Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Billige flyreiser til Kenya

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Kenya

Flyvninger til Kenya

Kenya er kjent for sin vakre natur og sitt ville dyreliv. Landet har også en nydelig kyststripe med sandstrender og blått hav så langt øyet rekker, men det er nok de berømte safariturene som trekker mest turister. En ferie til Kenya vil nærmest garantert bety et glimt av ʺThe Big Fiveʺ – løve, bøffel, elefant, neshorn og leopard.

Det finnes nok av muligheter for flyreiser til Kenya. Mange flyselskaper selger billige flybilletter til Kenya, og et kjapt søk kan gi deg flere valgmuligheter. Prisene vil variere avhengig av når du planlegger å reise. Det er billigere å legge ferien litt utenfor sesongen, som er fra juni til august og i desember og januar.

Forberedelser før flyreisen til Kenya

I første omgang kreves det litt planlegging. Kenya er et stort land, og det er flere ting å vurdere avhengig av hvilken type ferie du ønsker. De fleste flyselskaper flyr til Nairobi. Derfra kan du reise videre mot kysten, eller du kan holde deg i innlandet og ved innsjøene. Fantastiske naturopplevelser vil du få uansett.

Nordmenn oppfordres til å holde seg oppdatert på Norges egne nettsider i Kenya. Her finner du råd og tips som er nyttige for nordmenn som er på reise. Det anbefales sterkt å tegne reiseforsikring og sørge for nødvendige vaksiner. Du kan ta kontakt med Folkehelseinstituttet for å få råd.

Det er visumplikt for norske borgere i Kenya. Landet innførte i juli 2015 det elektroniske turistvisumet eVisa.

Du bør søke om visum god tid i forveien, senest 3 måneder før avreise. Det kreves et passbilde og betaling av en avgift på til sammen 51 amerikanske dollar. Søknaden fylles ut elektronisk. Det skal ta omtrent åtte dager etter fullført registrering til visumet utstedes. Dette skriver du ut og tar med deg sammen med passet ditt. Begge skal framvises ved ankomst til Kenya.

Opplev Kenya

Gode forberedelser vil sørge for en bedre ferieopplevelse. Det betyr ikke at du skal fjerne all spontanitet og impulsivitet, men noen destinasjoner heves til et annet nivå ved å planlegge på forhånd. Det fjerner unødvendig stress og bekymring. Og det er elementer du ikke ønsker når du skal fly til Kenya.

Etter en flyreise på rundt 11–12 timer, avhengig av hvilken rute du velger, er du midt i safariland. Her ligger de verdenskjente parkene Masai Mara, Amboseli, Tsavo og Samburu, innsjøen Lake Naivasha og Afrikas nest høyeste fjell – Mt. Kenya. I tillegg kan du nyte strandlivet i Malindi og Watamu, bare for å nevne noe. Når det gjelder hotell i Kenya, er mulighetene mange og varierte.

Det er store sjanser for at en flyreise til Kenya vil ende med fornøyde smil. Hvis du ønsker det, kan du også ordne leiebil i Kenya. Husk å forhøre deg om hvor det er trygt å ferdes, og ta nødvendige forholdsregler. Expedia hjelper deg gjerne med å lete opp gode tilbud på hotell og flybilletter til Kenya. Så prøv et søk og se hva som dukker opp – kanskje tidenes ferieopplevelse!