Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Gold Coast

Se de 10 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Gold Coast

Ting å gjøre i Gold Coast

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Gold Coast har å by på! Hvis du planlegger en tur til Gold Coast kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Gold Coast sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Gold Coast-aktiviteter

Gold Coast er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Gold Coast og gjør det lekende lett å utforske Gold Coast. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Gold Coast som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Gold Coast

Gold Coast tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Gold Coast å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Gold Coast.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Gold Coast men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Gold Coast

Broadbeach

Besøk et av Queenslands mest populære feriesteder, som kan by på glitrende strender, vakre kanaler, skyskraperhoteller, nattklubber, festivaler og moderne kjøpesentre.

StrenderFamilievennligShopping

Coolangatta

Ta en tur på stranden, drikk kaffe på en kul kafé, og nyt livets enkle gleder på ferie ved havet.

StrenderFamilievennligMiddag

Surfers Paradise

Besøk et av Australias mest populære feriesteder, hvor du kan svømme i bølgene, få øye på knølhvaler, dra på shopping, oppleve morsomme severdigheter for hele familien, eller utforske det spennende utelivet.

StrenderFamilievennligShopping

Main Beach

Vakre strender er bare én av grunnene til at mange reiser til Main Beach. Hvis du har tid til å utforske litt, bør du ta turen til Sea World og Marina Mirage kjøpesenter.

RomantiskStrenderFamilievennlig

Currumbin

Vakre strender og luksuriøse spasentre er bare noe av det som gjør Currumbin verdt et besøk. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Currumbin villdyrreservat og Currumbin strand.

StrenderTemplerJakt

Burleigh Heads

Vakre strender er bare noe av det som trekker folk til Burleigh Heads, og mens du er i byen, bør du ta turen til Burleigh Beach og Burleigh Head nasjonalpark.

StrenderFamilievennligShopping