Starten på sidens hovedinnhold

Fly til Barbados

Flyvinger til Barbados

Zakynthos er en øy i det karibiske hav med en godt etablert turistindustri. Som en tidligere britisk koloni fra 1600-tallet, har Barbados tydelige spor fra sitt britiske opphav med både språk og kultur. I tillegg kjører de på venstre side – en viktig detalj å få med seg om du skal leie bil i Barbados. Barbados er en av de mest velstående øyene i Karibia, og kan by på en flott strand- og opplevelsesferie for både familier, single og par. Hvis dette høres interessant ut, kan du finne gode tilbud på fly til Barbados her på Expedia.

Expedia har oversikt over en rekke flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Barbados, og gjør det enkelt å finne gode tilbud for reisedatoene dine. For å få billigst mulig flyreiser til Barbados, kan det hende du må mellomlande, noe som gir deg en perfekt mulighet til å få flere opplevelser ut av reisen din. Fly for eksempel med British Airways via London, og spis en god lunsj og nyt en øl på en lokal pub. Du kan også få med deg de mest interessante severdighetene som Big Ben, London Eye og Tower før du flyr videre til Barbados. Andre flyselskaper som tilbyr flybilletter til Barbados, inkluderer Air Canada, American Airlines og Virgin Atlantic.

Du ankommer Barbados på Grantley Adams internasjonale lufthavn, ca 13 km unna hovedstaden Bridgetown. Fra flyplassen går det busser til Bridgetown, Holetown og Speightstown for en rimelig pris, men det finnes også muligheter for taxi, som kan være den enkleste måten å komme deg fra flyplassen til ditt hotell i Barbados.

Steder og aktiviteter

Bridgetown er Barbados eneste by, og inneholder godt over halvparten av øyas befolkning. Her finner du små bygninger med cafeer og butikker full av lokal sjarm, samt flott arkitektur fra kolonitiden. Se for eksempel Barbados Museum, som befinner seg i bygningen som var det britiske militærfengselet. Her kan du lære om Barbados’ historie, helt fra tidspunktet øyene oppstod til nylig historie, som er en flott aktivitet for både voksne og barn. For shoppingentusiaster er Barbados et fantastisk reisemål. Hele øya er «tax-free», og har et bredt utvalg butikker på alt fra merkevarer til håndlagede lokale varer.

Det finnes også flust av vakre strender og feriesteder med både avslappende og spennende aktiviteter for turister. Holetown på Bardabos’ vestkyst ligger vendt mot Det karibiske hav og har et nærmest perfekt klima med krystallklart vann, strender og viker i fleng og er skjermet for sterk vind. Her, samt flere andre steder på øya, kan du slappe av på stranden samt oppleve diverse vannsportaktiviteter. Prøv for eksempel snorkling blant korallrev, svømming med skilpadder og dykking for å utforske skipsvrak.

Finn billige flyeiser til Barbados

Hvis dette høres fristende ut, kan Expedia hjelpe deg med å finne alt du trenger for din reise til Barbados. Bare angi reisedatoene dine, så lager vi en komplett oversikt over flyvingene. Hvis du bestiller i god tid, kan vi kanskje finne et supertilbud til deg.