Sandnessjoen, Alstahaug, Nordland
1 345 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.3/5Excellent! (152 anmeldelser)

"Hadde stort handicaprom. Var litt kaldt og fikk ikke opp varmen. Fin temperatur for å sove😊"…"

Anmeldelse skrevet 19. des. 2019

Scandic Syv Søstre
Napoli resturant & Hotell
3 out of 5
Øyvind Lambesvei 4, Sandnessjoen, Alstahaug, Nordland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 100 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
4/5Very Good! (85 anmeldelser)

"God mat. Nye fine rom"…"

Anmeldelse skrevet 23. sep. 2019

Napoli resturant & Hotell
Fru Haugans Hotel
3.5 out of 5
Strandgaten 39, Mosjøen
1 495 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
4.2/5Very Good! (212 anmeldelser)

"Veeeldi bra hotell med høy service. Men mye støy fra nattklubb i hotellet. Dette bør utbedres."…"

Anmeldelse skrevet 9. sep. 2019

Fru Haugans Hotel
Frøken Skjolds Hotel
3 out of 5
17 Vollanvegen, Mosjøen, Nordland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
990 kr
per natt
7. apr.–8. apr.
4.1/5Very Good! (14 anmeldelser)

"Kjempe hyggelig mennesker som jobbet der, følte jeg ble tatt godt vare på. Kjempe oppfølging under oppholdet. Så anbefaler på det sterkeste."…"

Anmeldelse skrevet 19. des. 2019

Frøken Skjolds Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Mosjøen
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Mosjøen

Hotell Mosjøen: Mosjøen er en liten by nord i Norge med en befolkning på omtrent 10 000 personer. Naturlig nok er det begrenset med hoteller i en så liten by, noe du vil se når du søker etter hoteller på siden vår. Du finner et par hoteller i Mosjøen å velge mellom, begge plassert sentralt i sentrum av byen.

Hotellrommene har jevnt over en god standard, og selv om dette ikke er de aller billigste hotellene, er prisnivået fornuftig. Siden det er begrenset med overnattingsplass i byen, bør du være tidlige ute med å bestille, siden overnattingsstedene ofte er fulle i høysesongen.

Mosjøen: naturopplevelser rett utenfor døren

Når du er på besøk i Mosjøen, trenger du ikke reise langt for å oppleve flotte naturopplevelser. Det er god tilgang til fjell og skogsmark fra byen, og reiser du med små barn bør du vurdere å ta en tur til Trollvar Naturpark. Denne flotte parken ligger vakkert plassert mellom tre elver, og byr blant annet på flere grotter og en rekke andre aktiviteter. Du kan ta med barna på kanotur i stille elver eller rafte i rolige stryk. Parken er like interessant både sommer og vinter, så sørg for å stikke innom i løpet av oppholdet ditt i Mosjøen.

Museer i Mosjøen

Hvis du liker å besøke museer når du er ute å reiser, kan du ta turen innom Vefsn Museum. Museet ligger på Jacobsenbrygga, og byr på både fast utstillinger om historien til Mosjøen samt aktiviteter og tema-utstillinger som skiftes ut jevnlig. Museet holder stengt på søndager, men er ellers åpent. Bygdetunet, som er en del av museet og består av gamle gårdsbygninger, er stengt fra september til juni.

Kunst og arkitektur

Det er en livlig kunstforening i Mosjøen, som blant annet arrangerer Galleria Kunstfestival. Denne festivalen er et utstillingstilbud med lav terskel, hvor du kan se verkene til både amatørkunstnere og profesjonelle kunstnere. Byens elvepark byr også på kunst, og i parken finner du blant annet kunstverket Tre Éldar, som er en del av Skulpturlandskap Nordland.

Dersom du setter pris på arkitektur, kan vi nevne at Mosjøen er kjent for sin gamle og maleriske trehusbebyggelse i Sjøgata. Dette er faktisk Nord-Norges lengste sammenhengende bebyggelse av eldre trehus og -brygger, og er et flott skue. Mosjøen var en av få nordlandsbyer som ikke ble bombet under andre verdenskrig, noe som er grunnen til at man fortsatt finner bebyggelse fra 1800- og 1900-tallet i byen.

Arrangementer i Mosjøen

Det arrangeres en rekke arrangementer i Mosjøen, og med litt planlegging får du kanskje med deg noen av dem. I april hvert år går Bysprinten av stabelen, hvor norske og utenlandske skiløpere konkurrerer i byens gater. I juni arrangeres Hanedagene, som byr på torghandel, langåpne butikker, musikkarrangementer og andre festligheter. Galleria Kunstfestival, som nevnt tidligere, foregår i juli. Setter du pris på et ordentlig godt marked, bør du ta turen til Mosjøen i september, når Tiendebytte pågår. Dette er en stor begivenhet i byen som trekker folk fra både inn- og utland.

Hotellbestilling: Mosjøen

Søk etter et hotell i Mosjøen. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Mosjøen ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Mosjøen.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Mosjøen. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Mosjøen for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Mosjøen. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Mosjøen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Mosjøen?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Frøken Skjolds Hotel et av de beste valgene for turen din. Hotell 3-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Noen andre valgmuligheter for reisen din er Fru Haugans Hotel og Mosjøen Hybelhus.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Mosjøen hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellbestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan det hende at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Mosjøen.
Hvordan er det å overnatte i Mosjøen?
Mosjøen har mye å tilby sine besøkende, blant annet parkene og museene. I Mosjøen kan du velge mellom 5 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Mosjøen?
Noen av de mest besøkte severdighetene i byen er Dolstad kirke, Town Park og Helgeland Museum.
Hvordan er det best å utforske Mosjøen?
Hvis du vil utforske resten av regionen, kan du ta et av togene som går fra Mosjøen togstasjon. Kollektivtilbudet i Mosjøen er kanskje litt begrenset, så det kan lønne seg å leie bil for å spare tid.
Hvordan er værsesongene i Mosjøen?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -7 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Mosjøen er 712.70 mm.

Nylige anmeldelser i Mosjøen