Billige flybilletter til Fauske

Billige flyreiser til Fauske

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 527 kr for enveisflyvninger og 1 053 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Scandinavian Airlines
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Widerøe
Widerøe

Fly til Fauske

Flyvninger til Fauske

Fauske er en kommune i Salten i Nordland med Bodø kommune i vest. Skal man ha flybilletter til Fauske er det mest praktisk å fly via Bodø lufthavn som ligger cirka 1 times kjøring unna. Man kan enkelt ta seg fra flyplassen til Fauske ved å skaffe leiebil på flyplassen ved ankomst. Det finnes ulike selskaper å velge mellom, og man kan velge mellom biler til ulike priser og størrelser. Man kan også ta buss direkte fra flyplassen eller ta toget som kun ligger fem minutters kjøring øst for flyplassen, for så å leie bil i Fauske.

Ønsker du å fly til Fauske kan du finne flyvninger med ulike firmaer. Man kan fly direkte mellom Bodø lufthavn og en del byer i Norge, særlig i Nord- og Midt-Norge. Det finnes ingen flyvninger til Sør-Norge, men man kan enkelt bytte fly og det er stor sjans for å finne billige flybilletter til Fauske ved å reise via Oslo Lufthavn Gardermoen. Direkteflyvninger Fra Bodø Lufthavn tilbys av SAS, Widerøe, og Norwegian.

Om Bodø Lufthavn

Bodø Lufthavn ligger på Hernes i Bodø kommune cirka halvannen kilometer sørvest for sentrum. Flyplassen er Norges sjette største og kan dateres tilbake til 1940. Dersom man er sulten eller tørst finnes pubmat og et stort utvalg av både norske og importerte øltyper på Brygghuset, samt man kan få tak i salater, pizza og kioskvarer på de kjente kjedene. Dersom man har tid til litt shopping finner man mange gode tilbud på smykker, solbriller og hudpleieprodukter hvis man reiser innenlands, og tax-free varer som alkohol, tobakk og parfymer om man kommer utenlandsfra.

På flyreise til Fauske

Fauske er en koselig by og er verdenskjent for sin marmor. Denne har helt siden 1880-årene bidratt til å utsmykke en rekke monumentalbygg rundt om i hele verden som for eksempel FN-bygningen i New York og keiserpalasset i Tokyo. Det fins hoteller i Fauske og området rundt så her kan man velge etter behov.

Er man på ferie til Fauske kan man her oppleve mye natur man ikke kan oppleve alle andre steder. Området preges av mye fjell og fjorder, og verdens sterkeste tidevannstrøm, Saltstraumen, forbinder Saltfjorden og Skjerstadfjorden. På høsthalvåret fra august kan man reise på sightseeingtur med buss fra Hurtigrutekaia, og først få en rundreise i Bodø før turen fortsetter og man kan oppleve strømmen på nært hold. Her kan man lære hvorfor strømningene kan variere og hvordan denne påvirkes av flo og fjære. Ønsker du å oppleve gammel bygdehistorie kan du ta med familien til Fauske bygdetun. Museet ligger idyllisk til i Fauskevika, bestående av bjørkeskog og gamle bygninger i flott natur. Her er muligheter for opplevelser og aktiv lek for store og små. Dersom vinteraktiviteter er å foretrekke kan turen innom Sulitjelma fjellandsby være et godt tilbud. Her fins alpinanlegg med barnebakke, skiskole, snøscooterturer og kjøring med rein og slede. Få det meste ut av ferien din med bestille tur blant flyreiser til Fauske i dag!

