Billige flyreiser til Marrakech

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Marrakech

Flyvninger til Marrakech

Marrakech er en by som gjør floskler og klisjéer til oppriktige beskrivelser av seg selv. Vakker og sjarmerende? Ja. Magisk? Ja, her kan du lett drømme deg bort i historiene om Aladdin og 1001 natt.

Mange flyselskaper tilbyr billige flybilletter til Marrakech og Menara internasjonale lufthavn. Noen enkle søk vil gi deg flere alternativer å velge mellom. Å fly til Marrakech tar rundt 5 timer – eller omtrent to filmer og et måltid. Noen flyreiser tar deg direkte til Marrakech, mens noe tar en mellomlanding i Casablanca. Flytiden for direkteflyvninger ligger på knappe 5 timer, mens det kan ta inntil 9 timer med en mellomlanding. Dette vil selvfølgelig variere noe.

Marrakech har en relativ enkel internasjonal lufthavn, Menara internasjonale lufthavn. Sitter du igjen med en del dirham som du ikke fikk brukt opp i Marrakech, så er ikke tax-free-utvalget det største her. Du får kjøpt en del marokkanske produkter, men det er en liten internasjonal flyplass.

Det er også mulig å fly videre i Marokko. Marokkansk flyselskap flyr til steder som Agadir, Casablanca, Tanger og Fez. Det er gode muligheter til å kombinere en flyreise til Marrakech med andre destinasjoner i Marokko.

Når du lander, tar den 5 kilometer lange transportetappen inn til sentrum kun 10-12 minutter. Generelt er buss et rimelig og greit alternativ for å komme seg rundt, både i byen og til omkringliggende steder. Du kan også velge å praie en drosje. Avtal prisen på forhånd, eller sørg for at sjåføren har og bruker taksameteret. Ellers kan det fort bli dyrere enn nødvendig. Det finnes også bilutleie i Marrakech, eller du kan leie bil på Menara lufthavn.

Å legge ferien til Marrakech og Marokko vil gi deg mange gode minner. I de senere år har Marrakech blitt et svært populært reisemål og det er ikke noe problem å finne et passende hotell i Marrakech. Byen har et stort utvalg av hoteller, omgjorte bygårder – eller ʺriadʺ-er – og andre rimelige alternativer. Størrelsen og antall rom varierer, men ofte er det bare noen få rom. På den måten får de en egen personlighet og sjarm som absolutt vil sette sitt preg på oppholdet. Du kan bestille en pakkereise til Marrakech og du kan spare enda mer.

Fantastiske fordeler av å fly til Marrakech

Marrakech er delt i to – gamlebyen Medina og den moderne delen Gueliz. I Medina finner du trange gater som åler seg gjennom bydelen langs mange små butikker og fra torg til torg. På det største torget, Djemaa El-Fna, finner du slangetemmere og salgsboder. Når kvelden nærmer seg – rundt kl 17 - endrer den karakter. Utekaféer, musikk og dans vekker markedsplassen og det blir et yrende liv her. Et tips er å skaffe seg en guide den første dagen i Medina. Guiden vil gjøre deg kjent med området og bistå med å vise deg hvordan du kan kjøpe varer eller takke bestemt nei. Husk at det er vanlig å prute på prisene.

Den andre bydelen – Gueliz – representerer det moderne. Her finner du flere butikker med kjente merker, og det ligger mange moderne spisesteder i denne delen av Marrakech.

Bestill flybilletter til Marrakech, legg deg inn på et hotell og la deg fascinere. God tur!

Informasjon om flyreiser til Marrakech

Ankomstflyplass Marrakech
Ankomstflyplassens IATA-kode RAK

Populære flyvninger til Marrakech

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.