Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Tyskland grunnet COVID-19.

ErfurtGermany

Hovedstaden i Thüringen, som var et viktig handelssenter i middelalderen, har bevart mange av de pittoreske gamle bygningene fra tidligere tider.

Erfurt ligger i nærheten av det geografiske midtpunktet i Tyskland og har lenge spilt en viktig rolle i landet. Langs de trange gatene ligger det mange eksempler på tysk arkitektur fra middelalderen, fra vakre hus til gamle kirker.

Byen er godt over tusen år gammel. Her ligger den tyske arbeidsretten, et viktig universitet, Erfurt domkirke og den eldste gjenværende synagogen i Europa.

Noe av denne kulturarven kan fortsatt oppleves, med et middelaldersk bysentrum med tradisjonelle bindingsverkhus og over 20 gotiske kirker. På ferie i Erfurt kan du utforske katedralen og Severikirche, som står imot hovedmarkedsplassen, som brukes til flere arrangementer, deriblant julemarkedet i desember.

La deg henføre av Erfurts berømte Kramerbrücke, en bro med bindingsverkhus på begge sider, som strekker seg over Breitstrom i elven Gera. Broen stammer helt tilbake fra 1117, og i dag er det for det meste kunstner- og antikvitetsforretninger i husene på broen. Utforsk Petersberg-festningen, en annen viktig severdighet. Dette er en stor barokk festning som står på høyden Petersberg over byen.

Synagogen i Erfurt ble bygd rundt 1100, og man tror dette er den eldste gjenværende synagogen i Europa. Den har nylig blitt omgjort til et museum, der du kan se nærmere på den permanente utstilling av Erfurt-skatten, en haug med mynter og smykker som tilhørte jødene, som skjulte dem da de ble utsatt for pogromene under Svartedauden på 1340-tallet. Smykkene ble oppdaget i en vegg i et hus i Erfurt i 1998.

I tillegg til de berømte severdighetene er det mye å finne på rundt om i byen. Du kan besøke den botaniske hagen ved Egapark, se på en operaforestilling eller et skuespill på det nylig oppussede Theater Erfurt eller slappe av på Wenigemarkt, en av de mange vakre åpne plassene i byen.

Hvor du bør bo i Erfurt

De mest populære hotellene i Erfurt

Radisson Blu Hotel, Erfurt
Radisson Blu Hotel, Erfurt
4 out of 5
Juri-Gagarin-Ring 127, Erfurt, TH
Prisen er 978 kr per natt fra 2. feb. til 3. feb.

Dette hotellet ligger i Altstadt Erfurt og 15 minutters gange unna Kramerbrucke og Erfurt domkirke. Dessuten ligger Egapark Erfurt (hageutstilling) og Erfurt ...

3.6/5Good! (851 anmeldelser)
Radisson Blu Erfurt

"Samlet sett var vi ikke fornøyd med oppholdet. God og sentral beliggenhet trekker opp. De to første rommene vi fikk tildelt var ikke rengjort, og rommene manglet aircondition. Det siste kunne vi åpenbart sjekket, men det trekker likevel ned."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019

Radisson Blu Hotel, Erfurt
Victor's Residenz-Hotel Erfurt
Victor's Residenz-Hotel Erfurt
4 out of 5
Haesslerstr. 17, Erfurt, TH
Prisen er 869 kr per natt fra 5. feb. til 6. feb.

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Erfurt og 2 kilometer unna Angermuseum og Kramerbrucke. Dessuten ligger Erfurt domkirke og Erfurt utstillingssenter kun ...

4.4/5Excellent! (366 anmeldelser)

"Nice hotel with friendly staff. We got free tickets to the city tram, so it was easy to travel to the city centre. The beds could have been more comfortable....."…"

Anmeldelse skrevet 23. jan. 2018

Victor's Residenz-Hotel Erfurt
Good Morning Erfurt
Good Morning Erfurt
Ueber Dem Feldgarten 9, Linderbach, Erfurt, TH
Gratis avbestilling
Prisen er 528 kr per natt fra 18. jan. til 19. jan.

Dette hotellet ligger nær flyplassen, 4,6 kilometer unna Kramerbrucke og 10 kilometer unna Erfurt domkirke og Egapark Erfurt (hageutstilling). Dessuten ligger ...

3.5/5Good! (231 anmeldelser)

"Utrolig billig hotell."…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2016

Good Morning Erfurt
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ferieboliger i Erfurt

Limehome Erfurt
Limehome Erfurt
Bürgermeister-Wagner-Straße 4, Erfurt
Prisen er 810 kr per natt fra 18. jan. til 19. jan.

Denne leiligheten ligger i Altstadt Erfurt og 10 minutters gange unna Angermuseum og Kramerbrucke. Dessuten ligger Erfurt domkirke og Erfurt utstillingssenter ...

Limehome Erfurt
Mr.& Mrs. President
Mr.& Mrs. President
4 out of 5
Domplatz 32, Erfurt, Thüringen
Prisen er 1 147 kr per natt fra 19. jan. til 20. jan.

Denne leiligheten ligger i Altstadt Erfurt og få skritt unna Erfurt domkirke og Alte Synagoge. Erfurt Hauptbahnhof ligger 16 minutters gange unna.

5/5Exceptional! (6 anmeldelser)

"Sehr schönes Zimmer, super Lager, netter und freundlicher Empfang und tolles Essen im Texas"…"

Anmeldelse skrevet 8. okt. 2020

Mr.& Mrs. President
Leiligheter i 200 år gamle bindingsverkshus av Napoleon
Leiligheter i 200 år gamle bindingsverkshus av Napoleon
Hans-Sailer-Str. 61, Erfurt, Thuringia

Denne leiligheten med en historisk profil ligger i Erfurt, 2,6 kilometer unna Kramerbrucke og 2,9 kilometer unna Erfurt domkirke. Dessuten ligger Aegidienkirche ...

4.7/5Exceptional! (9 anmeldelser)
Ruhige Lage mit schneller Anbindung ans Zentrum

"Eine geschmackvoll eingerichtete Ferienwohnung in ruhiger Lage. Wir konnten ohne Probleme die Fenster zur Nacht auflassen. Vom Straßenverkehr bekommt man wenig mit, das die Wohnung in einer mäßig befahrenen Seitenstraße liegt. Die nächste Straßenbahnhaltestelle ist knapp 5 Gehminuten entfernt und ..."…"

Anmeldelse skrevet 25. okt. 2019

Leiligheter i 200 år gamle bindingsverkshus av Napoleon
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Byer nær Erfurt