Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

ArvidsjaurSverige

Gå fotturer eller stå på ski i fjellene, eller ta en sledetur med energiske hunder før du avslutter dagen med et nydelig måltid.

Arvidsjaur har et stort utvalg friluftsaktiviteter, så de som liker å holde seg i aktivitet, har kommet til rett sted. Tettstedet er et utmerket reisemål til alle årstider.

Arvidsjaur ligger omtrent 110 kilometer sør for polarsirkelen i sentrale Lappland. De kalde vintrene har gjort Arvidsjaur til det perfekte teststedet for vinterkjøring, og mange europeiske bilprodusenter kommer hit for å teste nye biler. Arvidsjaur er også basen til den svenske hærens jegerbataljon.

På en weekendtur til Arvidsjaur bør du benytte muligheten til å besøke Samebyen. På den tiden da det var obligatorisk for alle i Sverige å gå i kirken, trengte samene et sted å overnatte da de kom hit for å gå i gudstjeneste. I Samebyen kan du se de typiske hyttene som de bodde i, og lære om hvordan de levde. Trekirken i Arvidsjaur er også verdt et besøk. Kirken ble bygget mellom 1900 og 1902 i ny-gotisk stil.

Selv om det finnes mange kulturattraksjoner i Arvidsjaur, er nok tettstedet best egnet for friluftsaktiviteter. Det er det perfekte stedet for et stort utvalg friluftsinteresser, fra fiske, jakt, rafting og ski, til hundeslede- og snøscooterkjøring. Det finnes flere selskaper i området som organiserer fantastiske pakketilbud som er svært populære.

På tettstedet ligger også Prästberget, en sentralt beliggende ski- og snøbrettbakke for mer erfarne kjørere. Og hvis du liker å gå på langrennsski, finner du rundt 40 kilometer med løyper, hvorav elleve kilometer er lysløype. Hvis du besøker stedet om sommeren, er det mange flotte løyper du kan gå, blant annet noen som går langs bredden av Arvidsjaursjön.For de som liker å holde varmen og kanskje svømme litt, anbefales Centrumbadet fritidssenter, som ligger midt i sentrum av Arvidsjaur.

Den enkleste måten å reise til Arvidsjaur på er med bil, tog eller via luftveien fra Stockholm. Det går daglige avganger fra Stockholm til Arvidsjaur lufthavn, som ligger bare noen få kilometer fra sentrum. Det er også mulig å ta Inlandsbanan hele veien til Arvidsjaur til visse tider av året.

Hvorfor ikke bestille en ferie i Arvidsjaur, der du kan oppleve den fantastiske svenske naturen, den lokale samekulturen og et bredt utvalg varierte aktiviteter.

De mest populære hotellene i Arvidsjaur

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Hotell Laponia
Hotell Laponia
3 out of 5
Storgatan 45, Arvidsjaur
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 164 kr per natt

Dette hotellet ligger i landlige omgivelser og 2 kilometer unna Arvidsjaur kirke og Arvidsjaurs Golfklubb. Den gamle presteboligen ligger 2,3 kilometer unna. ...

4.2/5Very Good! (439 anmeldelser)

"👍"…"

Anmeldelse skrevet 22. des. 2019

Hotell Laponia
Myrkulla Lodge
Myrkulla Lodge
2.5 out of 5
Myrkulla, Arvidsjaur, Norrbotten

Denne hytta ligger ved en innsjø og 52 kilometer unna Northern Sustainable Futures, Den gamle presteboligen og Arvidsjaur kirke.

Myrkulla Lodge
2 Roms Overnatting i Arvidsjaur
2 Roms Overnatting i Arvidsjaur
Lomträsk, Arvidsjaur, Norrbottens län

Dette feriehjemmet ligger i Arvidsjaur, 11,9 kilometer unna Northern Sustainable Futures og 40 kilometer unna Den gamle presteboligen og Arvidsjaur kirke. Arvidsjaurs ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Gemütlich, ruhig und so schön zum Abschalten

"Wir haben uns sehr wohl gefühlt und haben eine tolle Zeit dort verbracht. Tomas hat uns ein paar Bobs für die Kinder bereit gestellt, echt toll, vielen Dank :-) Das Draußen-Klo hatten wir zwar nicht erwartet gehabt, fanden aber das es total dazu gepasst hat und wir fanden es letztendlich sogar toll, ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. mar. 2020

2 Roms Overnatting i Arvidsjaur

Populære steder å besøke i Arvidsjaur

Storforsens naturreservat
Bilde av Storforsens naturreservat

Storforsens naturreservat

Opplev naturen ved Storforsens naturreservat, et flott grøntområde i Vidsel.

Anmeldelser av Arvidsjaur

4

Populært reisemål

5 - Fantastisk
0
5 - Fantastisk 0%
4 - Bra
2
4 - Bra 100%
3 - OK
0
3 - OK 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

4/5 - Bra

Verifisert reisende

21. jul. 2019

Topp plass 

Byer nær Arvidsjaur