Ferieboliger i Bardolino

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Bardolino

Sisan Family Resort
4 out of 5
Via Fontane 19, Bardolino, Provincia di Verona, 37011
Hvis du bor i denne residensen i Bardolino, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og parkering (inkludert). ...
4,5/5 Wonderful! (22 anmeldelser)
Hübsche Wohnung in Siedlung nahe See
"Hübsche Siedlung und Wohnung, 2 Zimmer mit Wohnküche. Morgenessen mit Buffet, Öffnung 7h30 ist ein bischen spät wenn man etwas unternehmen möchte"

Anmeldelse skrevet 30. sep. 2022

La Rocca Camping Village
4 out of 5
Via gardesana dell'acqua 37, Bardolino, VR, 37011
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 057 kr per natt fra 24. okt. til 25. okt.
Hvis du bor på denne campingplassen med familievennlig profil i Bardolino, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet en stand i nærheten, 2 boblebad ...
4,3/5 Excellent! (115 anmeldelser)
Bra utgangspunkt for badeferie
"Fin hytte med velfungerende planløsning. Helt OK kvalitet, bassengområdet var ryddig og pent. Bra utvalg i restauranten med hyggelig betjening. Vil komme tilbake."

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2018

Corte San Luca Apartments
Piazzetta San Giovanni 15, Bardolino, VR, 37011
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 908 kr per natt fra 28. okt. til 29. okt.
Du kan bo i denne residensen med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Bardolino. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) ...
4,5/5 Wonderful! (84 anmeldelser)
"Central but quiet location with excellent standard"

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2019

Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Appartamenti Arca & Ca' Mure
Strada dell’Arca, 3, Bardolino, VR, 37011
Du kan bo på dette leilighetshotellet under turen til Bardolino. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Gjestene sier ...
4,1/5 Very Good! (82 anmeldelser)
Fantastisk opphold
"fin leilighet i leilighetsbygg, hyggelig og hjelpsomt personale.Kommer gjerne hit igjen. Eneste negativt var at der var ganske lytt."

Anmeldelse skrevet 2. jul. 2015

Beatrix - Apartments
3 out of 5
Via Marconi 1, Bardolino, VR, 37011
Hvis du bor i denne residensen i Bardolino, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et utendørs basseng og parkeringsplasser. ...
3,7/5 Good! (25 anmeldelser)
Roligt ophold
"Roligt sted med god plads og tæt på byen"

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2022

Pen terrasse med en idyllisk hage
Du kan bo i denne leiligheten med familievennlig profil under oppholdet i Bardolino. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et badeland og parkeringsplasser. ...
4,3/5 Excellent! (24 anmeldelser)
Schöner Kurzurlaub
"Alles wie beschrieben, in einer bezaubernden Landschaft."

Anmeldelse skrevet 9. sep. 2022

Bondegård i sentrum 50 meter fra sjøen, 3 soverom, 3 bad, klima, garasje, TVSat, Wi-Fi
Du kan bo i denne ferieboligen med familievennlig profil under oppholdet i Bardolino. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en TV og kabel-TV/parabol. Gjestene ...
4,2/5 Very Good! (59 anmeldelser)
Super zentrale Lage!
"Alles prima, kommen gerne wieder."

Anmeldelse skrevet 19. sep. 2022

Camping Serenella
3 out of 5
Loc.Mezzariva, 19, Bardolino, VR, 37011
Hvis du bor på denne campingplassen ved stranden i Bardolino, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet parkering (inkludert), et utendørs basseng ...
3,9/5 Very Good! (73 anmeldelser)
"Dårlig oppfølging av hotels.com med hjelp av opphold etter og ikke fått det du har bestilt"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2016

Appartamenti Bellavista
Via Palai, Loc. Vignol, Bardolino, VR, 37011
Du kan bo i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Bardolino. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) ...
4,8/5 Exceptional! (18 anmeldelser)
"There were 14 units, a decent size pool, 2 washing machines and a BBQ area. The units were very clean, spacious with air conditioning (a must in 30 degree weather). Views over lake Garda, vineyards and olive trees were amazing. Our family of 4 were very happy here!"

Anmeldelse skrevet 18. aug. 2019

Dogoli Country Apartments
Strada Dogoli, 3, Bardolino, Verona, 37011
Prisen er 1 554 kr per natt fra 17. okt. til 18. okt.
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Bardolino. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et utendørs basseng. Populære severdigheter ...
4,6/5 Wonderful! (5 anmeldelser)
Ruhe und Erholung
"Schöne gepflegte Anlage mit herrlichem Pool."

Anmeldelse skrevet 29. jun. 2022

Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Bardolino
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Bardolino du kanskje er interessert i

Aqualux Hotel Spa & Suite

Aqualux Hotel Spa & Suite

4 out of 5
Via Europa Unita 24/B, Bardolino, VR, 37011
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Hotel Maximilian

Hotel Maximilian

3 out of 5
Via Nicolò Copernico 2, Bardolino, 37011
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 306 kr for en feriebolig i , og opptil 2 109 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 4.3? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Bardolino?

Ja, det er flere ferieboliger bare 10,4 km fra Gardaland, slik at du kan slappe av og nyte stillheten et stykke unna menneskemengden. Mange av turistene i Bardolino skryter av spasentrene og innsjøene. Sørg også for å sette av tid til vingårdene og templene mens du er i området.

Hva er noen av de beste ferieboligene i Bardolino?

Magnificent Holiday Home in Bardolino With Private Pool: Gjestene gir gode skussmål til denne ferieboligen i Bardolino, som ligger i en forstad og har et utendørs basseng, en terrasse og grill, slik at du enkelt kan finne deg til rette i dine nye omgivelser. Av kjøkkenutstyr har du mikrobølgeovn tilgjengelig, slik at det blir enklere å planlegge måltidene dine. Du kan benytte deg av hagen i denne ferieboligen for å slappe av mens du er på ferie. Andre gode boliger til leie i Bardolino er Bondegård i sentrum 50 meter fra sjøen, 3 soverom, 3 bad, klima, garasje, TVSat, Wi-Fi og Ferieparadis på Gardasjøen.

Hvor mange ferieboliger finnes det i Bardolino?

Velg blant 58 ferieboliger i Bardolino på Expedia, og få en minneverdig ferie.

Hva er det å finne på i Bardolino?

De kulturelle severdighetene omfatter blant annet Cantina F.lli Zeni vinmuseum og Sisan museum, mens Spiaggia Cisano er et fint sted å dra for å nyte naturen. Andre severdigheter i byen som du kan besøke, er blant annet Guerrieri Rizzardi vingård og San Nicolo og San Severo-kirken.

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg leier en feriebolig i Bardolino?

En feriebolig er en privat eiendom som du kan overnatte i over flere uker eller i bare noen netter når du reiser til Bardolino. Når du leier en feriebolig, har du ofte tilgang til fasiliteter som terrasse og wi-fi så du kan slappe av på samme måte som hjemme. Er du opptatt av at det skal være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg en ekstra trygghet vekk fra fulle heiser og travle resepsjoner, og slik kan du fortsatt dra ut og oppleve verden. Det er dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et veldig godt valg for barnefamilier eller til en tur med vennegjengen.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Bardolino
expedia-verifiserte anmeldelser