Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i San Jose

Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i San Jose

Ting å gjøre i San Jose

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste San Jose har å by på! Hvis du planlegger en tur til San Jose kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til San Jose sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

San Jose-aktiviteter

San Jose er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i San Jose og gjør det lekende lett å utforske San Jose. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i San Jose som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i San Jose

San Jose tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i San Jose å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i San Jose.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i San Jose men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in San Jose

San José

San José kan ikke skryte av å ha mange kjente attraksjoner, men Zoo Ave og Ojo de Agua spapark er to severdigheter som ligger like i nærheten.

Hospital

Skal du til Hospital, bør du få med deg severdigheter som Museum for Costaricansk Kunst og Mercado Central.

Amón

Når du først er i Amón, bør du ta turen til severdigheter som Spirogyra sommerfuglpark og Simon Bolivar zoologiske hage.

Chinatown

God mat og interessante museer er noen av grunnene til at mange drar til Chinatown. Vil du se mer av området rundt, er Gullmuseet (Museo de Oro) og Nasjonalteater vel verdt et besøk.

Vennlige folkGåturerShopping

Merced

Skal du til Merced, bør du få med deg severdigheter som Mercado Central og Parque Central.

Santa Teresa

Santa Teresa har kanskje ikke så mange spennende severdigheter, men attraksjoner som Avenida Escazú og Costa Rica nasjonalstadion (Estadio Nacional de Costa Rica) ligger bare et lite stykke unna.