Billige flybilletter til Fauske

Billige flyreiser til Fauske

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 550 kr for enveisflyvninger og 1 099 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
SAS
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
SAS
Widerøe
Widerøe
SAS

Fly til Fauske

Flyvninger til Fauske

Fauske er en kommune i Salten i Nordland med Bodø kommune i vest. Skal man ha flybilletter til Fauske er det mest praktisk å fly via Bodø lufthavn som ligger cirka 1 times kjøring unna. Man kan enkelt ta seg fra flyplassen til Fauske ved å skaffe leiebil på flyplassen ved ankomst. Det finnes ulike selskaper å velge mellom, og man kan velge mellom biler til ulike priser og størrelser. Man kan også ta buss direkte fra flyplassen eller ta toget som kun ligger fem minutters kjøring øst for flyplassen, for så å leie bil i Fauske.

Ønsker du å fly til Fauske kan du finne flyvninger med ulike firmaer. Man kan fly direkte mellom Bodø lufthavn og en del byer i Norge, særlig i Nord- og Midt-Norge. Det finnes ingen flyvninger til Sør-Norge, men man kan enkelt bytte fly og det er stor sjans for å finne billige flybilletter til Fauske ved å reise via Oslo Lufthavn Gardermoen. Direkteflyvninger Fra Bodø Lufthavn tilbys av SAS, Widerøe, og Norwegian.

Om Bodø Lufthavn

Bodø Lufthavn ligger på Hernes i Bodø kommune cirka halvannen kilometer sørvest for sentrum. Flyplassen er Norges sjette største og kan dateres tilbake til 1940. Dersom man er sulten eller tørst finnes pubmat og et stort utvalg av både norske og importerte øltyper på Brygghuset, samt man kan få tak i salater, pizza og kioskvarer på de kjente kjedene. Dersom man har tid til litt shopping finner man mange gode tilbud på smykker, solbriller og hudpleieprodukter hvis man reiser innenlands, og tax-free varer som alkohol, tobakk og parfymer om man kommer utenlandsfra.

På flyreise til Fauske

Fauske er en koselig by og er verdenskjent for sin marmor. Denne har helt siden 1880-årene bidratt til å utsmykke en rekke monumentalbygg rundt om i hele verden som for eksempel FN-bygningen i New York og keiserpalasset i Tokyo. Det fins hoteller i Fauske og området rundt så her kan man velge etter behov.

Er man på ferie til Fauske kan man her oppleve mye natur man ikke kan oppleve alle andre steder. Området preges av mye fjell og fjorder, og verdens sterkeste tidevannstrøm, Saltstraumen, forbinder Saltfjorden og Skjerstadfjorden. På høsthalvåret fra august kan man reise på sightseeingtur med buss fra Hurtigrutekaia, og først få en rundreise i Bodø før turen fortsetter og man kan oppleve strømmen på nært hold. Her kan man lære hvorfor strømningene kan variere og hvordan denne påvirkes av flo og fjære. Ønsker du å oppleve gammel bygdehistorie kan du ta med familien til Fauske bygdetun. Museet ligger idyllisk til i Fauskevika, bestående av bjørkeskog og gamle bygninger i flott natur. Her er muligheter for opplevelser og aktiv lek for store og små. Dersom vinteraktiviteter er å foretrekke kan turen innom Sulitjelma fjellandsby være et godt tilbud. Her fins alpinanlegg med barnebakke, skiskole, snøscooterturer og kjøring med rein og slede. Få det meste ut av ferien din med bestille tur blant flyreiser til Fauske i dag!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Fauske

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 550 kr for enveisflyvninger og 1 099 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle