Reiser til Cesme 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Cesme og spar

De mest populære hotellene i Cesme

Boyalik Beach Hotel & Spa
Boyalik Beach Hotel & Spa
Boyalik Mevkii 3200 Sokak No. 1, Cesme, İzmir
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 432 kr per natt fra 3. des. til 3. des.
4.1/5 Very Good! (447 anmeldelser)
Bra
"Selve hotellet var bra men ikke så fornøyd med servicen."

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2017

Boyalik Beach Hotel & Spa
Altin Yunus Cesme
Altin Yunus Cesme
5 out of 5
Boyalik Mevkii Kalemburnu, Cesme, İzmir
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 574 kr per natt fra 3. des. til 3. des.
3.7/5 Good! (409 anmeldelser)
Flott men veldig dyrt
"Hotellet hadde ganske bra service og renholdet er veldig bra. Det eneste minus med denne 5 stjerners hotellet er at den ikke har all exclusive for det man betaler. Fikk dessverre ikke testet frokosten som er inkludert med trådløst nettverk. Dessverre det er kun dette du betaler for og gratis å bruke ..."

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

Altin Yunus Cesme
Radisson Blu Resort & Spa, Cesme
Radisson Blu Resort & Spa, Cesme
5 out of 5
Altinyunus mah 3435 Sok No. 25, Cesme, İzmir
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 554 kr per natt fra 8. des. til 8. des.
3.8/5 Good! (747 anmeldelser)
Cesme R-Blu
"Beliggenhet og uteareal var positiv. Rommene var lite. Internettforbindelse var dårlig. Hotellet trenger en renovering."

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2015

Radisson Blu Resort & Spa, Cesme
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Strandferie i Cesme

En ferie i Cesme er virkelig årets høydepunkt. Uansett om du vil drikke fancy drinker på den lokale baren eller lese en god bok ved vannkanten, kan du få en avslappende strandferie i Cesme. Mange reisende velger å bo nær Ilica strand, som ligger 6 kilometer fra sentrum. Vi har imidlertid et stort utvalg av Cesme-pakkereiser med hoteller i nærheten av Alacati strand og Altinkum-stranden, to andre fine strender.

Dette bør du vite om Cesme

  • Hvis duften av saltvann og havutsikt høres ut som din drømmeferie, kan du velge et av våre strandhoteller i Cesme. Å høre bølgene bruse er midt i blinken hvis du trenger en skikkelig avslappende ferie.
  • Ta en titt på disse overnattingsstedene: Altin Yunus Cesme og İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort. Dette er to populære hoteller som kan være midt i blinken for ferien din i Cesme.
  • I Cesme bor det rundt 21 300 mennesker. Hvorfor ikke prøve å bli kjent med noen av dem? På den måten kan du lære ting om stedet som bare de som bor der vet om. Du kan også se på siden vår med severdigheter og aktiviteter i Cesme.
  • Etter at du har spart penger på en Cesme-pakkereise, kan du bruke resten av budsjettet på morsomme reiseopplevelser. Ilica strand, Alacati strand og Altinkum-stranden er tre attraksjoner du absolutt bør få med deg.

Ofte stilte spørsmål