Fly til Odense

Odense er den tredje største byen i Danmark. Denne gamle byen er eksentrisk og historisk, med trollskulpturer og mye annet spennende. Så en reise til Odense, en av Danmarks mest eventyrlige byer, frister nok mange. Selv om den er en offisiell sykkelby, foretrekker nok mange likevel leiebil i Odense. Hvis du benytter deg av søkeverktøyet her på Expedia.no, hjelper vi deg med å finne både flybilletter til Odense og et billig hotell i Odense – noe du kan spare penger på hvis du bestiller begge deler samlet. Mange mener at Odense er selve hjertet i Danmark, så når du legger ferien dit er du med andre ord sentralt plassert i landet. Du trenger ikke lete lenge for å finne gamle hus og slott i byen. Dette er nemlig en eventyrlig by fylt med kultur, historie, poesi og natur.

Eventyrlige slott

. Odense er en by med mye historie og var hjembyen til blant andre vikingkongen Knut den hellige, som ble Danmarks første helgen etter sin død, og eventyrforfatteren H. C. Andersen. Og når du setter deg på et fly til Odense, er du ikke langt fra Egeskov Slott når du lander. Dette er et sted som har mye spennende å se både for liten og stor. Området rundt og utenfor slottet er eksepsjonelt vakkert. Du kan parkere sykkelen, hvis du sykler, ved inngangen, og deretter rusle rundt nede ved vannet, eller gå inn i slottet for å ta en titt på de fine samlingene antikke biler, fly og motorsykler – dette er et syn du bør få med deg!

Flyreiser til Odense fra flyplasser i Norge

For mange er slottet grunn nok alene til å dra på ferie til byen. Skal du fly til Odense, er deg greit å vite at byen ikke er så langt fra Norge, så det er en kort flytur. Denne sjarmerende byen har mye å by på, spesielt når det kommer til å drømme seg bort i eventyrenes verden. Med alt fra gamle bygninger fra norrøn tid til et av Danmarks største kjøpesentre, vil en rask flytur til Odense være en fin ferie som du kan ta med hele familien, venner eller kanskje en kjæreste på.Kastrup lufthavn

Kastrup lufthavn, eller Københavns lufthavn som er det offisielle navnet, er hovedflyplassen for internasjonale flyreiser i Danmark. Flyplassen ligger på øya Amager, 164 kilometer fra Odense. Med leiebil tar det i underkant av to timer før du er fremme, og vel fremme kan du bruke bilen til å se deler av Danmark du ellers ikke ville fått sett. Når du lander på Kastrup lufthavn, har du både shoppingmuligheter du kan utforske og kafeer hvor du kan kose deg. Hvis dette høres ut som noe for deg, finner du fly til Odense her på Expedia.no. Du får opp en oversiktlig liste som blant annet kan sorteres etter billige flybilletter til Odense. Dette gjør det enkelt å finne de billige billettene, så du kan spare penger og virkelig nyte reisen!