Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden


Se prisene på hoteller i Østlandet

I kveld 19. aug. - 20. aug.
Denne helgen 23. aug. - 25. aug.
Neste helg 30. aug. - 1. sep.

Østlandet: populære 1 stjerner hotell

Vis alle de 288 overnattingsstedene i Østlandet

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Geilo Vandrerhjem
Geilo Vandrerhjem
1.0 av 5.0 Lienvegen 139, Hol
3,9/5 (7 anmeldelser)
716 kr per natt for 2 gjester

Hyggelig betjening. Fikk låne sengetøy gratis. Greit antall dusjer og toalett i forhold til antall rom. Frokosten var helt grei.

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2018
Kart

Reiseguide: 1 stjerner hotell i Østlandet

Hotell med 1 stjerne i Østlandet

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

1-stjernes hotell i Østlandet betyr at en minimumsstandard er fulgt. Hotell med en stjerne i Østlandet i Østlandet er ifølge NHK et hotell med enkel romstandard og felles dusj og toalett. I denne kategorien finnes Vandrerhjem, Bed and Breakfast, pensjonat og enkle hotell eller motell.

Overnattingsstedene med en stjerne vi gi deg de rimeligste prisene, og generelt vil disse hotellene være like rene og sikre som alle andre. Mange har ikke spesielle behov for service eller privat komfort når de skal bo på hotell. Ofte kan man godt klare seg med et trygt sted å overnatte, og heller bruke pengene sine på andre opplevelser.

Søk etter et 1 stjerner hotell i Østlandet. Du kan finne overnatting på et billig 1 stjerner hotell i Østlandet ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 1 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Østlandet.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Østlandet. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 1 stjerner hotell i Østlandet for dine datoer.