Drenthe

Nederland
Drenthe

Drenthe er en av de tre nordlige provinsene i Nederland, og et utmerket reisemål fullt av aktiviteter for hele familien.

Enten du liker å sykle eller gå, ønsker å ta med barna i en fornøyelsespark eller søker kulturelle opplevelser, har denne provinsen noe for alle. Lange gåturer over store heier eller i tette skoger, sykkelturer langs våtmarker, interessante museer eller en tur i berg-og-dal-bane med barna – Drenthe er et spennende reisemål.

Du bør virkelig få med deg Assen, som er hovedstaden i provinsen. Drents museum har interessante skiftende utstillinger som ofte tiltrekker seg tusenvis av besøkende. Hvis du liker å holde deg i aktivitet på ferie, kan du benytte de mer enn 100 turløypene og sykkelrutene i Drenthe. Det finnes mange lange og korte ruter, og det er tillatt med hunder i mange områder. Ta en sykkeltur for å se de ulike dolmene eller gå tur gjennom den vakre Dwingelderveld nasjonalpark. Ta med barna til Plopsa Indoor Coevorden på en regntung dag, og ha det gøy med de mange attraksjonene her. På søndag kan du overraske barna med et besøk til Ronostrand, der de kan bade i det langgrunne vannet.

Det er enkelt å reise til Drenthe med bil, buss og tog. Du kan velge mellom en rekke overnattingssteder, fra luksuriøse hoteller til koselige bed & breakfast. De fleste stedene har gratis parkering, og noen leier også ut sykler.

Og som om ikke alt dette var nok, har du også Wildlands Adventure Zoo Emmen, som sannsynligvis er en av de beste dyreparkene i Nederland. Bestill en rimelig ferie i Drenthe på nettstedet vårt i dag.

Drenthe – populære byer

Emmen
Emmen
Kjent for Dyrehage, Dyreliv og Kirker
Hvis du reiser til Emmen, kan du oppleve kultur, friluftsliv og lærerike aktiviteter året rundt.
Assen
Assen
Kjent for Basketball, Familievennlig og Bowling
Assen, hovedstaden i Drenthe, en provins i den nordøstlige delen av Nederland, er et flott reisemål for unge og gamle.
Dalen
Dalen
Kjent for Fornøyelsesparker, Småby og Fotturer
Koselige Dalen venter: fornøyelsesparker, fotturer og mye mer!
Drouwen
Drouwen
Kjent for Fornøyelsesparker og Historisk
Drouwen venter: fornøyelsesparker, historiske steder og mye mer!
Borger
Borger
Kjent for Historisk og Museer
Opplev Borger: historiske steder, museer og mye mer!
Diever
Diever
Kjent for Teatre og Historisk
Legg turen til Diever! Her kan du blant annet oppleve teater og historiske steder.