Storbritannia kan ha innført reiserestriksjoner, inklusive karantene, i forbindelse med koronasituasjonen.

Colomba Guida på trover

Leiligheter i Crawley

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Andre typer overnattingssteder i Crawley

Copthorne Hotel London Gatwick
Copthorne Hotel London Gatwick
4 out of 5
Prisen er 461 kr per natt
3.8/5Good! (912 anmeldelser)
Gateway to South England!

"Easy access to the South of England and London. Not quit sondproof bedrooms otherwise a Nice hotell!😊"…"

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2017

Copthorne Hotel London Gatwick
Arora Hotel Gatwick
Arora Hotel Gatwick
4 out of 5
Prisen er 711 kr per natt
4.3/5Excellent! (1,149 anmeldelser)
Kosetur

"Sentralt beliggende hotell, kort vei til bysenter med både tilbud for både shopping og kulinariske nytelser. Og hotellet hadde flotte tilbud på det meste. Hyggelig betjening."…"

Anmeldelse skrevet 15. mar. 2020

Arora Hotel Gatwick
Crowne Plaza London- Gatwick Airport
Crowne Plaza London- Gatwick Airport
4 out of 5
Prisen er 647 kr per natt
3.9/5Good! (769 anmeldelser)
Sjekk rommene skikkelig før du godtar det.

"Rommet var ikke rengjort, jeg fant diverse salver som var gjenglemt under stol. De som hadde brukt toalettet sist hadde nok glemt og skylle ned og det hadde sannelig også de som skal rengjøre etter gjesten også gjort. Toalettet lekket vann så den lyden ble bare irriterende til slutt."…"

Anmeldelse skrevet 12. jan. 2019

Crowne Plaza London- Gatwick Airport
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det å bo i leilighet i Crawley?
Du har valget mellom 14 leiligheter i Crawley De populære butikkene og de flotte restaurantene er noe av det du bør få med deg i løpet av oppholdet ditt. Du kan dra til noen av de mest kjente severdighetene i regionen, blant annet Chessington World of Adventures og Lingfield Park Racecourse and Golf Club.
Frister det mer å bo i en leilighet enn på et hotellrom?
En leilighet gir deg muligheten til å kunne lage dine egne måltider. I tillegg pleier de å være mer omfattende enn tradisjonelle hotellrom. En leilighet er et godt alternativ for par som har lyst til å menge seg med lokalbefolkningen, men også for familier som ønsker å føle seg som hjemme.
Hvilken leilighet bør jeg leie for turen min til Crawley?
Broadwalk Apartment: Ligger i Crawley sentrum. Inviting 4-bed House in Crawley: Kan friste med vaskemaskin/tørketrommel, wi-fi og privat hage. Copthorne Court Serviced Apartments: Byr på både wi-fi og stue. Det er dessuten parkering (uten ekstra kostnad) og vaskeritjenester på stedet. Lux-leilighet i Gatwick: Kan friste med terrasse.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Crawley?
Været er en av faktorene som har betydning for ferien din og det du ønsker å få ut av den, spesielt hvis du har planer om å bli en stund. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Crawley er 735 mm.
Hvilke attraksjoner og severdigheter bør jeg besøke i Crawley?
De som reiser til Crawley oppsøker ofte spisestedene og butikkene. K2 Crawley fritidssenter og Tulley’s Farm er eksempler på noen familievennlige attraksjoner, mens Tilgate park og Buchan Country Park passer fint for de som har lyst på utendørsopplevelser. I de nærliggende områdene finner du også populære steder som Chessington World of Adventures og Lingfield Park Racecourse and Golf Club.
Hvordan er det best å komme seg til og rundt i Crawley?
Fly til London (LHR-Heathrow), som ligger 43,5 km fra sentrum av byen. Du kan også se på fly til London (LGW-Gatwick), som ligger 4,8 km unna. Hvis du vil reise ut av byen, kan du ta toget fra Crawley stasjon, Three Bridges stasjon eller Crawley Ifield Station.