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Fauske?
Hvis du har valgt å fly, trenger du ikke å velge hvilken flyplass du vil lande på. Byen har nemlig bare én – og det er Bodø (BOO).
Kan jeg fly til Fauske nå?
For å finne den seneste informasjonen om flyreiser til Fauske kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene når du ankommer.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Fauske?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Fauske, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Fauske med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Fauske, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Fauske?
Fauske har én hovedflyplass, så derfor kan du enkelt å søke etter den beste flyreisen. Du flyr til BOO, som ligger omtrent 60 km fra sentrum.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Fauske?
Det er 5 flyselskaper som forbinder Fauske med 14 flyplasser.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Fauske?
Fauske har det høyeste antallet flyvninger fra SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS. SAS er det mest valgte flyselskapet, og Frogner er byen de fleste reisende ankommer fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Fauske?
Med omtrent 352 flyvninger uten mellomlandinger hver uke, vil du lande i Fauske før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Fauske avreise fra?
Mange har avreise fra flyplasser i Oslo, Frogner og Bryn når de flyr til Fauske.
Hvor lang tid tar det å fly til Fauske?
Hvis du reiser fra Oslo, kommer du til å være i luften i ca. 1 t og 27 min før du ankommer Fauske. Fra Frogner tar det rundt 1 t og 27 min, og fra Bryn tar flyturen 1 t og 27 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Fauske så rimelig som mulig?
Ikke vent med å bestille flyreisen. Dette er et av triksene erfarne reisende bruker for å finne gode priser. Ved å bestille tidlig er valgmulighetene flere, og flyreisene er billigere. En annen måte å finne de rimeligste prisene på er å sammenligne alle mulighetene. Hvis destinasjonen kan friste med flere flyplasser, bør du sjekke hva det koster å lande på en av de minst travle. Og til slutt: Kjøp billetter tidlig hvis du kommer over en knallbra tilbud. Billettprisene kan nemlig endres når som helst! Med litt kunnskap og hell kan de billige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Fauske?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en komfortabel flytur hvis du har planlagt bra. Vi har noen reisetips, slik at du får en pangstart på ferien til Fauske.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Å reise med fly kan være veldig behagelig hvis du tar med de riktige tingene i håndbagasjen. Først og fremst trenger du grunnleggende toalettsaker som deodorant, tannkrem og tannbørste samt ekstra sokker og noe spennende lesestoff. Så kan du finne plass i håndbagasjen til elektroniske enheter, ladere, daglige medisiner og for eksempel en god nakkepute. Og sist, men ikke minst – husk å ta med pass, reisedokumenter og kredittkort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over hva som er forbudt, kan variere fra flyselskap til flyselskap, er det lurt å ikke pakke med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. Dette omfatter kniver, sakser, spraymaling og nødbluss. Sportsutstyr som balltrær og andre ting som kan skade folk, f.eks. Skytevåpen og ammunisjon, er heller ikke lov å ta med på flyet.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • For å få en komfortabel flytur bør du tenke på klesvalgene du gjør. Lagvis påkledning kan være lurt ettersom temperaturen på flyet kan variere. På den måten holder du deg varm hvis kabinen blir kald. Sko som sandaler og stiletthæler er det best å pakke i den innsjekkede bagasjen. Du bør heller ta på deg flate og lukkede sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine vil takke deg senere!
  • DVT (dyp venetrombose) oppstår ved inaktivitet over lengre tid og er en tilstand noen passasjerer kan oppleve på lange flyreiser. Den gode nyheten er imidlertid at det er mulig å minimere sjansene for å få det. Drikk vann, gå rundt i kabinen når du kan, og bruk kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Fauske?
Det enkle svaret er – ha ting klart. Vi har noen gode tips til hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Neste stopp er Fauske:

  • Ha pass og ombordstigningskort på et lett tilgjengelig sted. Dette er det første de spør deg om i sikkerhetskontrollen.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av deg alt som kan utløse metalldetektoren. Ting som blant annet yttertøy, belte og hodetelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må legge vekk teknologien i et par minutter. Mobil, PC og andre elektroniske duppeditter skal også gjennomlyses av røntgenmaskinen.
  • Har du pakket med deg eau de cologne eller parfyme? Ikke noe problem. Så lenge den ikke er større enn 100 milliliter og er lagt i en gjennomsiktig pose, er det OK å ha den med om bord.
  • Det kan være lurt å ha på joggesko ettersom det reduserer sjansen for at du må ta dem av når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Fjellsko og annet tyngre fottøy må ofte gjennomlyses.
  • Fjern alle forbudte gjenstander fra håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du putte dem i kofferten du skal sjekke inn. Du kan ikke ta med slike ting om bord.

Informasjon om flyreiser til Fauske
Ankomstflyplass
Bodø
Ankomstflyplassens IATA-kode
BOO
Ankomstby
Bodø
Pris tur-retur
1 053 kr

Populære flyvninger til Fauske

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 527 kr for enveisflyvninger og 1 053 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe