Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller nær Bastion 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller ved Bastion 5 i Gamlebyen

Søk etter hoteller i Bastion 5 på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Bastion 5 ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Bastion 5
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Bastion 5
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Bastion 5. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Bastion 5
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Bastion 5 – så lenge de varer

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Bastion 5?
Bastion 5 ligger i Fredrikstad. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 10 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste overnattingsstedet i nærheten av Bastion 5?
Magasinet: et B&B-hotell 3 stjerner har både gratis wi-fi og gratis parkering. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Bastion 5 og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Et par andre valgmuligheter ikke langt unna er blant annet Quality Hotel Fredrikstad og Gamlebyen Hotell- Fredrikstad.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Bastion 5?
Ja, de aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før planlagt ankomst. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer med <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Bastion 5.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Bastion 5?
Landemerker som Østre Fredrikstad kirke og Kongsten fort passer for reisende som er ute etter kulturopplevelser. Vispen badeplass, Buvikstranda og Enhus er flotte steder for å nyte sjøluft og strandliv. På severdigheter som Gamlebyen Modelljernbanesenter og Stiftelsen Litteraturhuset i Fredrikstad kan du få noen gode kulturopplevelser.

Nylige anmeldelser i Bastion 5