Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Strömstad

Hotell Strömstad
Strömstad

Tilbud på hotell + fly i Strömstad

Vis alle pakketilbud i Strömstad

Hoteller i Strömstad

Hotel Koster - Hoteller i Sydkoster
Rating: 3.0 Stars

Hotel Koster

Hamnevagen 41, Sydkoster - Kart
 
 
"Fint hotell med beliggenhet like ved sjøen"
Hadde et meget hyggelig opphold på Hotel Koster og vil gjerne anbefale hotellet til andre som kan tenke seg et avbrekk fra hverdagen og som vil bytte bort biltrafikk, støy og mas mot rolige omgivelser og frisk sjøluft.
RadierfraSlependen
Dette hotellet i Sydkoster (Kosterøyene) ligger i samme område som Saltö naturreservat og Strömstads Museum. I samme region …Mer
Laholmen Hotell - Hoteller i Stromstad
Rating: 3.0 Stars

Laholmen Hotell

Laholmen, Stromstad - Kart
 
 
"Hotellet var lett å finne, flott beliggenhet."
Hjertelig mottakelse, god parkering. Hotellet hadde tiltalende farger, interiør, var rett og slett koselig.
BerithfraNorge
Dette hotellet i Stromstad ligger i gåavstand fra Strömstads Museum. I samme område finner du dessuten Steinskipet ved …Mer
Tanums Gestgifveri - Hoteller i Tanum
Rating: 4.0 Stars

Tanums Gestgifveri

Apoteksvägen 7, Tanum - Kart
 
 
"Nydeleg gjestgiveri i gammel og koseleg stil."
Vart önska varmt välkommen og hemvist till eit koseleg og romantisk rom med skråvegger. Nydeleg mat i restauranten servert av hyggeleg kelner. Nydelege blomster og flott interiør rundt på hotellet. Sov berre ei natt, så fekk ikkje rusle rundt i området rundt hotellet dessverre. Tar det neste gong.
Anne MerethefraStavanger
Dette hotellet i Tanum (Tanumshede) ligger nær Vitlycke museum. I samme region finner du også Fjällbacka golfklubb og Saltö …Mer
TanumStrand - Hoteller i Grebbestad
Rating: 4.0 Stars

TanumStrand

TanumStrand, Grebbestad - Kart
 
 
"Flott hotell med kjempefin beliggenhet."
Et hyggelig bekjentskap. God standard og beliggenhet. Maten var god og betjeningen imøtekommende og hyggelige slik som det forventes.
ArnefraNorgeArne
Dette hotellet ved sjøen passer utmerket for familier og ligger i samme område som Vitlycke museum og Fjällbacka golfklubb.Mer
Rasta Nordby - Hoteller i Stromstad
Rating: 3.0 Stars

Rasta Nordby

Nordby, Stromstad - Kart
 
 
Dette hotellet i et shoppingområde ligger i samme region som Steinskipet ved Blomsholm, Fredriksten festning og Halden Golf …Mer
Quality Resort & Spa Stromstad - Hoteller i Stromstad
Rating: 3.0 Stars

Quality Resort & Spa Stromstad

Kebalvägen 229, Stromstad - Kart
 
 
Dette hotellet i sentrum av byen har et spa og ligger nær stranden og Strömstads Museum. I samme område finner du dessuten …Mer
Källviken Semesterby - Hoteller i Stromstad
Rating: 2.0 Stars

Källviken Semesterby

Caprivägen 61, Stromstad - Kart
 
 
Dette gjestgiveriet ved siden av en golfbane i Stromstad ligger like ved stranden og ikke langt unna Strömstads Museum. I …Mer

Søk blant 7 hoteller i Strömstad


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 435 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Reiseguide Strömstad

  Hotell Strömstad: Strömstad er en mellomstor by i Sverige hvor det bor rundt 12 500 mennesker. Den ligger svært nære den sørøstlige norske grensen, og mange reiser til Strömstad ene og alene for å dra på ”harryhandel”. Strömstad har imidlertid mye mer å by på enn shopping, og det er et godt utvalg av hoteller i området. Bruk Expedia for å enkelt finne et billig hotell i Strömstad.

  Det er hoteller med alt fra 2 til 4 stjerner i området, så du kan selv velge om du vil bo billig på et 2-stjerners hotell eller unna deg selv et mer luksuriøst opphold på et hotell med 5 stjerner.

  Hotellene ligger ganske så spredt rundt i området, så det kan være lurt å tenke over hotellets plassering før du bestiller. Vil du bo i sentrum av Strömstad, langs vannkanten eller kanskje på en av øyene i skjærgården? Det er også forskjellige typer hoteller man kan velge mellom, blant annet spa-hoteller, romantiske hoteller og familiehoteller.

  Les mer

  Shopping i Strömstad

  Det er umulig å skrive om Strömstad uten å komme inn på shoppingmulighetene i byen. Butikkene er nærmeste tilrettelagt for norske turister, og det er store kjøpesentre med massive butikker hvor nordmenn kan handle billig. Husk imidlertid på at du ikke kan ta med deg ubegrenset med varer hjem, så sjekk reglene før du handler.

  Aktiviteter

  Det har de siste årene dukket opp både golfbane og spa i Strömstad, noe mange setter pris på. Strömstad har også en flott skjærgård, hvor man blant annet kan dra på fisketur, selsafari eller rett og slett bare kose seg på stranden. Det er også mange flotte turstier i området, blant annet Blomsholm. Denne turen er på 6 km og tar deg med fra Blomsholm til Strömstad. Et annet alternativ er å ta ferge ut til Alaska, et naturreservat på Nordlångö. Det tar omtrent 20 minutter med båt fra Strömstad, og på sommerstid er dette et flott område for blant annet bading.

  Reise med barn i Strömstad

  Dersom du er på tur med hele familien din, vil nok de små sette pris på at du tar dem med til Daftöland – som ofte bare kalles ”Mini-Liseberg”. Dette er Sveriges minste, men kanskje aller mest familievennlige fornøyelsespark. Det er naturligvis barna som er i fokus i parken, og aktiviteter som teater, skattejakt, minigolf og sjørøvertokt er bare noe av det som foregår daglig. Det er også noen karuseller rundt om i parken, som både barn og voksen kan kose seg med. Parken retter seg inn mot barn opp mot 10-12 år.

  Turistkontor

  Dersom du ikke allerede har lagt planer for hva du vil gjøre under oppholdet ditt i Strömstad, er byens turistkontor et lurt stoppested. De holder til i Strömstad Infocenter i gaten Ångbåtskajen 1, og hjelper deg gjerne med alt fra tips om severdigheter og attraksjoner til organisering av begivenheter og praktiske detaljer om overnatting og restaurantene i området.

  Hotellbestilling: Strömstad

  Søk etter et hotell i Strömstad. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Strömstad ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Strömstad.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Strömstad. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Strömstad for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Strömstad. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Strömstad.

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.