Billige flyreiser til Cancun

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 020 kr for enveisflyvninger og 1 845 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Cancun

Flyvninger til Cancún

Cancún er den klart mest populære byen i Mexico blant turister, og byen ligger flott til ved landets vestlige kyst. Byen har imidlertid ikke alltid vært like populær, det var først på 60-tallet den meksikanske regjeringen bestemte seg for å gjøre byen til landets beste feriested. Flyplassen i Cancún heter Cancún internasjonale flyplass, og den er både moderne og stor. Finn ut når du skal fly til og fra Cancún, og kjøp deg flybilletter i dag. Expedia.no sitt søkeverktøy hjelper deg med å finne billig fly til og fra Cancún. Det gir deg en oversiktlig liste over alle billige flybilletter for datoene du skal reise. Slå til og bestill leiebil og hotell i Cancún samtidig som du bestiller fly, og du sparer enda mer.

Strandliv, fest og moro

Mange har nok hørt om amerikanerne som drar på ferie til Cancún i forbindelse med Spring Break, og det er ikke uten grunn. Byen er kjent for sine fantastiske fester, men den har mye mer å by på enn kun det. Strendene er vakre og vanntemperaturen herlig. Hvis du liker vannsport, finner du tilbud om blant annet paraseiling, vannski, dykking og snorkling når du går langs stranden. Høysesongen i Cancún er fra desember til april, og det er i denne tidsperioden det er klart best å besøke byen. Disse månedene er temperaturen stor sett under 30 grader og luftfuktigheten ikke alt for høy – perfekt for en drømmeferie i sola.

Flyreiser til Cancún fra flyplasser i Norge

Det er nok av flyselskaper som gledelig flyr deg fra Norge til Cancún, men siden byen ligger så langt unna Norge kommer du deg ikke dit direkte. Du må regne med minst én mellomlanding, som oftest to, noe som gir en flyreise på rundt 15 timer, med optimal ventetid mellom flyene.

Som nordmann er det kun nødvendig med pass for å reise til Mexico, og med passet kan du oppholde deg i landet hele 180 dager. Turistvisumet innvilges automatisk når du reiser til landet, og det er ikke mulig å ordne dette på forhånd. Husk at passet ditt må være gyldig seks måneder frem i tid fra du ankommer Mexico.

Cancún internasjonale flyplass

Cancún internasjonale lufthavn er en av de travleste flyplassene i Mexico, noe som skyldes Cancúns popularitet som reisemål for turister. Over 17 millioner passasjerer er innom flyplassen årlig, og den har hele tre terminaler. Det er hovedsakelige Terminal 3 som tar seg av internasjonal flytrafikk, så sjansen er stor for at det er denne terminalen du vil knytte nærmere bekjentskap til. Inne på flyplassen finner du det meste av butikker, restauranter og kafeer. Foruten taxfree-butikken, er det i all hovedsak butikker som selger suvenirer. Flyplassen ligger 22 kilometer sørvest for byen, og det går jevnlig busser fra terminalene til bussterminalen i Cancún. Dersom du har tenkt å ordne deg med leiebil i Cancún, kan du avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen.

Informasjon om flyreiser til Cancun

Ankomstflyplass Cancun internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode CUN
Ankomstby Cancun

Populære flyvninger til Cancun

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 020 kr for enveisflyvninger og 1 845 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.