Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

5 stjerner hoteller i Southend-on-Sea

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Southend-on-Sea: populære 5 stjerner hoteller

Chelmsford Serviced Apartments
5 out of 5
43 Baddow Road, Chelmsford, England
Prisen er 1 331 kr per natt
4.8/5Exceptional! (21 anmeldelser)
A great find

"Lovely apartment, great location"…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Chelmsford Serviced Apartments
The Old Vicarage
Hent priser
5/5Exceptional! (115 anmeldelser)

"Genial hosts who made us feel most welcome. Accommodation was of a high standard as was the breakfast. An extremely pleasant stay"…"

Anmeldelse skrevet 27. feb. 2020

The Old Vicarage
Suenos Guesthouse
Hent priser
4.8/5Exceptional! (21 anmeldelser)
Great place

"Great place, lovely people A*"…"

Anmeldelse skrevet 16. feb. 2020

Suenos Guesthouse
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Southend-on-Sea
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 5 stjerner hotell i Southend-on-Sea

Hotell med 5 stjerner i Southend-on-Sea

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standarden på hoteller med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som angitt i Norsk Hotellklassifisering.

5-stjerners hotell i Southend-on-Sea betyr at hotellet har en eksklusiv og luksuriøs standard. Hotell med fem stjerner i Southend-on-Sea er ifølge NHK et fullservicehotell med eksklusiv romstandard og serviceytelser på et høyt nivå. I denne kategorien er resepsjon og romservice tilgjengelig hele døgnet. Frokost er oftest inkludert, og én eller flere restauranter tilbyr lunsj og middag à la carte. All bevertning bør være utenom det vanlige. Det samme gjelder innredning, detaljer og fasiliteter i rom og suiter. Svømmebasseng og/eller spa finnes på hotellet.

Overnattingsstedene med fem stjerner har vakre eller unike bygninger og utsøkt beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet til spesielle attraksjoner eller legge vekt på gourmetmat, godt drikke og gjerne romantikk. Felles for disse er at du og dere vil få oppfylt alt dere ikke visste dere ønsket i løpet av oppholdet.

Søk etter et 5 stjerner hotell i Southend-on-Sea. Du kan finne overnatting på et billig 5 stjerner hotell i Southend-on-Sea ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 5 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Southend-on-Sea.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Southend-on-Sea. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 5 stjerner hotell i Southend-on-Sea for dine datoer.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Southend-on-Sea