Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Frankrike grunnet COVID-19.

Reiser til Cubiérettes 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Cubiérettes med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Cubiérettes. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Cubiérettes

Camping Del Ron
Camping Del Ron
3 out of 5
Hent priser
Camping Del Ron
Mas Nouveau
Mas Nouveau
Route du Mont Lozere, Génolhac
Hent priser
Mas Nouveau
Le Domaine de Chalvêches
Le Domaine de Chalvêches
Hent priser
4.7/5Exceptional! (22 anmeldelser)
Magnifique

"le cadre est magnifique et ressourçant. L'accueil est parfait..."…"

Anmeldelse skrevet 18. nov. 2019

Le Domaine de Chalvêches
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Expedia gjør det mulig å spare penger med et pakketilbud på fly og hotell. Bestilling av flyreise og hotell er en stor del av ferieplanleggingen. Hos oss kan du sette sammen en pakke som forenkler prosessen og sparer deg tid og penger. Takket være pengene du får til overs, kan du unne deg noe ekstra på ferien i Cubiérettes. Besparelser på opptil $603 er tilgjengelig for reisende som bestiller en pakkereise. Vår omfattende internasjonale database har ikke bare 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden, men gir deg også tilgang til gode tilbud. Expedia gir deg noen av de beste prisene for reisen til Lozère. Nesten alle bestillinger hos oss kan endres uten at det påløper noen ekstra gebyrer.

Cubiérettes: steder å besøke

Her kommer alle de beste forslagene til hva du bør se under ferien til Cubiérettes. Finn fram penn og papir og se om du ikke kan få fylt ut reiseplanen. Andre tilreisende tar seg tid til å stikke innom Mont Lozere. Vil du ha noen flere forslag? Både Station de ski du Bleymard Mont Lozère og Musee du Mont Lozere er også verdt et besøk.

Flyplasser nær Cubiérettes

Er logistikken på plass for reisen til Cubiérettes? Lurer du på hvilken flyplass du skal fly til? Loudes (LPY) er aller nærmest. Når du har forlatt flyet og har fått med bagasjen ut av ankomsthallen, befinner du deg 70 kilometer fra det yrende bylivet.