Billige flybilletter til Key West

Billige flyreiser til Key West

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 995 kr for enveisflyvninger og 3 017 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

United
United
United
Silver Airways
United
Silver Airways
Silver Airways
Silver Airways
United
United

Fly til Key West

Flyvninger til Key West

Flyene til Key West tar de reisende til en annen verden. Selv om Key West bare ligger 144 kilometer fra Cuba, er den en del av Florida Keys og tilhører USA. Key West tilbyr besøkende den perfekte "partyøya". Nydelige solnedganger, gategjøglere, sol uten grenser og herlig sand kombinert med sofistikerte restauranter og shopping.

Det er enkelt å bestille flybilletter til Key West på Expedia.no fordi søkemotoren vår gjør det enkelt å sammenligne tilbud fra ulike forhandlere. Søk etter spesialtilbud eller samle inn informasjon til reisen, og reserver ferien enkelt og greit fra din egen stue! Og det er ikke nødvendig å betale mer enn du må på flybilletter til Key West når du får de beste prisene nesten uten uanstrengelse.

Billetter til Key West

Mange reisende vet ikke at Key West er tilgjengelig via fly. Det er ikke nødvendig å fly til Miami eller Fort Lauderdale, leie en bil og deretter kjøre til Keys, spesielt ikke når det er såpass billig å fly til Key West. Fordi turistnæringen i Key West ønsker å tiltrekke seg besøkende fra utlandet, er dette en flott tid å finne tilbud og billige flyreiser til Key West på. Besøk Expedia.no, et av verdens mest pålitelige online reisebyråer, for å kjøpe flybilletter til eksotiske Key West. Og ikke stopp med flybilletter; også hotell og leiebil er enkelt og kostnadseffektivt å bestille her på Expedia.no.

Key West og Florida Keys er en øygruppe som består av 1 700 øyer med et samlet areal på over 350 kvadratkilometer. Av disse øyene er 43 knyttet sammen av broer, hvorav Seven Mile Bridge er den lengste.

Key West har et tropisk klima og et variert biologisk miljø. Øyene er godt bevart, beskyttet og ubebodd. Florida Keys National Marine Sanctuary fokuserer på farvannene rundt Keys, mens Dry Tortugas National Park ligger ca. 110 kilometer fra Key West. Økoturisme er en annen grunn til at besøkende kommer til Key West, så bestill en tur til Key West for å oppleve de spennende øyene i dag!

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Key West?
Key West, Florida (EYW-Key West internasjonale flyplass) er den eneste flyplassen nær denne byen.
Hvor langt er det til EYW fra sentrum av Key West?
Hvis du planlegger å bo sentralt i Key West, er du der på kort tid etter å ha landet på EYW. Terminalen ligger bare 5 km fra sentrum.
Kan jeg fly til Key West nå?
Sørg for at reisen til Key West går knirkefritt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. Slik kan du enkelt få informasjon om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de nyeste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Key West?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Key West, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Key West med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Key West, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Key West?
Key West kan vise til én hovedflyplass, så derfor kan du enkelt å finne den beste flyvningen. Du tar fly til Key West, Florida (EYW-Key West internasjonale flyplass), som ligger omtrent 5 km fra sentrumsområdet.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Key West?
5 flyselskaper har flyvninger til Key West fra minst 20 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Key West?
De fleste flyvninger til Key West betjenes av Delta Air Lines. Den mest populære ruten har avgang fra Fairlie-Poplar historiske område, og Delta Air Lines betjener de fleste flyvningene.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Key West?
Det er ingen sak å arrangere en uforglemmelig reise til Key West når det går 190 direkteflyvninger i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til Key West avreise fra?
Mange reisende reiser fra flyplasser i Monroe, Midtown og Belmont når de drar til Key West.
Hvor lang tid tar det å fly til Key West?
Hvilken flyplass du reiser fra, avgjør hvor lenge du må sitte i flysetet, Fra Monroe til Key West tar det vanligvis ca. 2 t og 31 min. Fra Midtown kan du forvente 2 t og 8 min, mens det fra Belmont tar 2 t og 3 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Key West?
Vi kjenner alle noen reisende som alltid får tak i grisebillige flybilletter uansett hvor de skal. Har du lyst til å vite hvordan de klarer det? De venter ikke med å bestille. Du bør også se litt rundt på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet har flere enn én flyplass, kan du være heldig å finne fantastiske priser ved å fly til en av de mindre. En annen måte du kan spare litt på, er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du kommer over et godt tilbud, er det bare å kjøre på. Grip muligheten når du kan!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Key West?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyreisen din til Key West være helt smertefri eller være langtekkelig. Nedenfor finner du noen nyttige reisetips som hjelper deg med å få en god start på ferien.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Det å fly kan være en god opplevelse hvis du tar med de riktige tingene i håndbagasjen. Det første som er lurt å pakke, er toalettsaker som tannbørste og deodorant samt ekstra sokker og et blad å lese i. Så finner du plass i kofferten eller bagen til telefon, lader, eventuelle medisiner og kanskje en komfortabel nakkepute. Sist, men ikke minst – husk å ta med pass, reisepapirer og kredittkort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over forbudte ting varierer fra flyselskap til flyselskap, er det lurt å ikke pakke med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter blant annet skrutrekkere, driller, aerosolbokser og nødbluss. Sportsutstyr som hockeykøller og andre ting som kan skade passasjerer, f.eks. Skytevåpen og ammunisjon, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • For å få en komfortabel flytur bør du tenke på hva slags klær det er lurt å ha på. Lagvis påkledning kan være lurt ettersom temperaturen om bord kan variere. På den måten slipper du å fryse hvis det skulle bli litt for kaldt i kabinen. Stiletthæler, flippflopper og snøresko er det best å pakke i den innsjekkede bagasjen. Du bør heller ta på deg flate og behagelige sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine vil takke deg senere!
  • Dessverre er en av risikoene på lange flyreiser å utvikle DVT (dyp venetrombose), en blodpropptilstand som forårsakes av lengre perioder med inaktivitet. For å forhindre at dette skjer, bør du benytte deg av muligheten til å gå litt rundt hvis du kan. Kompresjonssokker og -strømper er også med på minimere risikoen.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Key West?
Hemmeligheten er å klargjøre alt før man skal gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. På den måten sitter du på flyet til Key West før du rekker å blunke. Følg disse tipsene for å få en spektakulær start på reisen:

  • Sørg for at du har pass og reisedokumenter på et sted det er lett å komme til. Det er det første du må vise i kontrollen.
  • Så er det på tide å strippe. På en måte. Du må legge belte, ytterklær, nøkler og andre ting som mynter i en kasse som sendes gjennom røntenmaskinen. Alt går raskere hvis du tar alt dette av deg før det er din tur.
  • Elektroniske enheter som telefoner og laptoper må også sendes gjennom røntgenmaskinen. Det er ingen grunn til bekymring – du er raskt tilbake på nettet.
  • Gelé og væske du vil ha med på flyet, som sjampo og håndkrem, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare verdifulle minutter. Fjellsko må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lettere sko, slipper du ofte dette.
  • Det er ikke tillatt å ta med skarpe gjenstander inn i kabinen. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller legge dem i den innsjekkede kofferten.

Informasjon om flyreiser til Key West
Ankomstflyplass
Key West
Ankomstflyplassens IATA-kode
EYW

Populære flyvninger til Key West

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 995 kr for enveisflyvninger og 3 017 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

KLM
Delta