Hoteller i Fauske

De fleste hoteller er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards

Søk blant 2,900,000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Filtrer etter

Populære filtre
Populære filtre
Totalpris
Totalpris
Gjestevurdering
Gjestevurdering
Hotellklasse
Betalingstype
Betalingstype
Type overnattingssted
Type overnattingssted
Område
Område
Populære steder
Populære steder
Tilgjengelige måltider
Tilgjengelige måltider
Fasiliteter
Fasiliteter
Tilrettelegging
Tilrettelegging
Reiseopplevelse
Reiseopplevelse

Finn et hotell i Fauske i nærheten av en severdighet

Informasjon om hoteller i Fauske

Antall gjesteanmeldelser
Overnatting
Laveste pris
Høyeste pris

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Fauske?

Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Scandic Fauske Hotel et av de beste valgene for turen din. Dette hotellet med 3 stjerner kan blant annet friste med frokost inkludert og en restaurant. Noen andre valgmuligheter for reisen din er Jakobsbakken Mountain Resort og Lundhøgda Camping og Motell. Se alle tilgjengelige topphoteller eller ferieboliger i Fauske.

Hva er noen av de beste ferieboligene i Fauske?

2 roms overnatting i Bodø: Denne ferieboligen utenfor Fauske tilbyr peis, en hage og muligheter for klesvask for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. På kjøkkenet finner du blant annet kjøleskap, mikrobølgeovn og kaffetrakter. Se alle ferieboliger i Fauske.

Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Fauske hvis jeg må avbestille?

Ja! De aller fleste rombestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før planlagt ankomst. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Filtrer søket ditt etter gratis avbestilling for å finne fleksible hotelltilbud i Fauske.

Hva er det beste overnattingsstedet hvis man vil bo nær skibakkene i Fauske?

Scandic Fauske Hotel er et populært overnattingssted med 3 stjerner og et bra valg hvis det er ski og snø som frister. Dette hotellet kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi.

Hva er det beste spahotellet i Fauske?

Scandic Fauske Hotel er et spahotell i toppklasse med restaurant og bar/lounge. Lundhøgda Camping og Motell er et annet populært spahotell i Fauske.

Hvordan er det å overnatte i Fauske?

Fauske har mye å tilby sine besøkende, blant annet fjellene, skimulighetene og museene. Folk som besøker byen, setter også pris på småbystemningen. I Fauske kan du velge mellom 3 hoteller og andre overnattingssteder. Lær mer om Fauske.

Hva bør jeg gjøre i Fauske?

Noen av de mest besøkte severdighetene i byen er Laponian Area, Urtehagen pa Tofte og Gruvemuseum. Du finner også Rago nasjonalpark og Skjerstad kirke i området. Sjekk hva annet du kan se og gjøre i Expedias Fauske guide.

Hvordan utforsker jeg Fauske?

Hvis du vil se deg rundt i området, kan du ta et av togene som går fra Fauske togstasjon eller Valnesfjord togstasjon. Hvis du har lyst til å reise litt rundt i området, kan løsningen være å finne en leiebil i Fauske.

Hvordan er værsesongene i Fauske?

De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 11 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 0 °C. Den årlige nedbørsmengden for Fauske er i snitt 719 mm.

Nylige anmeldelser i Fauske
Expedia-verifiserte anmeldelser

Å planlegge reisen går kjapt i vår app

Sett sammen reisen din og utforsk apptilbudene våre, uansett om du er i huset eller i hengekøyen.

Send deg selv en link på SMS for enkel nedlasting

Ved å angi telefonnummeret ditt godkjenner du at vi kan sende deg en automatisk engangsmelding med en link til appen. Standardtakster for tekstmeldinger kan gjelde.
QR-kode