Reiser til Ayia Napa 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Ayia Napa og spar

De mest populære hotellene i Ayia Napa

Nissi Beach Resort
Nissi Beach Resort
4 out of 5
Nissi Avenue, Nissi Beach, Ayia Napa
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 549 kr per natt fra 3. nov. til 3. nov.
4.3/5 Excellent! (296 anmeldelser)
Fulltreffar !
"Morgonbad på stranda , rein havbotn , klårt vatn , hav og himmel, overoppfylling av mine forventningar om sommar i november !"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2014

Nissi Beach Resort
Nissiblu Beach Resort
Nissiblu Beach Resort
5 out of 5
Nissi Avenue 75C, Ayia Napa
Prisen er 1 586 kr per natt fra 28. okt. til 28. okt.
4.6/5 Exceptional! (105 anmeldelser)
"Molto nuova"

Anmeldelse skrevet 10. okt. 2021

Nissiblu Beach Resort
Hotel Napa Suites - Adults Only
Hotel Napa Suites - Adults Only
4 out of 5
29-31 Demokratias Street, Ayia Napa
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 823 kr per natt fra 18. nov. til 18. nov.
4.5/5 Wonderful! (65 anmeldelser)
Excellent hôtel, excellente vue sur la mer.
"Personnel : au top ! Souriant, disponible et à l’écoute. Hotel bien situé à une dizaine de minutes à pieds d’Ayia Napa, très pratique, très propre et calme. Nous avons séjourné dans la suite avec piscine privée, pas vraiment de vis-à-vis donc très bien. Convient pour 2 adultes. La piscine de l’hôtel ..."

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2021

Hotel Napa Suites - Adults Only
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Ayia Napa

Strandferie i Ayia Napa

En reise til Ayia Napa kan være midt i blinken for deg. Forny energien med skvulpende bølger og salt, frisk luft. Hvis du vil holde deg nær sentrum av Ayia Napa, bør du velge et overnattingssted i nærheten av Nissi-stranden (bare 3 kilometer unna). Hvis planen er å å bli en stund, kan du bestille en av våre Ayia Napa-pakkereiser. På den måten vil du ikke bare spare penger, men du kan også ta turen til andre flotte strender, som Konnos-bukten strand og Stranden i Den greske bukta. Det er ingen dårlig deal!

Dette bør du vite om Ayia Napa

  • Tilbring ferien nær vannet for å få et avbrekk fra hverdagens stress og mas. Velg et av våre strandhoteller i Ayia Napa for å få litt oppkvikkende sjøluft.
  • Ayia Napa kan også friste med et imponerende utvalg av villaer. Nissi Beach Villa og Napa Heights Villa er svært populære blant mange reisende og er verdt å sette på listen.
  • På vår side med aktiviteter i Ayia Napa finner du gode forslag til severdigheter og aktiviteter i området. Men lite måler seg med lokalkunnskap, og siden det bor omtrent 2800 i Ayia Napa, er det mange å spørre for å få noen gode tips.
  • Hvis du er på utkikk etter steder å besøke mens du er i byen, kan du legge til Nissi-stranden, Konnos-bukten strand og Water World Ayia Napa på listen din. Du bør også se på Ayia Napa-tilbudene våre for å få gode priser på blant annet hoteller og opplevelser.

Ofte stilte spørsmål