Ferie i Binghamton

Denne pittoreske byen sentralt i staten New York kan skilte med gallerier, museer, delstatsparker og naturreservater.

Binghamton ligger i en dal der to elver møtes, i et svært vakkert område. En ferie i Binghamton kan by på så mangt. Du kan gå lange turer og se på dyrelivet, sette deg inn i lokalhistorien og se på kunstneriske mesterverker.

Byen har mange kunstgallerier og studioer, der verker av lokale og internasjonale kunstnere er utstilt. Se på malerier og skulpturer fra hele verden på Binghamton University Art Museum. På Africa House kan du se på kunst fra den afrikanske landflyktigheten. New York Art Collection kan skilte med verker fra viktige kunstnere fra det 19. og 20. århundret, deriblant Salvador Dali og Pablo Picasso. Omvisninger er bare etter avtale.

Du bør også sette av litt tid til å utforske Binghamtons andre kulturelle rikdommer. På Roberson museum og vitenskapssenter kan du undersøke fossiler og se på stjerner i planetariet. I Phelps Mansion, bygd i 1870, kan du se på møbler og malerier fra perioden.

Binghamton har parker, lekeplasser og mer for barna. I Binghamton Zoo ved Ross Park kan du se på hundrevis av dyr, deriblant leoparder, tigere, ulver, pandaer og slanger. Ved siden av ligger Discovery Center of the Southern Tier, med interaktive aktiviteter og en historiehage med figurer fra barnebøker.

I og rundt Binghamton finnes det en god del grøntområder. Gå på tur i Chenango Valley delstatspark, og kjøl deg ned i en av sjøene. Om vinteren kan du gå på langrennsski her. I Binghamton University naturreservat kan du se etter fugler, sommerfugler og pattedyr, som for eksempel coyoter, bevere og hjorter. Du kan sykle langs Binghamton River Trail og finne fred i sinnet ved synet av blomstene i Cutler Botanic Garden.

Hvis du er på ferie i Binghamton mellom 1. mai og Memorial Day (siste mandagen i mai), kan du få en gratistur på en gammel karusell. De seks store underholdningsapparatene i tre er plassert i seks forskjellige parker. De var en gave fra en velstående forretningsmann i den første halvdelen av det 20. århundret. Han insisterte på at de offentlige myndighetene aldri skulle ta betalt for en tur.

Du kan komme deg til Binghamton med fly til Greater Binghamton Regional Airport. Oppholdet kan by på vakker natur, dyreliv og kultur.


De beste hotelltilbudene

Se alle hoteller i Binghamton
1.0 av 5.0
1.5 av 5.0
2.0 av 5.0
2.5 av 5.0
3.0 av 5.0
3.5 av 5.0
4.0 av 5.0
4.5 av 5.0
5.0 av 5.0
De mest populære pakketilbudene som er funnet av våre reisende
De mest populære pakketilbudene som er funnet av reisende fra [originCity]

De beste tilbudene på fly + hotell

Se alle pakkereiser til Binghamton

De beste tilbudene på fly

Se alle Binghamton flyvninger

Bestill ferie til Binghamton