Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Frankrike grunnet COVID-19.

Reiser til Annecy 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Annecy med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Annecy. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Annecy

L'Impérial Palace
L'Impérial Palace
4 out of 5
Hent priser
4.4/5Excellent! (693 anmeldelser)
Superb place to stay for a few days.

"Et fantasist hotel med en superb beliggenhet.. Gangavstand til fleer restaurateur."…"

Anmeldelse skrevet 26. jun. 2017

L'Impérial Palace
Novotel Annecy Centre
Novotel Annecy Centre
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 895 kr per natt fra 6. des. til 7. des.
4/5Very Good! (687 anmeldelser)
Novotel Annecy

"Hyggelig betjening på hotellet. God service. Sentral beliggenhet Frokosten var også god. Gratis minibar Rent og ryddig på hotellet, men rommene kunne gjerne fått en lett oppussing og gjerne byttet ut tepper med gulv"…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2018

Novotel Annecy Centre
L'Ecrin d'Annecy
L'Ecrin d'Annecy
89 rue de Geneve, Annecy
Prisen er 1 772 kr per natt fra 1. jan. til 2. jan.
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)

"Nous avons passé un excellent séjour à L’Ecrin d’Annecy. L’appartement se situe dans une résidence privée au calme. Il est conforme aux photos et est très propre. En plus d’un équipement complet, on a eu la malchance d’avoir le lave vaisselle qui ne marchait pas. Quelques ustensiles de cuisine en ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2020

L'Ecrin d'Annecy
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Annecy

Sett sammen din pakkereise med fly og hotell hos Expedia. Vi ønsker å hjelpe deg og reisefølget ditt med å bestille den perfekte pakken med fly og hotell. Tenk på alt du kan gjøre i Annecy med pengene du får til overs. Bestill en pakkereise i dag og spar opptil $603! Vår store internasjonale database tilbyr 321,000 hoteller over hele verden og opptil 400 partnerflyselskaper. Dessuten gir vi deg store rabatter. I dag er dagen for å starte planleggingen av reisen til Annecy. På Expedia kan du finne noen av de beste prisene og tilbudene. Du kan endre reiseruten hos oss, ettersom vi ikke krever avbestillingsgebyr for de fleste av våre hotellbestillinger.

Annecy: steder å besøke

Her kommer de aller beste tipsene til hva du bør oppleve på ferien til Annecy. Finn fram blokk og blyant og se om du ikke kan få laget en reiseplan. Mens du går rundt og lar deg fascinere av de mange interessante lydene og inntrykkene i byen, burde du være på utkikk etter Annecy slott og Menthon-slottet. Disse velkjente severdighetene kommer nok til å være et høydepunkt på ferien. Mange tilreisende kommer hit for å oppleve St. Francis kirke. Hva med å legge til attraksjonen på listen din? I tillegg burde du ta turen til Prison d'Annecy og Notre-Dame-de-Liesse kirke.

Flyplassene som ligger nærmest Annecy

Gå gjennom sikkerhetskontrollen, gå på flyet, finn setet ditt og nyt turen. Den spennende turen til Annecy er bare en flytur unna. Når flyet har landet på Cointrin Internasjonale lufthavn (GVA), befinner du deg 35 kilometer fra sentrum av byen.