Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Tur til Cairns-strendene

Planlegger du en reise til Cairns-strendene? Vår reiseguide for Cairns-strendene er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Cairns-strendene. Les videre for å skape din pefekte reise til Cairns-strendene.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Cairns-strendene så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Cairns-strendene og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Cairns-strendene for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Cairns-strendene venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Cairns-strendene for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Cairns-strendene, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Cairns-strendene. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Cairns-strendene kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Cairns-strendene enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Cairns-strendene. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Cairns-strendene, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Cairns-strendene ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Cairns-strendene og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Cairns-strendene. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Cairns-strendene

Vis alle de 393 overnattingsstedene i Cairns-strendene
Imagine Drift Palm Cove 1 141 kr
Anmeldelse skrevet 23. aug. 2018
Mer informasjon
 
Imagine Drift Palm Cove

Imagine Drift Palm Cove

Cnr Veivers Rd Williams Esp, Palm Cove, QLD
   
  4,3 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Wonderful place, friendly staff!

  Fitzroy Island Resort 894 kr
  Anmeldelse skrevet 22. okt. 2018
  Mer informasjon
   
  Fitzroy Island Resort

  Fitzroy Island Resort

  Fitzroy Island via Cairns, Fitzroy Island, QLD
    
   4,1 av 5
   4.5 av 5.0 Stjerner

   Fantastisk opphold på en øy på Great Barrier Reef. Vi kunne snorkle rett fra stranden og se koraller, fisker i mange farger og snorkle tett på skilpadde. Flotte omgivelser på øya med flere turmuligheter gjennom regnskog til utsiktspunkt. Mulighet for å leie snorkel/kajakk/sup etc til å oppleve korallrev. ...

   Hotel Grand Chancellor Palm Cove 645 kr
   Anmeldelse skrevet 6. jul. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Grand Chancellor Palm Cove

   Hotel Grand Chancellor Palm Cove

   Coral Coast Drive, Palm Cove, QLD
     
    4,1 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Uitstekende bedden de ruime kamers en het fantastische personeel vooral aan de receptie

    Blue Lagoon Resort
    Anmeldelse skrevet 24. feb. 2015
    Mer informasjon
     
    Blue Lagoon Resort

    Blue Lagoon Resort

    22 - 26 Trinity Beach Road, Trinity Beach, QLD
      
     4,4 av 5
     4.5 av 5.0 Stjerner

     Kun internett ved resepsjon. Ingen oppvaskmaskin. Ellers greit. Lite treningsrom.

     Sarayi Boutique Hotel 816 kr
     Anmeldelse skrevet 9. jun. 2019
     Mer informasjon
      
     Sarayi Boutique Hotel

     Sarayi Boutique Hotel

     95 Williams Esplanade, Palm Cove, QLD
       
      4,1 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      This is a lovely hotel right on the waterfront at Palm Cove a lovely little village community in Queensland, with a beautiful beach. Palm Cove also offers some really special restaurants. Highly recommend Sarayi, equal to the more well known hotel chains and upmarket hotels, excellent value for ...

      Kewarra Beach Resort & Spa 1 353 kr
      Anmeldelse skrevet 5. jan. 2016
      Mer informasjon
       
      Kewarra Beach Resort & Spa

      Kewarra Beach Resort & Spa

      Kewarra Street, Kewarra Beach, QLD
        
       4,5 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Relaxing place at the seaside half hour drive north of Cairns. Swimming pools at the resort. Great Barrier reef is the main reason for visiting. Lot of tours from the Cairns harbour. December is start of rain season for sure.

       Peppers Beach Club and Spa - Palm Cove 2 011 kr
       Anmeldelse skrevet 12. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       Peppers Beach Club and Spa - Palm Cove

       Peppers Beach Club and Spa - Palm Cove

       123 Williams Esplanade, Palm Cove, QLD
         
        4,5 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        The hotel atmosphere and surroundings were excellent, ideal for a short stay - pools are brilliant for kids but avoid Aussie school holidays if you want a quieter time. Rooms are well appointed although some maintenance required in areas such as wardrobe doors.

        Coral Sands Resort 1 624 kr
        Anmeldelse skrevet 10. mar. 2016
        Mer informasjon
         
        Coral Sands Resort

        Coral Sands Resort

        Cnr Trinity Beach Rd & Vasey Esplanade, Trinity Beach, QLD
          
         4,5 av 5
         4.5 av 5.0 Stjerner

         Hotellet ligger ca. 20 km. nord for Cairns. Leiebil på stedet, men anbefaler å leie fra flyplassen (55 dollar for drosje til hotellet). Fire restauranter like ved. Leilighetshotell der man ordner frokost etc. selv. Til supermarked ca.1km. Har effektivt turopplegg f.eks. til Great Barrier Reef. Cairn ...

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.