Johanneberg

5 stjerner hoteller i Johanneberg

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Johanneberg: populære 5 stjerner hoteller

Elite Plaza Hotel Göteborg
5 out of 5
Vaestra Hamngatan 3, Göteborg
1 059 kr
per natt
1. des.–2. des.
4.4/5Utmerket! (2,891 anmeldelser)

"Maten var absolutt ikke god. Fikk suppe som smakte bare salt. Og en burger som var helt rå inni. lite utvalg i roomservice meny. Eneste aircondition på rommer var en vifte som stod på gulvet. Hadde forventet mer av et 5 stjerners hotell. Men ellers greit."…"

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2019

Elite Plaza Hotel Göteborg
Upper House
5 out of 5
Mässans gata 24, 25th floor, Göteborg
2 921 kr
per natt
25. nov.–26. nov.
4.8/5Enestående! (595 anmeldelser)

"Veldig bra rom. Fantastisk frokost. Fin spa."…"

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2019

Upper House
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Johanneberg
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 5 stjerner hotell i Johanneberg

Hotell med 5 stjerner i Johanneberg

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standarden på hoteller med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som angitt i Norsk Hotellklassifisering.

5-stjerners hotell i Johanneberg betyr at hotellet har en eksklusiv og luksuriøs standard. Hotell med fem stjerner i Johanneberg er ifølge NHK et fullservicehotell med eksklusiv romstandard og serviceytelser på et høyt nivå. I denne kategorien er resepsjon og romservice tilgjengelig hele døgnet. Frokost er oftest inkludert, og én eller flere restauranter tilbyr lunsj og middag à la carte. All bevertning bør være utenom det vanlige. Det samme gjelder innredning, detaljer og fasiliteter i rom og suiter. Svømmebasseng og/eller spa finnes på hotellet.

Overnattingsstedene med fem stjerner har vakre eller unike bygninger og utsøkt beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet til spesielle attraksjoner eller legge vekt på gourmetmat, godt drikke og gjerne romantikk. Felles for disse er at du og dere vil få oppfylt alt dere ikke visste dere ønsket i løpet av oppholdet.

Søk etter et 5 stjerner hotell i Johanneberg. Du kan finne overnatting på et billig 5 stjerner hotell i Johanneberg ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 5 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Johanneberg.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Johanneberg. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 5 stjerner hotell i Johanneberg for dine datoer.

Flere reisealternativer