Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Gold Coast

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Gold Coast

Flyvninger til Gold Coast

Gold Coast er en glamorøs destinasjon med noe for enhver smak. Dette reisemålet er best kjent for sine fantastiske hvite sandstrender, men har også frodige regnskoger, fornøyelsesparker, golfbaner og avslappende spaanlegg. Hvis dager proppfulle av aktiviteter fortsatt ikke er nok, har Gold Coast også en rekke gode spisesteder og et spennende uteliv. Når du endelig bestemmer deg for å avslutte en begivenhetsrik dag, kan du finne roen på et av de mange luksuriøse overnattingsstedene. Selv om enkelte måneder er fullpakket med turister, er resten av året ganske rolig, noe som gjør det enkelt å finne billige flybilletter til Gold Coast.

De beste tidspunktene å besøke Gold Coast på

Høysesong:

Med tanke på at både Indy 300 og Schoolies Week faller i høysesongen, er det ingen overraskelse at turistene strømmer hit fra midten av oktober til januar. Dette kan være et vanskelig tidspunkt å finne rimelige flybilletter til Gold Coast på; hvis du bestiller i god tid, vil du imidlertid kunne nyte et behagelig klima og ta del i den sosiale atmosfæren.

Mellomsesong:

Mellomsesongen er fra februar til mai og fra september til midten av oktober. Da er været på Gold Coast på sitt mest behagelige, og flyreisene er ofte svært billige. Siden det er få mennesker, passer disse periodene utmerket til lek i en av de mange fornøyelsesparkene eller til å utforske de vakre grønne nasjonalparkene.

Lavsesong:

Lavsesongen, som starter i juni og slutter i august, er en utmerket tid for avslapning og strandliv. Ikke bare er været deilig og varmt i disse månedene – også vannet er herlig varmt og innbydende.

Informasjon om Gold Coast Airport og transport

Gold Coast Airport (OOL)
Beliggenhet: 25 km fra Surfers Paradise
Gold Coast Tourist Shuttle er både praktisk og billig og er et av de beste transportalternativene hvis du har et begrenset budsjett. Lokale busser er også tilgjengelige fra flyplassen, men turen kan bli lang. For en litt høyere pris kan du ta en taxi eller forhåndsbestille en limousin.

Informasjon online før turen til Gold Coast

Bureau of Meteorology gir vær- og klimaprognoser og -statistikk for Gold Coast.