Stavanger - Reykjavik

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Informasjon om ruten Stavanger til Reykjavik

Avreiseflyplass Sola
Ankomstflyplass Keflavik internasjonale flyplass
Flyselskaper som flyr denne ruten British Airways, Lufthansa, Norwegian Air Shuttle, SAS
Pris for flyreisen 2 125 kr
Avstand 1 580 km

Flybilletter fra Stavanger til Reykjavík

Når du ser etter fly fra Stavanger (SVG) til Reykjavík (KEF), kan du enkelt og raskt finne gode flyreiser med Expedia. Med en rekke avreisesteder å velge imellom og spennende destinasjoner å reise til, gir Expedia deg et bredt utvalg av billige flybilletter fra Stavanger til Reykjavík. Se etter flyvninger her og vær trygg på at du får hjelp fra et av verdens største online reisebyrå.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Reykjavík fra Stavanger, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra SVG til KEF!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Stavanger til Reykjavík. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Stavanger (SVG)til Reykjavík(KEF) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Stavanger til Reykjavík. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!