Italia kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

CattolicaItalia

En weekendtur resie til Cattolica er den perfekte muligheten til en elegant tur langs fantastiske Romagnola Riviera, hvor det er mye å se og gjøre hele året.

Tilreisende som kommer for å kose seg ved sjøen, vet at de finner perfekte, velutstyrte strender og rent, trygt vann som får blått flagg-sertifisering år etter år. Dette er et flott reisemål for store og små, og det er moro for alle aldersgrupper på stranden og i fornøyelsesparkene langs Romagnola Riviera. Dette er bare noe av grunnen til at denne byen er det perfekte feriestedet. Takket være de mange ferietilbudene til Cattolica kan du jo se selv.

Cattolica har absolutt alt. Fra moro dag og natt til avslappende, vakre spa ved sjøen eller i grønne oaser. Det er også mange kulturelle aktiviteter utenfor byen, og i innlandet kan du utforske mange småbyer. Regionen har dessuten spennende kunsthistorie og folketradisjoner. Tilbudet av sportsaktiviteter er stort, både på sjøen, stranden og treningssentre. Du kan bli med på alt fra strandvolleyball, sykling og golf. Syklister kan overnatte på Bike Hotel Cattolica, som tilbyr skreddersydde tjenester og ruter for sykkelferien.

De mest spennende arrangementene i Cattolica foregår om våren, sommeren og høsten, og lokker til seg mange turister hvert år. Høydepunktet er Den rosa natten, sommerens lengste natt. Da arrangerer alle byene langs kysten forestillinger, konserter, fester og aktiviteter helt til morgengry. Cattolica har mange av særtrekkene som er så typiske for Romagnola Riviera. Rivieraen er varm og imøtekommende, vennlig og munter, og har alltid vært et kjærkomment reisemål for internasjonal turisme. Cattolica ligger i en liten vik ved foten av Monte San Bartolo, og sentrum er konsentrert i en liten kjerne hvor det meste av byens aktiviteter foregår. Her finner du interessante severdigheter, historiske bygninger, plasser, butikker og underholdning.

Fra Piazza Roosevelt kan du gå til byens hovedgate, Viale Bovio, som tar deg til butikkene og gågaten og videre til Piazza 1° Maggio. Her møtes folk året rundt. Piazza del Mercato er et av byens landemerker, og er absolutt verdt et besøk. Plassen var Cattolicas handelssentrum på 1900-tallet, og har fremdeles et overbygd marked. Rundt plassen ligger mange butikker og forretninger. Du bør også få med deg kirkene Sant’Apollinare og San Pio V i nærheten av Piazza Roosevelt. For å få en smakebit av lokal historie og kultur kan du ta turen til Museo della Regina (dronningens museum), som avdekker Cattolicas gamle nautiske tradisjoner og romerske fortid.

Cattolica Aquarium er et flott sted for alle aldersgrupper. Akvariet, som er det største ved Adriaterhavet, kalles Le Navi (skipene) fordi bygget minner om en skipsflåte. Du kan følge ulike ruter (blå, grønn, lilla og gul) som tar deg med på en undersjøisk reise på over fire timer. Her kan du gå på oppdagelsesferd under havet og bli kjent med 400 ulike arter fra alle verdenshav. Akvariet har over 3 000 dyr og fisker totalt.

Det er alltid noe å finne på mens du er i Cattolica, men du må ikke glemme at du er i Romagna, en av Italias gastronomiske perler. Ettersom du er i en havneby, bør du absolutt smake fiskerettene. Oppskriftene er fra Romagna, og har et og annet innslag fra Marche. O’ Capitano, mio Capitano og Gente di Mare er to flotte steder hvor du kan smake lokale spesialiteter. Foretrekker du kjøtt eller andre typiske matretter, er Ristorante Amarcord og Osteria da Joni velsmakende alternativer. Kafeene og barene langs sjøsiden frister med fylt piadina. Det har blitt en vanlig trend at turister fokuserer på helse og velvære når de velger overnattingssted, så mange hoteller har fitnessentre og spa. Andre hoteller har tilbud på spa med varme kilder. Har du lyst på en dagstur, kan du besøke Rocca di Gradara. Festningsverket her er en av Italias best bevarte middelalderstrukturer. Slottet på åsryggen er det perfekte stedet å besøke når du har takket ja til restplass-tilbudene våre til Cattolica.

De mest populære hotellene i Cattolica

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Waldorf Palace Hotel
Waldorf Palace Hotel
4 out of 5
Via Gran Bretagna 10, Cattolica, RN
Prisen er 591 kr per natt

Dette hotellet ved stranden ligger i Cattolica, 0,1 kilometer unna Le Navi akvarium og 4,7 kilometer unna Misano World Circuit Marco Simoncelli. Aquafan ligger ...

4/5Very Good! (214 anmeldelser)
Fint hotel og god service.

"Godt hotel med god service. God frokost og en spesiell takk til Gioseppe som jobbet i baren v/bassenget i 1 etc, for en service👏🏼 anbefales, god str på rommet til å være i Italia, rene håndklær, oppreide senger hver dag, aldri mangel på dopapir heller👍🏼😊"…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2016

Waldorf Palace Hotel
Kursaal Hotel
Kursaal Hotel
4 out of 5
Piazzale Primo Maggio, 2, Cattolica, RN
Prisen er 957 kr per natt

Dette hotellet, i sentrum, befinner seg rett ved stranden i Cattolica og 2 kilometer unna Fontana delle Sirene og Acquario Di Cattolica. Dessuten ligger Via ...

4.7/5Exceptional! (12 anmeldelser)

"Nel complesso l'hotel è molto bello, il personale molto gentile e disponibile. Molto buona la pulizia. Suggerirei solo un'attenzione maggiore alle dotazioni delle camere e del bagno e dilaterei un po' i tempi per il pranzo e la cena."…"

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2020

Kursaal Hotel
Hotel Cormoran
Hotel Cormoran
4 out of 5
Via Francia, 2, Cattolica, RN
Prisen er 1 015 kr per natt

Dette hotellet ligger ved stranden i Cattolica og få skritt fra Le Navi akvarium og Acquario Di Cattolica. Misano World Circuit Marco Simoncelli ligger 4,5 kilometer ...

3.9/5Good! (35 anmeldelser)

"Ottimo albergo ! Stanze pulite e personale cordiale , ci ritornerei più che volentieri."…"

Anmeldelse skrevet 22. jul. 2020

Hotel Cormoran

Populære steder å besøke i Cattolica

Acquario Di Cattolica
Bilde av Acquario Di Cattolica

Acquario Di Cattolica

Underholdning får du med en tur til Acquario Di Cattolica, et populært sted å besøke i Cattolica. Dette trendy området har strender som passer fint til en spasertur.

Piscina Di Cattolica
Bilde av Piscina Di Cattolica

Piscina Di Cattolica

Få med deg et arrangement ved Piscina Di Cattolica under turen til Cattolica. Dette trendy området har strender som passer fint til en spasertur.

Via Dante
Bilde av Via Dante

Via Dante

Under reisen til Cattolica kan du finne den perfekte gaven å ta med hjem hvis du stikker innom Via Dante. Området har et godt underholdningstilbud og monumenter du ikke bør gå glipp av.

Museo della Regina
Bilde av Museo della Regina

Museo della Regina

Pass på å sette av tid til å gå gjennom utstillingene ved Museo della Regina under reisen til Cattolica. Dette trendy området har strender som passer fint til en spasertur.

Italia i miniatyr
Bilde av Italia i miniatyr

Italia i miniatyr

Ha en spennende dag i Italia i miniatyr og se hvorfor denne fornøyelsesparken i Rimini er en favoritt. Området har strender som passer fint til en spasertur.

Augustus bue
Bilde av Augustus bue

Augustus bue

La fantasien ta deg med tilbake et par tusen år når du besøker en av verdens eldste gjenværende romerske buer. 

Populære aktiviteter i Cattolica

Marconi lounge i Bologna lufthavn (BLQ)
Bilde av Marconi lounge i Bologna lufthavn (BLQ)

Marconi lounge i Bologna lufthavn (BLQ)

259 kr
per voksen

Byer nær Cattolica

Gabicce Mare som viser kystby og kyst

Gabicce Mare

Gradara

Gradara