5 stjerner hoteller i Odense

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Odense: populære 5 stjerner hoteller

Danhostel Odense City
5 out of 5
Østre Stationsvej 31, Odense, Fyn
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
718 kr
per natt
15. des.–16. des.
3.8/5Bra! (32 anmeldelser)
Molto disponibili

"Sono stati molto disponibili nel tenermi lo zaino molto prima del check-in"…"

Anmeldelse skrevet 6. sep. 2019

Danhostel Odense City
Danhostel Svendborg
5 out of 5
Vestergade 45, Svendborg
779 kr
per natt
12. des.–13. des.
4.2/5Utmerket! (98 anmeldelser)
Kan anbefales

"Vi ble overrasket over at et vandrehjem kunne være så fint. Fantastisk frokost og nydelig beliggenhet. Svendborg er i tillegg en koselig by."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2019

Danhostel Svendborg
CampOne Bøjden Strand
5 out of 5
Bøjden Landevej 12, Faaborg, Fyn
Hent priser
4.5/5Fantastisk! (2 anmeldelser)

"Super fin campingplads og dejligt område. Venligt og hjælpsomt personale. Gode muligheder for hele familien. Fik dog ikke den type hytte vi havde bestilt... Måtte lave en opgradering med merbetaling."…"

Anmeldelse skrevet 14. aug. 2018

CampOne Bøjden Strand
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Odense
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 5 stjerner hotell i Odense

Hotell med 5 stjerner i Odense

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standarden på hoteller med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som angitt i Norsk Hotellklassifisering.

5-stjerners hotell i Odense betyr at hotellet har en eksklusiv og luksuriøs standard. Hotell med fem stjerner i Odense er ifølge NHK et fullservicehotell med eksklusiv romstandard og serviceytelser på et høyt nivå. I denne kategorien er resepsjon og romservice tilgjengelig hele døgnet. Frokost er oftest inkludert, og én eller flere restauranter tilbyr lunsj og middag à la carte. All bevertning bør være utenom det vanlige. Det samme gjelder innredning, detaljer og fasiliteter i rom og suiter. Svømmebasseng og/eller spa finnes på hotellet.

Overnattingsstedene med fem stjerner har vakre eller unike bygninger og utsøkt beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet til spesielle attraksjoner eller legge vekt på gourmetmat, godt drikke og gjerne romantikk. Felles for disse er at du og dere vil få oppfylt alt dere ikke visste dere ønsket i løpet av oppholdet.

Søk etter et 5 stjerner hotell i Odense. Du kan finne overnatting på et billig 5 stjerner hotell i Odense ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 5 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Odense.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Odense. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 5 stjerner hotell i Odense for dine datoer.

Flere reisealternativer