Fly til Key West

Flyvninger til Key West

Flyene til Key West tar de reisende til en annen verden. Selv om Key West bare ligger 144 kilometer fra Cuba, er den en del av Florida Keys og tilhører USA. Key West tilbyr besøkende den perfekte "partyøya". Nydelige solnedganger, gategjøglere, sol uten grenser og herlig sand kombinert med sofistikerte restauranter og shopping.

Det er enkelt å bestille flybilletter til Key West på Expedia.no fordi søkemotoren vår gjør det enkelt å sammenligne tilbud fra ulike forhandlere. Søk etter spesialtilbud eller samle inn informasjon til reisen, og reserver ferien enkelt og greit fra din egen stue! Og det er ikke nødvendig å betale mer enn du må på flybilletter til Key West når du får de beste prisene nesten uten uanstrengelse.

Billetter til Key West

Mange reisende vet ikke at Key West er tilgjengelig via fly. Det er ikke nødvendig å fly til Miami eller Fort Lauderdale, leie en bil og deretter kjøre til Keys, spesielt ikke når det er såpass billig å fly til Key West. Fordi turistnæringen i Key West ønsker å tiltrekke seg besøkende fra utlandet, er dette en flott tid å finne tilbud og billige flyreiser til Key West på. Besøk Expedia.no, et av verdens mest pålitelige online reisebyråer, for å kjøpe flybilletter til eksotiske Key West. Og ikke stopp med flybilletter; også hotell og leiebil er enkelt og kostnadseffektivt å bestille her på Expedia.no.

Key West og Florida Keys er en øygruppe som består av 1 700 øyer med et samlet areal på over 350 kvadratkilometer. Av disse øyene er 43 knyttet sammen av broer, hvorav Seven Mile Bridge er den lengste.

Key West har et tropisk klima og et variert biologisk miljø. Øyene er godt bevart, beskyttet og ubebodd. Florida Keys National Marine Sanctuary fokuserer på farvannene rundt Keys, mens Dry Tortugas National Park ligger ca. 110 kilometer fra Key West. Økoturisme er en annen grunn til at besøkende kommer til Key West, så bestill en tur til Key West for å oppleve de spennende øyene i dag!

Informasjon om flyreiser til Key West

Ankomstflyplass Key West
Ankomstflyplassens IATA-kode EYW