Billige flyreiser fra Haukåsen lufthavn

Flyreiser fra Haukåsen lufthavn

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 627 kr for enveisflyvninger og 1 051 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Populære hoteller i nærheten av Haukåsen flyplass

Vesterland Feriepark Cabins & Apartments
3 out of 5
Vesterland, Sogndal
Prisen er 1 205 kr per natt fra 31. des. til 31. des.
Denne hytta er familievennlig og ligger i nærheten av stranden i Sogndal og 5 kilometer unna De Heibergske Samlinger, Kaupanger stavkirke og Sognefjorden. Dessuten ...
4.2/5 Very Good! (102 anmeldelser)
Vesterland Feriepark Cabins & Apartments
Vesterland Feriepark
2.5 out of 5
Vesterland, Sogndal, Vestland
Denne ferieparken ligger i Sogndal, 0,6 kilometer unna De Heibergske Samlinger og 3,7 kilometer unna Kaupanger stavkirke. Dessuten ligger Sogndal Kulturhus og ...
Ingen anmeldelser
Vesterland Feriepark
Quality Hotel Sogndal
4 out of 5
Gravensteinsgata 5, Sogndal
Prisen er 1 651 kr per natt fra 5. des. til 5. des.
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Sogndal, 0,5 kilometer unna Sogndal Kulturhus og 15 kilometer unna De Heibergske Samlinger og Kaupanger stavkirke. Dessuten ...
4/5 Very Good! (496 anmeldelser)
Quality Hotel Sogndal
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Informasjon om Haukåsen lufthavn

Med våre billige flyreiser fra Haukåsen lufthavn kan du finne fly til et stort utvalg av populære reisemål uten å måtte sprenge budsjettet. Ved å spare på selve flyreisen vil du også ha mer penger å bruke når du kommer frem. Med både direkteflyvninger og flyvninger med mellomlandinger gjør de brukervennlige nettsidene våre det enkelt for deg å søke etter tilgjengelige flyselskaper og -ruter. Når du søker etter datoene og tidspunktene du ønsker, vises resultater fra flere flyselskaper, slik at du kan se om dine foretrukne flyselskaper har avganger fra Haukåsen lufthavn eller om et annet avreisested vil være et bedre valg for deg. Ved bruk av nettsidene våre kan du sammenligne tilgjengelige priser og tider og sikre deg det beste tilbudet på billige flyreiser fra Haukåsen lufthavn, SOG og andre flyplasser. Når du har funnet og bestilt en flyreise, kan du slappe av i visshet om at alt er arrangert og fokusere på å forberede reisen.

Slik kommer du deg til Haukåsen lufthavn

Det finnes flere transportalternativer for å komme seg til Haukåsen lufthavn. Planlegger du å kjøre fra Sogndal eller langveisfra? Du kan sjekke flyplassens nettsted eller elektroniske kart for å finne den enkleste og raskeste måten å komme seg dit på. Du kan også undersøke hvilke taxiselskaper som finnes og hva det koster å komme seg til Haukåsen lufthavn. Foretrekker du kanskje å reise til flyplassen med buss eller tog? Det kan være en god ide å forhåndssjekke nøyaktig hvor du stopper i forhold til hoveddelen av selve flyplassen, og hvor lang tid du trenger på å sjekke inn bagasjen.

Ting du bør tenke på når du flyr fra Haukåsen, SOG

Planlegger du å shoppe litt før avgang? På nettstedet til Haukåsen lufthavn finner du informasjon om hvilke butikker som er her, slik at du vet nøyaktig hva som tilbys av kosmetikk, klær og andre ting. Du finner også informasjon om hvilke spisesteder som er her – en bar eller restaurant er et perfekt sted for alle i reisefølget å møtes for å slappe av og nyte noe å spise eller drikke før flyreisen. Skal du tilbake til Sogndal etter reisen, kan det være lurt å undersøke forskjellige transportalternativer og rutetabeller. Du kan spare mye på å sjekke og bestille flyreiser fra Sogndal SOG lufthavn på nettsidene våre i god tid før du skal reise.